44

Един съвет!

преди 12 години

Дали пък не ти е време да си назначиш жена за съпруга и да престанеш да назначаваш жени за министри!

43

детска градина

преди 12 години

Когато пожарникарят се появи по някоя кабеларка, трябва винаги да има надпис: "Любезно спонсориран от детска градина "Маргини брадърс!"

42

за 40

преди 12 години

Перфектно? хахахахахахахаа браво другарю. Ти си истински труженик на соцреализма.

41

на дистанционно упра

преди 12 години

Пожарникарят минава на дистанционно управление от Брюксел.

40

до 35

преди 12 години

Подай си ти твоята ... Борисов си върши работата перфектно. За разлика от управляващите ни последните 20 години, които създадоха мафията и ограбиха народното богатство.

39

Енергичен министър

преди 12 години

Защото много е важно реформата в съдебната система да продължи така, че впоследствие тя да работи в много тесни връзки с Брюксел, обясни премиерът Борисов. Г-н премиер, стига слугинаж, Брюксел иска не коленки, а работа. Защото у нас са корупцията и рушветите и за БГ-престъпниците говорят, че си имат държава! Няма ЕС да ни оправя червените топмагистрати и продажните полицейски началници, а Цачева трябва с колегите си юристи да подготви най-после пакет закони за съдебната власт и старите червенеещи управници на съдбната власт да ги пенсионирате, магистратите да станат избираеми, а не вечни, наказателните отзеления в т.нар. елитни съдилща СГС и САС да се разтурят и тогава може да се говори за нещо реално извършено. Иначе не зная къде ще намерите място на следващия министър на МП! Пък и догодина предстои претърсване на топмагистратите в България дано новите не са като сегашните!

38

wiktor

преди 12 години

Всички злини в тази държава идват от едно единствено място - БСП! Нямало правосъдие? Ами как ще има като в съда 98% от работещите са приятелчета на Агент Гоце?!

37

пребит от съдбата

преди 12 години

Този, на снимката, изглежда като "пребито от съдбата куче"!

36

Анонимен

преди 12 години

е чак тая Калинка ще прелее Капката

35

подай си оставката!

преди 12 години

Другарю, член на БКП Борисов, подай си оставката!

34

червения жрец

преди 12 години

Великият огнен бог Р'хлор ще се изсере на главите на всички депутати от ГЕРБ!ХАХАХАХАХАХАХА!

33

Иван Калинчов

преди 12 години

Кой ще да е Министър - в България правосъдие няма. Ако имаше България не би паднал в това непоносимо тежко положение. /Изключвам т.н. Софиянци/. Ако ще, правосъдният министър да е хемофродит, това е положението. Пуснете чалга-песента "за кокошка..." и се успокойте. Играта тука има тука няма - държавнически звучи така: "Тука го хващат, там го пускат - да живее корупцията...."

32

Калинка

преди 12 години

Поредната Калинка!

31

Анонимен

преди 12 години

има комплекси от мъже.затова.

30

Лелеее....

преди 12 години

Премиерът назначава не мъже, а жени за министри , напр.тази имала висок бюст , онази - познанства с ОЛАФ, третата - гледа бодро, четвъртата има тесни връзки с ЕС и накрая тича като конник без глава да върши работа вместо тях. Защото жена се избира заради хубост, а министър - да върши работа. Понеже не си е избрал работяги, а хубавици, очевидно и с малко гънки на мозъка, на интервютата Бойко чуе ли за министри непрекъснато въздиша като кон на празни ясли. Хак да му е. Този премиер не се ли учи от чуждите грешки: ВСС назначиха де що има жена за съдия и накрая се оказа, че в БГ съдии има, но съд няма...

29

Анонимен

преди 12 години

Браво Борисов. Сигурен съм, че сте взели правилното решение. Продължавайте напред в същия дух. Народът е с вас.

28

Калинчо Иванов

преди 12 години

Диана Ковачева е юрист, магистър по право, специалност Правораздаване, а от февруари тази година е доктор по международно право и международни отношения МПМО. Г-н Борисов, юрист може са напише и така : юриЗД (разбирате ли подтекста) ; второ, на нас ни трябва правосъден министър, който да оправи първо багиите в страната, защото тук сме закъсали; да изрине авгиевите обори , завещани ни от президент Гоце, да изчисти заедно с ВСС некадърните и корумпираните магистрати, вкл. и топмагистратите, пък сетне да мисли за МПМО. Тази по външен вид ли си я избрахте или по акъл? Вие си имахте една Калинка , сетне и здравна професорка... И сега третата ли или четвъртата поред ще гледаме, не дай си Боже!

27

Анонимен

преди 12 години

Едно време бай Тошо получаваше инструкции от Москва, защото така трябваше. Това време днес е известно като тоталитарен режим. А сега защо правим същото? Нали не сме в тоталитарен режим? И дори от Брюксел не искат да бъдем?

26

Анонимен

преди 12 години

Министър председателят на България е васал слугаИ *** да сложим на негово място ще се справя не по зле

25

стига гадини

преди 12 години

Препоръки от Брюксел...Дрън дрън.След като за 22 г. имаха достъп до международни програми и обучения само представители на БСП и техните креатури...на кого да се опре Брюксел. На честния, но неподготвен Пеню от с. Долни Богров или на подготвен кадър макар и с комунистическа закваска. Просто Запада няма избор. Трябва да работи с *** които му предлагаме.Помнете ми думата...щом е в котилото на комунист и тази е ***.Истинската демокрация ще дойде когато може да бъде обучен и бай Пеню.