37

Ужас

преди 12 години

Днес нафтата е 2.55!!!!!! А преди 5-6 месеца си спомням цирка с Лукойл и как борисов и дянков се кълняха, че ще разработят мерки за намаляване на крайната цена, като данъчни облекчения и т.н.! Но днес цената е 2.55, а барела е 112 долара, не е 150!!! Е? Ние протестираме ли? Горят ли министерства? Значи ни е добре, блеем си, та защо да не вдигнат газта със 17%? Всички хранителни стоки се повишават със нафтата и газта! Вече един умрял шпек е 18лв/кг! Ние пак си блеем...ами така ще е...

36

Койота

преди 12 години

Към настоящия момент цената на 1000 куб.м. природен газ на световните борси е 514 лв,ЗАЩО ТРЯБВА ДА ПЛАЩАМ 700 лв или приблизително 40 % отгоре.АТАКА ЩЕ ДОЙДЕ ЕДИН ДЕН НА ВЛАСТ. ТОГАВА ДА МУ МИСЛЯТ ВСИЧКИ КРАДЦИ

35

ГЕРБ = ГЛАД

преди 12 години

Сами си ги избрахте, сега им сърбайте попарата !Може много да плюете против Станишев, но по негово време такива драстични увеличения нямаше.Пенсиите и заплатите се вдигаха на всеки 6 месеца. С малко, но редовно !

34

Анонимен

преди 12 години

По МАКРО показатели , къртим мивки , по микро кучета ни яли , да е жив и здрав бате Бойко

33

Анонимен

преди 12 години

Хихихихихихи! При ГЕРБ е така:)) Мизерия, ама мат'ряла си поръча още един път от същото, както писа Дойче веле:))))

32

Анонимен

преди 12 години

е няма да са 17 де , Бойко великодушно ще го вдигне с 12,5% и ще обясни как добре че е той , иначе сме загубени и ние ще му повярваме , смело бате бойко този път 18% , няма да имаш никакви проблеми, друга тема е че от НУЛА , колкото и да взимаш все е НУЛА , ама ти си вдигай .....

31

А имам спомени

преди 12 години

за едно заглавие: Борисов махна посредниците, договори по-ниски цени за газаСъбота, 17 Юли 2010, смешки разни, това ако не пълната подигравка :Д

30

Анонимен

преди 12 години

Спокойно можете да вдигате овцете си пасат трева и си траят , смело Бойко ида не ти пука !!!

29

смахнат

преди 12 години

До 16 Прав си .Мълчим и траем като пу**и . Дори нищо не се споменава за тихомълком увеличените цени на горивата. Заслужаваме си съдбата. Поне имах възможността да поработя в чужбина,че да видя как се живее като бял човек,ами защо се върнах.

28

Ужас

преди 12 години

До 20-ти, абе Викторчо, само ти остана платен гергбер тук, ти и странджата де, ама той странджата май си е просто луд, а ти си типичен пример за платен гербераст! Пиши си, не ми пречих, забавлявам се с кретенските ви коментари в стил "мачкай бойко, мачкай", ама и вие не знаете вече какво мачка боко. Май освен топките си мачка и целия нормален народ! И то го мачка с повече крадливост от предните, гарнирана с ужасяваща наглост и простотия!

27

Анонимен

преди 12 години

Давай, Боко, набий ни го до ташаците, барем се събудим!

26

PHANTOM MENACE

преди 12 години

*** народ-слаба държава- и лесно се управлява...........от още по-прости

25

ОТ ФРАНКФУРТ/МАЙН

преди 12 години

ДА НЕ СЪМ ЧУЛ НИ ЦЪРКАНЕ,НИ МЪРКАНЕ,МИШКИ ТАКИВА! НАЛИ ОТИДОХТЕ,ГЛАСУВАХТЕ И СИ ОТДЪХНАХТЕ-ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ-ОТ ДЕСЕТИЛЕТИЯ В БЪЛГАРИЯ?! ТАКА ЛИ Е?? АН ТАКА!! БОЙКОТ..СЪПРОТИВА...КАМО ЛИ ИЗЛИЗАНЕ ПО УЛИЦИТЕ КАТО ЕДИН?НЕЕЕ..НЯМА..ОК Е ЗА ВАС,ГОТ Е!! АЙДА ПЛЩАЙТЕ,***!! МНОГО ПО-ЗЛЕ СТЕ ОТ ГЪРЧОЛЯТА ДЕТО БИЛИ "ЗЛЕ"..СКОРО ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ЩЕ СЕ СПУКА ПОРЕДНИЯ БАЛОН РОЗОВ-ПОРЕДНИТЕ ВЛАСТОВИ БАНДИТИ ЩЕ ИДАТ НА ПОЧИВКА С МИЛИОНЧЕТАТА СИ,А ВИЙ..ВИЙ ЩЕ СИ СЕДИТЕ С ОСРАНО ДУПЕ И ЩЕ..ЩЕ ИЗБЕРЕТЕ СЛЕДВАЩ!?!

24

Анонимен

преди 12 години

Да не съм чул ГЪК!!!Нали гласувахте?!Сега МЛЪК!!!

23

Анонимен

преди 12 години

България е уникален експеримент с търпението на хората, жалкото е, че май при нас генетично то е безгранично...

22

МАЗОХИСТ

преди 12 години

Кеееееееееееефффффффф !

21

До 28

преди 12 години

Да бе... те герб все няма да вдигат и накрая ни цакат.Да им таковам майките на всички...

20

wiktor

преди 12 години

Прочетете текста преди да плюете по ГЕРБ. Има си утвърдена цена от държавата, която е 600 лв./1000 куб.м. Това, че според Булгаргаз, цената трябва да е 700 лв. нищо не значи, затова има комисия за регулиране, ама червените кратуни не вдяват. Дай да плюеме по форумите, че е забавно.

19

Киртак

преди 12 години

Не се оплаквайте, бе плебеи, вие си избрахте Боко, той си пълни гушата от магистралите, а цената на прословутата финансова стабилност е мизерният живот, който водим.

18

мдааа

преди 12 години

Благодарим ти пртийо любима ! Само ГЕРБ а.