608

rument

преди 12 години

Абе хора,вие все едно не сте живяли по-времето когато ТОЯ беше на власт,и говорите глупости.Борисов дойде на власт,точно в началото на кризата,оредяха ви доходите и започнахте да плюете - ами нормално е,в криза бяхме,цял свят беше в криза.Борисов няма вълшебна пръчица да махне с нея и всички да станем милионери.

607

Предишните

преди 12 години

Хан Аспарух е виновен

606

Анонимен

преди 12 години

Добре, че Борисов дойде на власт, за да увеличи ФЕКАЛНИЯ резерв на държавата.

605

rument

преди 12 години

Добре че Борисов дойде на власт,да спре кранчето на БСП и ДПС да крадят от народа.За това ги е яд че в момента не могат да крадят толкова колкото докато бяха на власт.

604

FISKALNIYA REZERV

преди 12 години

Добре сте решили да откривате новата линия Парламента-Страсбург.Да гледате да пътуват едновременно,пет- шетст автобуса за да побере парламентарните "птници" да разгледат една Забележителност в Страсбург.Първите две места да са за Първан и Бор-чето,като "втория" ще пререже лентата на линията.Официалното им посрещане да бъде с нова премяна-РАИРАНА.А вас BTV-News,които сте не много пристрастни към АБВ-новините,подобно на Фокус-News искам да ви попитам :Защо позабравихте развитието на нещата около АЕЦ-Белене ?!

603

Анонимен

преди 12 години

доц., инж., д-р, генерал-лейтенант, футболист 1 2011 Нагъл НаглиевCAPO DI TUTTI CAPI

602

Вапцаров

преди 12 години

Та казвам аз,понеже няма ...мъни,и пенсии ще видим ...през крив макарон, един е лозунга :Терора долу !Помощи и детски до 3-то, а не до 23-то *** !

601

Селски пръчки

преди 12 години

Шумкарите клецаха родителите ви, вас ви *** децата на шумкарите, а внуците ви ще бъдат клецани от внуците на шумкарите................простотията е по-лоша от бедността и винаги се заплаща

600

до 615

преди 12 години

Не извъртам, синдикатите никога не са подкрепяли земеделците, защо ли? А по време на тройната коалиция всички пари за земеделие бяха глътнати от ДПС. Един познат от ДПС имаше 200 дка писа ги 2000 дка, взе субсидиите на сума ти хора и си купи Х5-ца.

599

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ са *** парчета, вместо да губят рейтинг с таз реформа да кажат че от 2016 всички се пенсионират на 50 години, следвщите да се оправят

598

до 614

преди 12 години

Всъщност запалката не беше уволнен, а си подаде оставката и то след като цялата държава му я искаше в продължание на месеци, той си отиде малко преди изборите, *** фарса :) Всички червени сте еднакви, като ви свършат доводите и започвате с обидите :)

597

Анонимен

преди 12 години

Бойко, ако си умен МЪЛЧИ, че ми писна всеки ден да ти чета тъпизмите. Обиждаш народа, който те избра. Без народа си просто една плюнка на асфалта.

596

до 613

преди 12 години

от 611Не извъртай, писал съм, че протеста на животновъдите е като този на зърнопроизводителите, синдикатите са в предното изречение и нямат никаква връзка. Не се мъчи да манипулираш, казал съм го много точно, просто ти го увърташ.

595

Анонимен

преди 12 години

607, кретеноидче нещастно, Запалката не беше ли уволнен заради връзките му с Галевите, а? А Борисов още държи наглия крадец и разбойник Цветанов! Не го махна заради апартаментите, не го махна заради връзките му с престъпници, не го махна дори заради убийството в Катуница, когато той основно се грижеше да охранява Киро ***! Ами издънките на Дянков и некадърността му да събере приходите? Махнат ли е Дянков? Ами скандала с подкупа на Плевнелиев? Махат само разни бушончета, нищо друго!

594

до 611

преди 12 години

Всъщност учителската стачка беше НА УЧИТЕЛИТЕ и беше спряна именно от синдикатите :)))))))) А зърнопроизводителите НИКОГА не са били подкрепяни от синдикатите - ФАКТ :)))))))

593

явертъ

преди 12 години

докато всеки си мисли, че друг му виновен за *** в която си живурка и не прави нищо по въпроса, положението няма да се оправи. ако някой си мисли че германците например са ги оправили политиците или благоденствието им е отредено свише от небето, то тогава който и да дойде на власт няма да му угоди.

592

до 607

преди 12 години

Стига лъга бе, ***, няма кой да ти се върже! Учителската стачка от 2007-а не е била синдикална? Ами протестите на животновъдите не бяха ли като тези на зърнопроизводителите? Но ти и тогава сигурно си драскал за тогавашното правителство и си плюл срещу протестиращите, сега само си сменил хранилката. Ходи се гръмни най-добре, некадърна подлого на управниците, явно за нищо не те бива, щом си се докарал дотук!

591

От редакцията

преди 12 години

Малка правописна грешка в заглавието, трябва да е:"Три дни мълча, но сега се оля, оля"Извиняваме се на читателите за причиненото неудобство.

590

до 588

преди 12 години

ако са затворили кранчето от кото си смукал, си напълно прав да смяташ така.

589

Анонимен

преди 12 години

Колко дена го били-ни дума, ни вопъл, ни стон,но устата сгрешила,сама промълвила - ***...Из "Балада за бойковиста"