176

Комисар Катани

преди 12 години

Нека стачкуват ,но нека да пуснем сега миньорите и те малко да ги помлатят сега

175

Анонимен

преди 12 години

Който стачкува, да бъде уволнен! Незабавно!

174

Анонимен

преди 12 години

нека всички които пишат срещу полицаите , да знаят едно!Когато ви оберат, кагато ви запалят дома, изнасилят дъщерите ви, убият *** , баща ти, жена ти , най - добре викни на помощ даскала, доктора, а най - добре КРИБ - робовладелците- дано те ти помогнат.Но не викай за помощ полицая - и той си има права/ нали, като всички вас- установено работно време, удобни условия на работа, свободно време за почивка, екскурзии, няма да се обажда и иска разрешение за свободно движение и още много такива!!

173

хари

преди 12 години

живял съм и с много мъже от разни националностти ама по голямо прасе от българското не съм виждал-ми то направо ***

172

Анонимен

преди 12 години

Аз ще ги подкрепя, като си седя удома на ракийка пред телевизора. Наздраве! :))

171

Комисар Катани

преди 12 години

Абе я ми ги дайте тези милиционерчета да ги пратя аз малко на трастиката че да ги видя как ще стачкуват При тази мизерия и ако те са недоволни ,нямат място в редовете на НП Има доста млади момчета с висше образование ,които веднага ще ги заместят

170

до 201

преди 12 години

На улицата, в тъмното пред винкело дебелото шкембе не важи!

169

гари

преди 12 години

Мила г-це (196), живял съм в много държави, но такива *** като българите не съм виждал. Дори руандийците казват, че са руандийци, а не се делят вече на хуту и туци. А не може нищо да се събуди, защото го няма. От векове пък стои буден манталитетът на такива като 195 и неговите клонинги. Такива като него не са надраснали детето и са на ниво 12 годишна възраст. какво можеш да очакваш от такива хора освен помия. Прасето най-много обича помията, нали знаете? Трябва ум за да погледнеш отвъд носа.

168

до 195

преди 12 години

Защо не си кажеш мнението на улицата срещу някое "дебело шкембе"?

167

БОЙО-КРИВОТО ОЧЕНЦЕ

преди 12 години

И АЗ ЩЕ ГИ ПОДКРЕПЯ КАТО СИ ОКАЧА ФУРАЖКАТА НА МЕКИЯ ...

166

до гари

преди 12 години

е пич, почна да обиждаш и да казваш на хората какво да мислят....ЧЕТИ ПЪРВО КОНСТИТУЦИЯТА и тогава ми се прави на симеоновски каубой! като стачкуваха миньорите и учителите -полицайте ги пребиваха буквално -5 полицая му избиха зъбите на миньора на земята и го биеха и извиваха ръцете седе ,че е НАРКОДИЛЪР щото иска достойно заплащане -сега тия същите ще протестират???

165

гари

преди 12 години

187, това е българинът в най-ярка светлина. Неговият смисъл на живота е бой и хулене на всичко, което е различно от мен. Логиката е на дървения шоп:"Аз не искам да съм добре, а искам другите да са зле." От невръстно дете се сблъсквам с този манталитет на българина. затова никъде не ни обичат в белите държави. Знаете ли какво се говори сред американците за нас? Казват, че българите сами се ядат един друг. Война не ни трябва. Мисля, че коментиралите по статията го доказват недвусмислено.

164

Анонимен

преди 12 години

Дано верните на държавата техни колеги излязат и започнат да ги млатят с палките.

163

до гари /177/

преди 12 години

Гари, съгласна съм с вас, но как се буди нещо, приспивано с десетилетия? Дори фрустрацията ви да е оправдана, опасявам се, ще остане криворазбрана и оцвъкана в минуси. И недейте така, аз обичам сънародниците си и не вярвам за вас да не важи същото. По-скоро ми е безсилно болно, едно такова... Но какво да направим?

162

до 186

преди 12 години

Чшш дебело милиционерско шкембе, скрий се в мишата си дупка, инак заплата няма да видиш!

161

Анонимен

преди 12 години

На Народното събрание пише:Съединението прави силата.

160

Анонимен

преди 12 години

Тежко и горко на нация, която плаща повече на полицаи отколкото на учители!!

159

Анонимен

преди 12 години

Както е казал мъдреца:"Българите са малък народ,но за сметка на това много ***".

158

гари

преди 12 години

183, а като махнат на хората обезщетенията, теб какво ще те огрее? Че не си единствения *** ли? Ако вие бяхте със стабилна професионална реализация, ако имахте високи доходи, нямаше да хвърляте *** по тези хора. Единственият извод е, че тук лаят само хейтъри и лузъри. За щастие никой свестен човек не споделя възгледите ви, а само няколко жалки безработни ***,които не знаят как да си осмислят живота.

157

Чингиз хан

преди 12 години

Ченгетата са представители на една от най- привилегированите прослойки от българското общество. Нямат моралното право да стачкуват на фона на тоталната мизерия, която е впримчила в пипалата си 3/4 от целокупното българско население.