115

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 12 години

ЛЕ-ле що безделници и мързеливци са се събрали тука направо сте готови да завземете парламента.То не са призиви на оружие,ура,другари,смърт на богатите и естествено за така жадуваният-Нов световен ред.Ред,който да изравни всички и работливите и мързеливците.Добре че не сте опасни-мързи ви да си обуете панталоните и да излезнете на вънка в реалния свят.*** само лаят не хапят.

114

Анонимен

преди 12 години

Тлъста, но пък пълна с лой!

113

Анонимен

преди 12 години

Плевнелиев е направил изгодна инвестиция, защото едва ли има по-усамотено място по цялото Черноморие от скалистия бряг между къмпинг Черноморец и курортното градче. Днес там се е изправила елегантната вила на министъра, като в двора й има басейн и барбекю. Нищо не скрива панорамата към морето, наоколо няма други строежи. До неотдавна до това място е криволичела пътека.Тази пролет местните хора с изумление виждат, че се прокарва и асфалтира път, който е дълъг близо 3 км. За всички е ясно, че освен министъра и неговото семейство няма кой друг да ползва това шосе. Не е ясно обаче за чия сметка е асфалтирането.

112

интересно

преди 12 години

Заглавие от главната страница: "Българите дебели и неспортуващи". :-), гледам снимката само.

111

Даола

преди 12 години

Защо толкова сложно? Ако пристройката е опасна - тогава я разрушете, но в противен случай я уазконете и укрепете.Толкова безобразия на богаташите са узаконени.

110

Х

преди 12 години

АРЕ ВЕ БЪЛГАРИ КАКВО ОЩЕ ЧАКАТЕ ? ИЗЛЕЗТЕ НА УЛИЦАТА И СИ ТЪРСЕТЕ ПРАВАТА ЗА ПО ДОБЪР ЖИВОТ !

109

Анонимен

преди 12 години

Има ли на света друга държава с толкова големи управляващи ***?Нещо създадено гледат да го бутнат а нищо не създават.Плевнелиев буташе на рибарите колибите, а тази охранената негова наследничка, събаря съградения с толкова труд и дарение подслон за бедни хора.Боже ела си събери вересиите!

108

Анонимен

преди 12 години

в някой сайтове има категория - BBW - само ако знае какъв черен я чака...оххххх

107

Samo minavam

преди 12 години

Братле от пост 103,проблема на комплексарите е,че нападат слабите.Ако посегнат на Александър Невски,другарят Путин,няма ли да лъсне,задните части на министърката на стапълата.

106

gerb

преди 12 години

ste osigurim kashoni za vsicki

105

фиданка

преди 12 години

тая ще настигне фидосова и по акъл и по килограми

104

Отеца

преди 12 години

Свинята Министър Лиляна Павлова да вземе да се метне от някоя по-висока сграда, та простотията й, дето я мъчи да се свърши за винаги. То е голяма мъка да си ***, елементарен, ограничен, грозен и дебел и да искаш да те вземат на сериозно, ама да няма как. И затова да твориш простотия след простотия. Мъка, много мъка има в тази загубена държава. Да ви е честит последния изборен процес и победата на ГРОБ.

103

chicago

преди 12 години

г-жа,като съборите незаконният имот на отец Иван ,почнете остъклените балкони.Във вашето правителство има по добри актьори и от сатиричния театър.Вие всички страдате от раздвоение на личноста ,с изключение на г-н Вежди Рашидов ,той е друго агрегатно състояние.Нещо готово ще разрушите вместо да помогните със средства и да го узаконите,вие ще раздавате фургони ще строите на друго място и т.н.Обичам ви мушмороци недни.Ми що не разрушите храм паметника Александър Невски и той е без документи .

102

до 101

преди 12 години

Прав си за всяко прасе идва Коледа.

101

Анонимен

преди 12 години

ОХ, Лиляна ми напомня , че идва Коледа.

100

Анонимен

преди 12 години

О С Т А В К А !

99

NE BOITE SE DECA

преди 12 години

NEMA DA BUTNAT KU6TATA NA 4OVEKA.NAI-MUDRIQ OT NAS, NAI-VELIKIQ BULGARIN, NA6IQ KRALI MARKO V POSLEDNIQ MOMENT 6TE SE NAMESI I 6TE SPASI DECATA I MAIKITE IM. NE RAZBIRATE LI, 4E TOVA E TEATUR,DOKATO PULNI GU6A BORISOV I AVAERITE MU E NEOBHODIMO DA SE OTVLI4E OB6TESTVENOTOMNENIE. TAKA MRAZEH BAI TO6O NQKOGA NO V SRAVNENIE S TOZI ORANGUTAN BORISOV, BAI-TO6O IZGLEJDA KATO DOKTOR HONORIS KAUZA. TEJKO NI I GORKO S TOZI PTREMMIER.BEDNOSTTA NI E NA4IN NA JIVOT I TOI DOPRINESE NAI-MNOGO DA NI E DO GROB!

98

Анонимен

преди 12 години

Някои от Герб да не е решил да ствои механа на това място ? каква е далаверата

97

Анонимен

преди 12 години

еха, всички незаконни палати на разни знайни и незнайни "олигарси", както и всички незаконни хотели по морето съборихте, остана ви само този приют. И точно началото на зимата е времето, най-подходящо за това действие. Мизерници ненаяли се!!!

96

Стойо

преди 12 години

Всичко е Мара втасаласамо я не е сресала