248

дедо

преди 12 години

дедо мое и да не мое да пише, щото се базика с таквиз дето не са учили, ама дедо ви знае много, щото е учил много и щото е голем пич

247

ан

преди 12 години

Браво на тези мъже! Не се изплашиха от фашистките заплахи! Браво! И въпросът не е в съкращенията- къде са шефовете, когато се препродават вагони и се източват парите ? Обикновените служители ли го правят? Я, молИМ!! И стига с комунистите- всеки *** това повтаря!

246

дедо

преди 12 години

абе човеко у германия се возят на немското бедеже и си отварят лаптопите щото има нет и работят, колите си ги оставят на паркинго на гарата, да на автобуси моат се возят гастарбайтери кат теб, щото немаш паре за билет, щот билето на немското бедеже е скъп, тва е

245

ей , дедо

преди 12 години

ти като си учил, поне да се беше научил да говориш или пишеш, че не умееш да мислиш, вече се видя ...не си дедо ти, ами дедовия

244

дедо

преди 12 години

тука некъв се жали че му нема боновата книжка, еми нема я, що я даде, щот си *** и не си учил, че чека дивидент, егати смешника, ей целио народ е таков недоучил и хитрецо цака здраво ***, тва е.

243

до дедо

преди 12 години

абе дедо, ти си бил изключително *** бе,пфуууу да не ти е уруки

242

до (Ън)Дедо

преди 12 години

"у европата се патува с само с бедеже, там автобуси нема" - я пак?Лично съм се убедил в междуградските линии с автобуси и трамваи в Германия.а бедеже, ако не знаеш, е БДЖ - Български Държавни Железници, искрено ме развесели фактът, че в Европата някой ползва баш Българските държавни железници.

241

Трайков

преди 12 години

Много хора не могат да проумеят едно основно нещо . От БДЖ губим ние , данакоплатците . Аз работя по 8 часа на ден , плащам си данъците и с тези данъци плащат 1/3 от заплатата на някой от БДЖ а той си клати краката , аз не искам да е така и държа да има реформа в БДЖ . Който иска на няма реформа направо може да си вземе един техен служител и да си го гледа , като домашен любимец!

240

Анонимен

преди 12 години

Хората са учили за БДЖ , имат прашо да протестират , кво са виновни работниците че са им източили БДЖ

239

Аз

преди 12 години

Всички които стачкуват противозаконно да бъдат уволнени , има достатъчно безработни , на които им се работи . А може и тези хора да не крадът толкова колкото сегашните служители в БДЖ . Колкото до КНСБ и Подкрепа , това са марионетки на бившите комунистически лидери и все още слушат тях . В България железопътния транспирт не е много по-евтин от автобусите , сега с тази стачка къде ще отидат хората . На автобусите и след това ще спрат още 100 влака , стачкувайте аз съм за.

238

13

преди 12 години

Не се надявайте нещо важно да излезе от стачката, синдикатите ще се надупят в най- важният момент, ще подкрепят правителството и за реформата, че и за ранното пенсиониране даже, и БДЖ ще духа супата, всички по- късно ще се пенсионираме, този филм сме го гледалиииии.......

237

Анонимен

преди 12 години

20 години трябваше да чакаме, но постепенно ще свърши комунизма! Стискам с две палци на правителството да не се предаде на синдикатите, които само си гонят членския внос!

236

Анонимен

преди 12 години

236, за какъв народ говориш? 80% от хората няма сигурна и топла държавна службичка, а трябва да се борят на пазара на труда, но има разни *** като тези от БДЖ, които дори да не създават конкурентноспособен продукт пак трябва да им е гарантирана работата!

235

Анонимен

преди 12 години

235, тази реформа е точно в името на народа! Всяка фирма трябва да се издържа и да плаща данъци. От къде на къде БДЖ трябва да се издържа от данъците на другите?Колкото по малко губещи държавни фирми има, толкова повече ще има пари за училища, болници, детски градини и т.н.

234

Анонимен

преди 12 години

няма кинти , няма работа , няма държава 100 политика минаха през властта всички милионери станаха , народа смазан премазан , безработен и толкова нищо няма нищо за народа нищо само мизерията

233

а дано...

преди 12 години

Всички *** като оня на снимката, дето са му платили гейовете от БСП да държи тоя плакат, дано ги уволнят и да умрат от глад.

232

Анонимен

преди 12 години

Ясно ми е вече че НАРОДА СИ Е ВИНОВЕН И ДА СТАЧКУВАШ И ДА НЕ СТАЧКУВАШ СИ СЪКРАТЕН ТВА Е ????

231

Анонимен

преди 12 години

Такава е , който дойде на власт на народа си го изкарва , е направете нещо за народа пък един път стига против народа не ви ли омръзна да ни мачкате не ви ли писна да ни смазвате некадърници ? Премазахте го тоя народ

230

Анонимен

преди 12 години

Да бе 232-ри от 9 кладенеца вода ще извадиш....Нема ли да се разровиш некъде за 1835 или 761 година да видиш дали нещо не сме объркале и да ни го хвърлиш насреща ?

229

НФБ

преди 12 години

боко ипонеца го каза ясно7 отивайте по селата и сейте компири, гледайте УФСЕ, партия Герб ще ви стриже и дои че е криза!Герб=БСП!Червени ***!ще повярвам в онова правителство което вкара виновните министри и директори в затвора!Масларова невинна!Боко не бил мутра и нямал бизнес с пашата..маджо е почетен американски гражданин!маргините са честни момчета със сини очи!