211

възмутен

преди 12 години

До 207 - Стига с тези синдикати - важното е ние какво ще направим! Ще се съгласим ли да ни тъпчат до гроб? Аз не! Това управление е антисоциално! Къде им са данък лукс, орязаните привилегии, вноските от държавата в Сребърния фонд от приватизациите, парите на хората от пенсионните фондове и здравния резерв, които цапцаросаха, парите от фискалния резерв? Да си чул отчет за нещо изхарчено?Бедните издържаме богатите!Управление,което насажда омраза и разединява една нация,не е никакво управление!

210

Анонимен

преди 12 години

яяяя кой го е страх от Любов Народна ?София прилича на военна зона с всичките фуражки по кръстовищата

209

bg

преди 12 години

USA i "Koalicijata na mnogo jelaeshtite"osvobodiha i demokratiziraha Afganistan i Irak,i tam ve4e nema pensionni sistemi.Bulgaria izostava ot Afganistan i Irak.Uorlik e vbesen.

208

Анонимен

преди 12 години

Че от къде намериха полицаи да им вдигат барикадите,бре????? Нали и МВР стачкува!!!Или и тази стачка, ще е само за отчитане на дейност на синдикатите, иначе как ще знаят хората , че има и такава структура, за "защита на правата на работниците"!

207

Джони

преди 12 години

Ако псевдонационалните телевизии не бяха *** на всички власти и не го смучеха на ***,щеше цяла България да знае какъв е ПРЕСТЪПНИК и щеше да е изритан отдавна!!!

206

Анонимен

преди 12 години

Таксиметровата компания на Трактора участва ли в протестите? А *** от СИЛА?

205

bg

преди 12 години

Radio "Svobodna Evropa"toku-shto suobshti 4e na zapad vuzrastnite ne polu4avat pensii.Pensiite bili komunisti4eska otjivelica i trebva da gi otmenime,za da staneme dostoen sauznik na NATO-OTAN.

204

Анонимен

преди 12 години

Малеее страххх....

203

Без коментар

преди 12 години

Искам да знам какво направиха синдикатите за НАРОДА и БЪЛГАРИЯ през последните 10 години?Ако някой ми отговори смислено, може и да ги подкрепя!!!

202

bg

преди 12 години

Az predlagam da se uveli4at pensiite na bulgarite i da se namalat pensiite na zapadnoevropei4ite.

201

Виждам

преди 12 години

Разбира се , че ще се барикадират! Защо си мислите в бюджет 2012 най-много пари са предвидени за МВР ? Защото ги е страх от хората, от народа! Армията ни 20000, полицаите 3-4 пъти повече! Явно заплахата за парламента не идва извън държавата, а отвътре.

200

RRR

преди 12 години

Ама защо полицията барикадира парламента. та нали там са тези избрани с всенародната любов и подкрепа? Те от нея ли се страхуват?

199

Цецко Анастасов

преди 12 години

Защо ще правите заграждения: пуснете ги вътре, та да видят депутатите му с депутати, че трябва да работят за благо роду , а не за благо джобу. Можеха да направят магистратите изборни, та да изметем продажната пасмина - не го направиха, защото от хаоса и те кярат, а леля Цуца , А.Анастасов и Ек.Михайлова също са юристи; можеха да накарат мултимилионерите да платят на пазарни цени заграбените стотици декари земя по черноморието - не го направиха, защото депутати като Емил Димитров и сие също се облажиха; можеха да махнат през пролетта 20-те заплати на силоваците и съдиите и това не направиха, защото са преплетени като свински черва с тях и т.н. и т.н.! Сега бой по тези кратуни, майка му стара ,та дано им дойде акъла в главите. Само че дали го имат?

198

ефемер

преди 12 години

Не знам защо намесихте партиите, протеста е непартиен, аз отивам за да демонстрирам нетърпимостта си към безобразията в БГ, независимо дали ги правят Герб, БСП или кой. Писна ми да си мълчим за всичко. Постоянно слушам хората в БГ да се оплакват, я увеличение на тока, я уволнения, я неизплатени на време заплати, лошо здравеопазване, калпава образователна система...Интересно ми е сега колко от тези ще отидат да демонстрират недоволството си? Колко са били от вас на организирани протести?

197

Доживяхме

преди 12 години

МАФИЯТА СЕ БАРИКАДИРА!!!

196

bg

преди 12 години

Ako pitate mene nai-dobre 4e bude pensionerite v Izrael,USA,Germania i Francia da budat lisheni ot pensii.Te sa hrabri kapitalisti i mogat da jiveat bez pomoshtta na durjavata.I medicinski uslugi ne im trebvat.

195

Без коментар

преди 12 години

Майната им. Няма да стачкувам. Синдикатите и екозащитниците, според мен са най-голямите лицемери, които се опитват за собствена облага да се опитват да извиват ръце.

194

bg

преди 12 години

Kakvi pensii?Nie sme v sauz s USA,u4astvame v "Koalicijata na mnogo jelaeshtite",pazime s PRO Evropa ot Kuba i Izto4en Timor,osven tova trebva da plashtame reparacii na Izrael,zashtoto sme iztrebili evreite(germanskite nacisti sa se opitvali da spasat evreite ot nas,ama ne sa uspeli,tova e nai-novata versia na svetovnata istoria,patentovana v USA,Makedonia i Germania).

193

Боко

преди 12 години

МИ ДАА - ЩЕ ПОДАМ ОСТАВКА , ДАААА. ВЗЕХ СИ СИБАНК И Я ПРОДАДОХ , КУПИХ СИ КРЕМИКОВЦИ ЗА БЕЗ ПАРИ - САМО ЖЕЛЯЗОТО Е ЗА НАД 1 МИЛИАРД , КУПИХ СИ БУЛГАРТАБАК ЗА БЕЗ ПАРИ ......... И МНОГО ДРУГИ РАБОТИ ..................... ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ НЪЦ - НЕКА ДА ВИ Е ЯД .............. АРЕ НАРОДА У ЛЕВО ............АРЕ МАТРИАЛА ДА ПАСЕ ОВЦЕ ...........

192

exo

преди 12 години

Народната полиция пази властта, а не народа! На властимащите това им е много ясно под шапката. Една полиция и армия, ако не е добре заплатена и нахранена не чакай нищо от нея! Времената сега са такива, че полицията трябва да е добре, за да не загубят властта. Полицаите ще се възползват от ситуацията и ще притиснат Бойко.