686

Анонимен

преди 12 години

731, такива сме! Свиквай. По-зле ще става. Тия дето идват след нас даже са неуки, че вече нема и кой да ги ограмоти минимално...

685

Анонимен

преди 12 години

Да попитам просто- в тая тема някаква норма на коментари ли се гони? Последните няколко страници са флоод, даже не е спам. Мислех, че това е форум , в който се размнят мнения, а не е скайпМЕ.

684

ppancho

преди 12 години

Ето заради такива *** ,като този "руснак" и на мен ми иде да пусна една п****а майна.Чиновник,бетонна червана комунистическа глава,символ на всичко което мразя.Комунист,*** на червени ***,това е за мен пишещия с ник"руснак".Но Русия обичам и руската култура ме кефи.Говняри като "руснака"преди се слагаха на комунистите,както сега працят с****и на американците.Комунистически ***-идете да си пишете с братята си чи***и.Славянската душа и общност нпма нищо общо.Аз не съм комунист и нк

683

Анонимен

преди 12 години

Какъв ИЗИСКАН ДИАЛОГ!тц тц тц тц....Да ви се ненадява човек колко сте се циЛИвилизовали за 45 години комунизъм и 22 години преход! Машала!!!!

682

Анонимен

преди 12 години

Индианците са коренното население на Северна, Централна и Южна Америка преди европейската колонизация.... (по bg.wikipedia / wiki / Индианци)

681

UK до Голям смях

преди 12 години

Всяко стадо си има ***. Аз говоря за стотици хиляди,ако не и милиони. Напиши в google например russian girls и ще разбереш.

680

щирлиц

преди 12 години

Комшу,колко народи сте владели и нищо не прихванахте от тях...Че и за турчин се мислиш.Няма такава песен-има турци изселили се в Турция и българи мохамедани мислещи се за турци.Има и други камшици,например кюрдски!

679

Голям смях

преди 12 години

до 723 UK.Изградих си мнение,че си интелигентен,но ме караш да си го променя .По-долният ти пост както за руските жени,така и за нашите важи с еднаква сила.Не си обективен.Дори за руските незнам,ама нашите с ***(и то много грозни и много черни) свободно по кафета и дискотеки се разкарват,чак и се гордеят.

678

UK до руснак

преди 12 години

Да ама българите могат да отидат където си искат, а руските сволачи са заключени в голямата путинска килия. Стотици уебсайтове са пълни с рускини предлагащи се за женитба на американци и западно европейци. Това е единственият начин да се спасят от руският бълвоч в който живеят.

677

До Turkey

преди 12 години

Ей, анадолски селянино вие там май прекалено много време прекарвате да се пробвате да заплодите мъж, доказано е, че не е възможно, но само опитите в Турция продължават, айде да вземете малко и книги да почетете. Като сме съществували като народ, вие още сте поебавали овце, а и до ден днешен продължавате. Смее ви се цял свят, ама спокойно ние може да не ставаме за друго ама кюрдските терористи добре сме ги обучили, та половината си армия държите в Кюрдистан смешници мизерни. Annenin ami bal gibi

676

Голям смях

преди 12 години

Ей ти с минуса дето си ми сложил,*** обясни на децата си ако имаш такива,че коренното население на Америка не са ИНДИАНЦИТЕ а има промяна това са индиЯнците.Необразован *** такъв.

675

UK до руснак

преди 12 години

Ти още ли продължаваш с тези изтъркани клишета бе невръстно селендурче? Това че си неспособен и неук и се примиряваш със свинщината не означава че тези 2 милион българи по света са като тебе.

674

Голям смях

преди 12 години

До 712 .Аз не зная кой си заковал или не,обаче правописа ти е интересен: .....сум чул индиянец.... ГОЛЯМ СМЯХ честно...........

673

UK до 712

преди 12 години

Браво,закова го. Виждам ги тука всеки ден руснаците как се женят за куцо и сакато само да вземат европейско гражданство. В същото време за 21 години не съм чул нито един от каквато и да е народност да каже, искам да емигрирам в Русия.

672

Голям смях

преди 12 години

Да прекратим спора.Има една пророчица,която Ванга е признала за по-добра от нея,казва се Слава Севрюкова,тази жена е починала(лека и пръст),но ни е оставила това което е видяла,а то ще стане така както го е казала,само трябва да четете ако не ви мързи естествено.Така,че ние с вас спорим безсмислено..

671

Turkey

преди 12 години

Този пък си вярва, съществувал от 1300 години! хахахахахаах пич отивай и се скрий някъде.Колко народи са ви владеели и не са ви докоснали защото нищо нестава от вас. Питай новият ви батко САЩ, ЕС и Израел. Робувате им на тия ***, и ние не сме богати така е, ама поне има уважение, виж как ви наричат бе *** ***, ама сами си го испросихте, вие сте забравили руския камшик, то повече боли и от турския! Доказано е в Историята ама скоро пак ще го усетите!Комшу!:)

670

AYYYYY

преди 12 години

този съюз се нарича ''евроазuaтски съюз'' т.е. държави от Европа и Азия,като на запад по медиите пишат че България и Украйна ще са първите членки.На времето като Русия беше в криза запада ни взе за да ни помпа паричките,сега Русия доминира,запада загива и те използват кризата им да си върнат кравите да пълнят кофите.

669

UK do 702

преди 12 години

Този изтъркан коментар си го използвал и преди. Помня преди много отдавна. Изглежда си на същото ниво от тогава. Жалко. Не разбра ли че от 2 милиона българи които живеят в чужбина стотици посещават български сайтове и форуми? Или може би това е все още непонятно в твоето село?

668

BAI HUI

преди 12 години

DAI BOJE DA STANE PAK STE EBEM ZA PO EDNA KIFLA ILI VODKA BLEDUHITE KAKTO V DOBRITE STARI VREMENA JALKO 4E TOGAA NE USPIAHME DA IM PODOBRIM NACIATA IBI I U4I DANO NESTO STANE OT TIAH

667

Голям смях

преди 12 години

Хора Китай е хубава държава,не трябва да им се случват природни бетствия,защото ако не сте забелязали откакто им се наводниха заводите хард дисковете,които всички ние имаме на компютрите си скочиха двойно.