39

Анонимен

преди 12 години

ДО 37 ... ЗАРАДИ ИМОТА В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ ...

38

Анонимен

преди 12 години

ТОЗИ Е ПЪЛЕН *** ...

37

Мк

преди 12 години

Остана ли още някой, който да е фен на този лицемер? Отвратителен е просто.

36

???????

преди 12 години

ЕДИН НОРМАЛЕН ЧОВЕК НЕМОЖЕ ДА СЕ ДЪРЖИ ПО ТОЗИ НАЧИН ТОВА НЕ Е ШОУ А ИЗЛАГАЦИЯ

35

Медии лизачи!

преди 12 години

И за какво е тази статия?Заради предаването с въпросите на живо в сряда ли?Или заради предаването с бъзиците с ББ и ГЕРБ миналата седмица?Ако ГЕРБ не знаят какво да направят с предаването на Трифонов, нека питат И. Костов!

34

хан Кубрат

преди 12 години

ЛИЧНО С УШИТЕ СИ СЪМ ГО ЧУВАЛ КОГАТО ББ БЕШЕ ГОСТ ПРИ СЛАВИ СЛАВИ КЪМ ГОДЖИ -АБЕ,ГОДЖИ ЗАЩО ББ Е ТАКЪВ ПИЧ??ИМА ГО СИГУРНО В НЕТА ,ЗАЩО СЕГА СЕ ОЗЛОБИ И ГИ ПЛюЕ ??/ЗАРАДИ 50%ОТ ГЕРБ ЛИ??ЗАРАДИ ИМОТА ВЦЕНТЪРА НА СОФИЯ ЛИ???

33

кукла с дарби

преди 12 години

Ах, какъв език извади тоя Славчо (в буквалния смисъл) ;)

32

анонимен

преди 12 години

ТОЯ САМО КАТО ГО ВИДЯ И МИ СЕ ДОСИРА ,НЯМА ПО-НАГЛО И ЛИЦЕМЕРНО ***

31

Анонимен

преди 12 години

Всички знаем Кунева на кого е човек .. доказано е при това ...

30

zuus

преди 12 години

selskijt tarikat slavi ima samo edin problem. nemoje da vleze v politikata i tova go tormozi do poluda. da si vodi predavaneto o6te 20 godini i baz tova nikoi ne go gleda.

29

ww

преди 12 години

не гледайте слави какво говори, той няма да откаже открито с пайнера сме приятели, гледайте действията му. чуйте как дрънка против бойко, но дума не е обелвал срещу първанов, защо подкрепи кунева и тя на кого е човек

28

Оп крачола

преди 12 години

ДО ЛЮБОПИТНА:Още като постнаха новина се премести няма страшно :)

27

от 17 до ЛЮБОПИТНА

преди 12 години

Местиме, споко ;)

26

1

преди 12 години

Слави никога не се е интересувал от държавата и народа. Трудно е да си намери по-голям лицемер от него. Ще оближе всеки *** и ще стовари тонове глупости върху някого, стига да бъде облагодетелстван от това... Развратно и чалгарско предаване, което иска да мине за сериозна медия. А народът му пълни джобовете...

25

Анонимен

преди 12 години

Чалгата е изкуствено създаден стил и след това насаден. Той отключва низките страсти у хората. Работи на същия принцип, както НЛП (Невролингвистичното програмиране). Затова не се очудвайте защо се котира и защо се плаща скъпо.

24

у

преди 12 години

Какво ме интересува тоя изчерпан селянин и най-много ме дразнят онея смешници редколегията където сядат и говорят на различни теми все едно са някакви големи капацитети и хората трябва да ги слушат,абе ей палячовци..

23

ета

преди 12 години

Много отдавна не съм гледала това така наречено ШОУ, но тази новина не ме изненадва изобщо.Та в екипа му няма нито един нормален. Селяни ,селяни и пак селяни.

22

ЛЮБОПИТНА

преди 12 години

Хайде момчета, време е............;))))

21

MURDOC

преди 12 години

Вече няма само жълти вестници ами и жълти страници както гледам .А за гореспоменатия господин просто се чудя от човешко любопитство има ли смисъл да се говори и обсъжда ?Освен че е прочел две три книги (на младини)и е ходил на запад да му се отворят очите как да лъже и *** и да взима пари от това с нищо достойно не е допринесъл за България . А за пуберите които ще кажат "Ти му завиждаш" искам да кажа че не завиждам ,няма и за какво .

20

тц, тц, тц

преди 12 години

голям език бре.......... :)