620

654 do 658

преди 12 години

Tи не се прави на "улав" - тези експерти се назначават по роднинска линия от всяко правителство.... До 666: Рейгън е летец-изтребител от ВСВ (сражавал се на тихоокенаския фронт) - така че образование си е имал!

619

Аз

преди 12 години

Нека първо да намерят загубените вагони и да накажат "загубилите ги" чиновници, да ги дадат за скрап или продадат - така ще съберат пари и може да се съкратят много по малко хора. В това време да се действа за увеличаване на приходите без пари от бюджета.

618

Анонимен

преди 12 години

Това, че Боко Тиквата е нагъл, ***, неграмотен, комунист, страхлив, не поема отговорност за нищо също са плюсове, нали?

617

До Мартин Каров

преди 12 години

Тука някакъв Мартин задава "компетентни" въпрос!Слушай Мартинчо, това че ББ е пожарникар и че не е Академик е плюс!Ако си направиш труда да ппопрочетеш малко история /което явно е извън твоите възможности/ ще установиш, че:Напр .: Рейгън! Найвеликият Президент на САЩ ликвидирал Изродския Комунизъм без нито един изстрел е :Какъв мисли? С 3 висши и 5 академични титли?!?!?МухахахахахРейгън, мойто момче е третокласен актьор и продавач на прахосмукачки!Така че не се изказвай неподготвен!!!

616

v bg nqma cindikati

преди 12 години

bg cindikatite ca ei taka za pred cveta.realno ot 22g.ca bezglacna bykva.i boiko taka e re6il,4e ca vinovni za bezxaberieto i do cega.

615

Анонимен

преди 12 години

Боко Тиквата не може да я напише думата "оптимизация" вие искате да я извърши, баламурници...

614

Анонимен

преди 12 години

Що да е ***, човека много вярно и точно го е написал, квалификациите ги раздавай другаде, тук не вървиш, ***.

613

до 660

преди 12 години

Защо!Ще оптимизира БДЖ, точно на основата на експертните доклади!И това е полезно за всички, вкл. и за теб!Така както и магистралите са необходими за всички, вкл. и за тезе които плюят по тях!Но трябва да се въведе имушествен цанз за гласуване, а също и да се дава възможнаст за изява във интернетфорумите на заможните хора!Просяците са злобни и плюят по всичко!Целият свят им е крив!

612

до 653

преди 12 години

Не си ***, а ПросД!Сещай се за какво намеквам....

611

до 658

преди 12 години

Друго си е да си избършем *** с експертите, нали???? Лошите екперти подвели Добрия Бойко, как не...пак бяга от отговорност и се измъква като пръдня от ***!!!!

610

Анонимен

преди 12 години

По делата им ще ги познаете! Грабят и рушат! Цялата работа е да се унищожи БДЖ и българинът да пътува скъпо по Боковите магистрали с разреден бензин от 3 лева литъра, който опаааааааа е акцизна стока и да се пълни хазната.

609

До 654

преди 12 години

Е де, е де!Аре не се прави на туземец!Правителството разполага с цели министерства пълни с експерти!Министрите и Мин.предс. вземат политическите решения на базата на докладите на експертите!Ама , виж сега ти вероятно си тук за да задаваш *** въпроси от рода :Колко е 2 и 2!Не е лошо!Но все пак се опитай да се подготвиш малко преди да се изхождаш по дадена тема!

608

до 655

преди 12 години

Ти да не очакваш да направи чудо за 4 години? тея дето го смениха се коалираха с *** - дето уж са ги гонили от страната и са убили чичо им!

607

Shark

преди 12 години

Абсолютно еднолична власт! На това сме свидетели в момента. Тиквата третира министрите като ученици, на които дърпа ушите когато се "провинят", т.е кажат нещо което не е одобрено от вожда, и ги потупва по рамото когато са послишни и мазни. Ето сега, с помоща на част от народа български, имал глупостта да гласува за ГЕРБ, тиквата консолидира властта си и вече няма кой да го спре да прокарва *** си закони. Първанов може да е всякакъв, но поне налагаше вето. Грешка, голяма грешка!!!

606

До спонги от Марк

преди 12 години

646 би ли обяснил какво точно означава "Спонги"?!А за любимият ти Костов:Той не е никакъв десен!Той не е дори и политик!Той е един икономист, дори бих казал счетоводител!Истинският политик на негово място би извършил истинска ДЕКОМУНИЗАЦИЯ на страната, така както бе извършена ДЕНАЦИФИКАЦИЯ на Германия!Костов проведе реформите необходими , за да продължи да крета страната, но остави ченгетата и номенклатурата, които ни тровят!Така че стига телешки възторзи по този вероятно агент на ДС!

605

do 652

преди 12 години

Kak правителството ще ги направи ефективни, като няма човек в правителството който да може отличи електровоз със свален пантограф от дизел? Нито някои си има макар и малко понятие от график за движение, трудоемкост и периодика на подръжката на железен път, съоръжения, подвижен състав... Как ще правиш нещо ефективно като не знаеш как функционира?

604

Анонимен

преди 12 години

Боко Тикво Празна, на голям мачо се правеше, а вече 3-та година се оправдаваш само като *** и си бършеш *** с предишните. Долен лъжец, нищо не изпълни от обещаното, не че съм гласувал за тебе, не съм толкоз ***. Ама всеки народ си заслужава управниците!

603

До Мирко

преди 12 години

Социалистическите сълзи , които се лееха за приватизираните на "безценица" соцпредприятия, които всичките бяха като БДЖ абсолютно издухани, опасни за експлоатация, с огромни дългове покривани от парите на данъкоплатците, сега се леят и за БДЖ!!Леят ги ретроградните комунистически мозъци!Комуномозък не е непременно член на БСП!Това е мозък увреден от 45 г. социализъм!А бе Мирко, никой не иска да унищожи железниците!Напротив Правителството иска да ги спаси, като ги направи ефектини!Разбра?

602

mnogo lo6

преди 12 години

rabote6tite ca mnogo lo6i,a VIE OT KOI CTE.VCE NQKOI VI E VINOVEN,zna4i ne vi e mqctoto tam.ELATE NA NA6E MQCTO i TOGAVA DEICTVAITE!

601

Censor

преди 12 години

Да ви е честита едноличната власт! Сега няма кой и едно вето на нагъл закон да удари! Сложиха ви го след изборите ... хахахахаха! Остава само стачки! Защо не слезнат от лимузините, всички държавни институции са се набалбукали със служебни автомобили! А после няма пари!!! Б.си наглата политическа пасмина!!!