32

ЖЖЖ

преди 12 години

САКАМ 3 ВАРИАНТ!! А ИМЕННО-ГОТИНА НАДАРЕНА КАКА ОТ СЛУЖИТЕЛКИТЕ ЛИЧНО ДА МИ ПРИСЛУША И ПРОВЕРИ ПАКЕТА...ОТВСЯКЪДЕ И ЩАТЕЛНО-ЧРЕЗ НЕЙНАТА СЛИВКА...ПЛЪТНО И ЯКО!! ЩЕ СЪДЕЙСТВАМ АКТИВНО И ЖАРКО НА СЛУЖИТЕЛКАТА И НА ПРОВЕРКАТА!!АКО ЛИ НЕ....ДА ГО ЛАПАТ!! ЩЕ ИМ ДАМ ЕДНИ ПРОВЕРКИ,ХАХА!! НА КАКВО ОСНОВАНИЕ?? НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МИ ГЛЕДА ПАКЕТА ИЛИ ДРУГО-БЕЗ МОЕ РАЗРЕШЕНИЕ-ТОВА Е ИМЕННО ПРАВОТО НА ЛИЧНО ДОСТОЙНСТВО И ЛИЧНА НЕПРИКОСНОВЕНОСТ...И ДРУГО,КАКВО-РЕНТГЕНЪТ ПРЕДИ БЕШЕ ВРЕДЕН ,А СЕГА -НЕ ЛИ???

31

Иван Костов

преди 12 години

"...досега бяха блокирани в ЕС като опасни за здравето.."

30

godzibg

преди 12 години

пледирам за равнопоставеност в опипването по летищата. А именно за сигурността на останалите пътници бих позволил готина кака в костюм да ме опипва, стига разбира се и аз да имам право да я опипвам докато тя ме претърсва за опасен пакет :):). за тези които не искат да се опипват може заедно с труженичката да минем под скенера и да се гледаме после от другия край на бариерата :P.

29

аз....до me

преди 12 години

ИМАМ ПРЕДСТАВА ЗА ДОСТА НЕЩА....отивам да спя,че утре ще трябва да Ви пстещам на летищата......ПРЕД КЛАВИАТУРАТА СТЕ ВЕЛИКИИИИИ......ЛЕК И СПОКОЕН ПЪТ-НИЕ СМЕ ЗАРАДИ ВАС ТАМ И ТОВА РАБОТИМ И УЧИМ,КАК ,КЪДЕ И КОГА-МОЛЯ СЪДЕЙСТВАЙТЕ НИ!!!

28

Иван Костов

преди 12 години

И какво- да ни облъчват ???!!!И никой не протестира за това ??!!!Къде са журналистите,които ровят навсякъде ???!!!!! А, не ! Предпочитам да ме претърсват !!!

27

me

преди 12 години

По въпроса с "гърменето". Имаш ли някаква представа колко самолета летят всеки ден по земята?! Качването на колко от тях е обвързано със скенери? Ами само на тези в/към САЩ (мисля, че и в Москва имаха такъв скенер). Е, тогава според вас толкова ли са нужни тия скенери или просто няколко фирмички-производителки много ама много иска да се нагушат с договори за всички летища в САЩ и ЕС. Пък много им дреме за сигурността, за облъчването или за неприкосновеността на пътниците. Те искат пари. Това е.

26

аз....до 22

преди 12 години

ДИСКУСИЯТА Е ПО ПРИНЦИП.....,А ИЗПАДНА В ЧАСТНОСТ!!!- АКО МЕ РАЗБИРАШ?!А кой,къде и ка ми бърка в дупките.....е друга тема ,не е на този сайт и дискусия!ЕЕЕЕЕХ ПЪТНИЦИ И ПАЦИЕНТИ....ИНТЕЛЕКТ!!!

25

до ор

преди 12 години

Теб като не те е срам от тялото ти, ходи се окови гол пред парламента в знак на солидарност с т.нар. "мерките за сигурност". Но позволи на нормалните хора да имат чувство за достойнство и лична неприкосновеност! Аман от малодушни комформисти! :(

24

до 21

преди 12 години

Не бе тъпан..говорим за последното нещо което е останало на човека...а именно неприкосновенноста...чат ли си или не.Не ми е комфортно някой да оглежда голотата на жена ми..тука говорим за лично пространство и последното което е,а имено човечноста...на нас само това ни остана,а сега искат и това да ни вземат

23

аз

преди 12 години

мииии...въпрос на избор ,но отговорността не е твоя ,а моя!НИКОЙ НЕ ТЕ ПРАВИ НА ***,НО АКО ТИ СЕ ЧУВСТВАШ ТАКА....СОРИ!!

22

до 16

преди 12 години

Не знам от къв пол си ама ако си жена сигурно няма да откажеш и да ти бръкнат там където слънце не изгрява нали?? Аман от ку..ви които това им е добре дошло

21

op

преди 12 години

какво се оплаквате, толкова ли ви е срам от телата ви? сигурността е на първо място, а не дали ще ви видят голи за 5 секунди... или е по-добре някой терорист да взриви самолета? я се замислете малко и после говорете! ако ще и чисто голи да карат да се минава, животът е по-ценен! пък на който не му харесва, да не пътува със самолет... превземки!

20

до аз

преди 12 години

Предпочитам шансът да "гръмна" да се увеличи драстично от 0.000001% на 0.000002%, но да не ме правят на *** по летищата. ОК?

19

аз

преди 12 години

ДО 123....ПОРЕДНИЯ ПЪТУВАЩ В СЪНИЩАТА СИ.....ЕЛА И ВИЖ!!!

18

123

преди 12 години

Сигурен съм, че ако някое летище сложи мацки на скенера и на претърсването, половината пътници ще искаме да минем и от двете места, особено ако има изображение на "гол" скенер и на мацките. Решенията обикновено са много прости, не знам защо всичко толкова се усложнява :)

17

въпрос

преди 12 години

Еми кво правим със Стотиците частни самолети които кръстосват ежедневно целия свят а? Тях има ли кой да ги проверява?

16

аз

преди 12 години

до Жоро.....и къде точно "издиша комформизма"?????!!!Ейййй,я се научете,че пътувайки...всеки спазва определени правила....СМЕШНИ СТЕ В КОМЕНТАРИТЕ....,АМА КАТО ГРЪМНЕТЕ .....ОЛЕЛЕЕЕЕ,КВО СТАНА,А?!!!

15

ред и дисциплина

преди 12 години

В Германия, който не иска гол скенер, ще има хандаршхинайншмерценлозфергнюгенсфолщекунг. Вече има пусната инструция.

14

аз

преди 12 години

ЛИЧИ СИ ,ЧЕ И ТИ СИ ПЪТУВАЛ ,АМАААА...В СЪНИщАТА СИ!!Хора,ограмотете се ,моля......АМА МНОООГО МОЛЯ!

13

Жоро

преди 12 години

Аз пък съм мъж и пак ще искам жена да ме опипва! Само чакам да откажат. Тези "мерки за сигурност" по летищата издишат по всички точки на правата за лична неприкосновеност. Чудя се, как може да съжествуват толкова малодушни комформисти, които да ги приемат за нещо нормално! :(