42

Анонимен

преди 12 години

този мазен Русинов си прилича на престъпник, защо така набързо го елиминираха като заподозрян?на дали нормална жена би му пуснала, пък макар и пияна. Правило му се секс, убил момичето и го изнасилил...

41

до 32

преди 12 години

Благодаря за корекцията,сега забелязах, колко неграмотно съм го напицал.

40

иван

преди 12 години

Искаха да натопят напълно невинно момче.Вероятния убиец този Русинов ли как беше има пари и го пуснаха.*** куки мама ви да *** по лесно е да обвинявате напълно невинни момчето е клошар-а престъпниците ви плащат и ги пускате.СМЪРТ ЗА МВР.

39

Бай Хой

преди 12 години

До 28 - Не може пич! За съжаление не може. Иначе наистина щеше да е доста по-лесно и делата щяха да се разглеждат навреме. Но дъртите комунистически *** окопали се в съдебната (и не само) система няма да си тръгнат докато са живи - така са си гласували сами закона, че са доживотни магистрати и имат имунитет. Тъжно, но факт.

38

Иво

преди 12 години

На тоя мутрата му подсказва на бягаш ако го видиш в парка на тъмно!Само погледнете снимката!!!

37

Любомирчо

преди 12 години

Абе неразбрахте ли че тези хора ги бяха хванали само и само да не се шуми Беше ясно че не са те. Просто МВР мутрите искаха да има някой на топло за да се замаже положението . няма улики и доказателства срещу тези хора това е

36

И С Т И Н А Т А :

преди 12 години

Този човек е невинен ! Как няма да го пуснат ?!? И децата разбраха, че е изкупителна жертва, за да бъде измъкнат бившия МВР служител, който доказано е бил с убитата Яна в ноща на убийството.Целта беше да се отклони вниманието.Това момче е бедно и няма как да се защитава. Късметлия е, че няма криминално досие като Лазар Колевв случая "Белнейски".Иначе и той изгаряше невинен като онзи.Сега случаят вече отшумя и е много вероятно да завърши с неизвестен извършител.

35

Анонимен

преди 12 години

Видях Шенгееееееееен!О,не!Било крив макарон!

34

Анонимен

преди 12 години

Къде са го пуснали ...... в Борисовата градина ?

33

Анонимен

преди 12 години

Да бе,да!Майка му е алибито!Егати тъпата държава!

32

До 29

преди 12 години

Точно обратното - Убиеца и Осъдиш.

31

..........

преди 12 години

Баси абсурдната държава честно...сигурно ако има видео как я убива, пак ще е невинен...писна ми, махам се!

30

съдия върховен съд

преди 12 години

така е не лесно нито да разкриеш убиство границата е много тънка хем да се разбере истината хем да не се осъди невинен човек

29

:)

преди 12 години

И това не е лесно да откриеш обиеца и да внимаваш да не усъдиш невинен

28

Анонимен

преди 12 години

Имам питане. Не знам съществува ли вариант по аналогия с футболните срещи да се поканят международни съдии, които да разгледат случая? Да са някакви сравнително независими експерти от Хага или Брюксел и така да се направи байпас на суверенната и "независима" българска съдебна система. Споделям убеждението, че оня наркоман Русинов е убиеца. Допускам, че Трифонов може да е някой тих извратеняк и да е поопипал мъртвото тяло на момичето. Държавата трябва да бъде шамаросана и злепоставена!

27

Анонимен

преди 12 години

Най-важните улики срещу него са косми, иззети от трупа на жертвата, които по морфологични белези били сходни с неговите....Те бяха изпратени за ДНК експертиза в Австрия...Значи без ДНК експертиза един човек лежи в ареста, защото космите му били подобни...И това ако е правосъдие...

26

)0

преди 12 години

ехххх ***........хванете че се обесете...

25

Анонимен

преди 12 години

Българско законодателство няма , също няма ефективно разследване на случаите на убийства , няма здравеопазване , няма контрол на храните , няма нищи , няма държава , спасявайте се !

24

до 22

преди 12 години

Тя и Меглена Кунева няма нищо общо с комунистите и БКП, но е снаха на Иван Пръмов...

23

Пинко

преди 12 години

Николай Русинов - мазната *** е убиецът !!!!!!!!!!!!!!!!Пореден срам и позор за Българското законодателство (ако въобще може да се каже, че има такова)!