40

Голям смях

преди 12 години

До жоро-бг.Хайде умнико прочети в колко държави железниците се дотират от държавата.И друго да те питам,виждам,че си"доста умен".Моля дай ми дефиниция за"СТРАТЕГИЧЕСКИ ИНВЕСТИТОР",но ако обичаш се съобрази с една подробност-кой инвеститор със стратегия би купил нещо на загуба?Ако познаваш такива ми ги прати,защото имам една порутена къща за продаване за 100 000лева.Жалък си просто да не кажа смешен дори....

39

до жоро тирето

преди 12 години

Гангрената е на "Дондуков"-от ляво на партиийният дом! Те там трябва да се реже и изгори!

38

Ужас

преди 12 години

31-ви, Странджата ме съмнява да е в болнични, по-скоро той се намира в някоя лудница. Според мен си е чисто луд и комплексиран човечец. Ще пише същите простотии и за следващите управляващи! Виж Жорката си е типичен пример за платено герберче. Все едни и същи коментари, няма значение каква е темата, пишат се заучени глупости като "бийй бойко кумунетата", "ревече ли комунисти"! Така му е казано! Всеки човек против идеите за разсипия на герб е комунист и трябва да бъде оплют!

37

за 36

преди 12 години

Жорка, като направиш един ден трудов стаж тогав църкай по форумите мишок.

36

Анонимен

преди 12 години

Господин Борисов. След две години ваше управление и след като два пъти гласувах за вас, мога да кажа само едно: Вие сте един жалък ***, нищожество недостойно да се нарече българин!

35

Жоро-бг

преди 12 години

Губещо е защото е държавна хранилка, защото са неефективни, защото никой не пътува с влак, заото средната скорост на влаковете в БГ е 42км./ч., ей затова е губещо и е губещо от години, затова или се реже гангрената или умира организма. (за справка Кремиковци)

34

А що???

преди 12 години

А що тиквата и тиквениците не си ходят доброволно??

33

Анонимен

преди 12 години

Гербавите никога няма да осъдят виновните за фалита на БДЖ. Защото са продажници.

32

до 18

преди 12 години

Абе,жоро тире бг,защо е губещо бре,***?!! Питай кумирите ти във властта,защо не намерят и осъдят виновниците за БДЖ,питай забравиха ли за "Бялата книга" на ЕС за транспорта?!!! И им кажи да си е..ат майката-и те и стратегическите инвеститори!

31

Анонимен

преди 12 години

Гербавите се представят от *** без един ден трудов стаж. Справка - Жоро-Бг.

30

Голям смях

преди 12 години

До Жоро-бг.Ти днес случайно да не заместваш колегата ти Странджата,да не би да е в болнични?

29

Анонимен

преди 12 години

До червените потурджии!Кво стана бе БСПундьовци, сцепихме ви трътката и на тия избори, ще ви я сцепим и на следващите и на по-следващите, защото крадливата БКП-БСП окраде народа ни, както и турците навремето не са ни крали. Това престъпление народа никога няма да го забрави, с демагогия не се управлява дълго. Сега ще кяфкате до другите избори, и до по-следващите и така до края на света, както пееше вицето ви за Збогом. А сега внимание - Бойко Велики великодушно ви разрешава да ревете като магарета по цял ден, но само през деня, вечер тихо си ближете гноясалите пъпки по дупенцата, останали от страстната целувка на Доган Ага и приближените му ***!

28

Анонимен

преди 12 години

Предладам генералните директори да си трьгнат доброволно!И останалите директори!Тогава БДЖ НАИСТИНА ще спести доста пари!!!!!

27

Голям смях

преди 12 години

"икономисва по 23-24 млн"Голям смях.Това е като навремето,крадехме от гроздето на ТКЗС-то,ТКЗС-то е икономисало примерно 3 тона грозде.То и икономията в БДЖ ще е на този принцип.На нашата територия нищо не се губи или икономисва,само си сменя собственика.Така икономисаните милиони ще отидат за скъпи коли,телефони,бижута,вили,яхти,жени и.н,та то е грехота да се дават на простия народ-той не знае какво да ги прави,пък и простия народ е за да дава а не,да му се дава.Простия народ го *** в г.ъза.

26

osata

преди 12 години

Точно такава беше процедурата при продажбата на ЕРП-тата и масовите съкращения на персонала от новите собственици, точно същото "доброволно напускане". Всъщност за предстоящите пенсионери това беше приемливо решение.

25

Фен от Село

преди 12 години

Жоро умен си като матросЪ !Каца без дъно е ...айде без обиди значи !

24

Анонимен

преди 12 години

Червените кратунковци още не могат да се осъзнят от загубата си на президентските избори и продължават с жалното си блеене си по форумите. Абе муньовци разберете най-после едно нещо, колкото и да ревете и да се тръшкате, вече сте изхвърлени на *** на историята, защото винаги сте били червени *** и такива историята ще ви запомни.

23

varg

преди 12 години

маиката си ***.очакваите увеличаване броя на ровещите по контейнерите,самоубийствата,убийствата,кражбите и грабежите,палежите.

22

Жоро-бг

преди 12 години

До 21, като свършат аргументите почват личните обиди, кой е *** смотан си личи.....

21

5ko

преди 12 години

nqma bdj napa preoblem......