14

Анонимен

преди 12 години

Само от медиите мога да стигна до извода, че "предполагаем" извършител е Николай Русинов. Другото е работа на следствието, прокуратура и съд.

13

Анонимен

преди 12 години

Мисля, че е време да си го приберат наркомана социопат и да разкрият букета от причини довели до тоя смъртен случай. Предпоставките ще открием в психиатричния профил на Русинов, в стила му на живот и предишни изяви, в злоупотребата с психоактивни вещества, в истината за стила на живот на Яна. Алкохол+наркотици+сексулни сигнали+фрустрация+гняв от отхвърляне. Имало е търсене и предлагане.

12

Анонимен

преди 12 години

tia pyk niamaha li po hubava snimka da slojat

11

gogo

преди 12 години

Егати и полицията дето имаме,уж са пазителите на реда ,виждаме ДА.Един *** не могат да хванат ,а ако е от ромски произход го пускат .Браво МВР БРАВО пазителите на *** и *** :) .

10

До № 6

преди 12 години

Наистина ли си вярваш? Проверки "дом по дом", често без резултат, купища незаведени преписки, в чекмеджетата на ОР-тата? И пак най-много 33% разкриваемост. И преди и сега си е все така, само на повече фишове и актове, а преди и квитанкии - карнетки!

9

следва!

преди 12 години

Очакве се делото да НЕ приключи, И през......3000 година .....!

8

Б. Велчев

преди 12 години

"Ще видиииим ,ще анализирамеееее, търсим още доказателствааааа,ама предните ги загубихмеееее,ама един от свидетелите е в чужбинааааа ,друг е обявен за нац. издирванееее,но никой не го е и търсииииил ........."!Ами прави са ---съдииите !

7

Анонимен

преди 12 години

ХУБАВА СТАТИЯ НО НЕ СТЕ ПИСАЛИ КОЛКО ВИШЕ СТОЯЩИ ЛИЦА ИМ НАПЪЛНИХА ГУШИТЕ С ТОЯ СЛУЧАЙ........... НЯМА ОПРАВИЯ В ТАЯ ДЪРЖАВА ТРЕПЕМ СЕ КАТО КУЧЕТА А КОРУМПИРАНИТЕ *** САМО ТОВА И ЧАКАТ ДА ЛАПНАТ ПОРЕДНИЯ "ДАРИТЕЛ" ВСИЧКИ КОРУМПИРАНИ ПРОКУРОРИ И АДВОКАТИ ДА ГИ ИЗКАРАТ НА ПЛОЩАДА И ДА ГИ ИЗБИЕМ С КАМЪНИ ГАДНИ *** НЕНАЯДАХТЕ СЕ

6

КАДЪР на Т.Живков

преди 12 години

По наше време ,всичко се разкриваше за ----24 часа !Да ви пикам на ....КАДРИТЕ НА 22г.,----ПРЕХОД !

5

пръдливо джудже

преди 12 години

не искам да се подигравам с мъртъв човек,ама да не се окаже накрая че нейната компания са си правили пиянска оргия ,и накрая по погрешка някой я удушил ,като е прекалил с любовните ласки...?

4

Анонимен

преди 12 години

Кога ли ще достигне до нас, изобретението на китайците?За платените мошенници!

3

селянин

преди 12 години

Други обвинения ли ще повдигаме или други обвиняеми ще търсим?

2

Дейл Купър

преди 12 години

"На местопрестъплението е открит биологичен материал от повече от две лица, различен от този на жертвата."По всичко изглежда, че Лора Палмър е водила по-праведен живот от Яна Кръстева. Когато разбера кой уби Лора Палмър ще разбуля мистерията и около Кръстева!

1

Анонимен

преди 12 години

То,момичето вече изгни в гроба,а тия ушеви още търсят!