102

Stefan

преди 12 години

Живял съм 6 години е Студентски град и мога да кажа, 4е докато не се засили полицейското присъствие няма да се оправят нещата. Не може да има два патрула за вечер в 70 хиляден Студентски град. Всяка вечер стават събирания като преди футболен мач. Увеличете полицията иначе оправия няма.

101

Даола

преди 12 години

Господа, защо водите разни дребнави спорове - нека да се обединим около някакви идеи и предложения в памет на убитото момче, за да се промени нещо в така наречения Студентски град - там има и хубави паркове за отмора.

100

Анонимен

преди 12 години

Всяко чудо за три дни.

99

boqn4o

преди 12 години

Стоян Балтов, лека му пръст, беше мой колега. Изключително възпитан, услужлив и в никакъв случай не беше конфликтна личност. Никога не съм го виждал да се бие или кара. Жалко за момчето, човек, с интелект, който щеше да е от полза за обществото. За разлика от тия нещастници, които кой знае по какъв начин се отървават от присъдата...

98

Анонимен

преди 12 години

Оф ко пак започнахте да са карате по местожителство.Не е вярно от къде си, важно е колко пари имаш.Познавам много софиянци и пловдивчани дето живеят в панелки, а на село има и богати хора.Богатите са по-добри, защото не се самосъжаляват.Бедните винаги обвиняват другите за беднотията и все чакат на държавата. Еми така не става, в капитализма оцеляват най-приспособимите и тези, които работят за себе си.

97

до 97

преди 12 години

Я марш в библиотеките да четеш бе *** :)

96

Даола

преди 12 години

Защо община "Студентска" не създаде специални правила за обитаване в този район - това ще е първата стъпка. Какво чака? Или всичките тези кафенета и бараки са изгодни на някого точно в обищината ?

95

до 98

преди 12 години

Ами не съм аз този, който избива селски комплекси по форумите.От село съм.Но нямам селски комплекси като теб, комплексарче!Вземи млъкни, щото ще ти пратя едни яки момчета!!!

94

Столичанин

преди 12 години

Дами и господа, колеги и колежки - истината е следната: аз като кореняк столичанин завършил СУ съм ЗА мигрирането на провинциалисти към столицата. Нека идват, нека се учат, нека се развиват. Лошо няма, даже напротив. Това го казвам като работодател. Знаете ли каква заплата иска кореняк софиянец, който е свикнал да живее с европейски стандарт? Тройна, че и отгоре ... Близка до европейската! А хората от провинцията са по-скромни. За това нека идват, нека се учат, нека работят :)))

93

do 90

преди 12 години

tai kat te gledam ti se izjivqvash kato kuche, razmojavash kato kuche, qdesh kato kuche i imam da ti kaja samo edno *** KATO KUCHE, Ama posle jenati shte doide na vratata da iska pari

92

до 95

преди 12 години

Все едно да обясняваш нещо на дърво! *** си като гъдулка!

91

Student до 94

преди 12 години

Ама къде съм казал, че харча парите на родителите си? От 15 годишен работя. Богати сме, но богат не се остава като харчиш безразборно. Много от бедните хора са бедни, защото не знаят как и от какво да пестят. Като вземат едни пари, първото което правят е да ги излапат и изпият, а така не се прави, инвестира се.

90

Даола

преди 12 години

Пазарувам често във Фантастико - в този район в светлите часове е спокойно, но какво става нощем, не зная. Точно срещу спирката на 280 и 94 , посока към центъра, има едни съборетини за закуски, облепени с реклами за дискотеки с чалгаджии. Трябва да се проверят първо от санитарните власти, защото видът им е занемарен и сигурно храната се приготвя извън необходимите санитарни стандарти.Самата спирка, една от централните в комплекса е под всякакава критика , а над нея изникна нова срада.

89

до 93

преди 12 години

Каквото му пожелаваш, това да сполети теб и цялото ти смотано семейство.Има и бедни културни хора, но ти си от бедните и прости.Бас държа, че си прочел само 2-3 книги през живота си, а дипломата си я показваш като някаква светиня. Уф, добре, че се изучи маминия!

88

c0ldblooded

преди 12 години

света принадлежи на self-made men! харчещите парите на мама и тати могат само да го духат като свършат...

87

до

преди 12 години

Как точно разбра, че се мисля за голямата работа бе смотан? Толкова ли не може да ти го побере малоумната глава, че защитавам културните и умни хора, независимо от това, че са бедни?! А по повод думите ти "Като са мислиш за голямата работа, дано завършиш като Стоян Балтов!" - дано това сполети и теб и цялото ти семейство, щом така ще си говорим!!!!! ***! ЕГАТИ ПРОСТИЯ *** !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

86

do 90

преди 12 години

Dano vsi4kite ti pari po bolnici da prusnes! I dano ti se zatrie roda!

85

c0ldblooded

преди 12 години

ахахахаха някъв *** със заглавие "student" се изявява като бесен *** ама има и такива да му се връзват... :))))

84

do 87

преди 12 години

ami shtom horata koito sa uspeli malko poveche ot teb bez pomoshta na chicho vladika i tati car sa *** taka da bude. No ne se pretisnqvai to skoro shte doide vidiov den i normalnite hora shte sprem da plashtame za izdrajka na 2 miliona *** upsss ROMI kato teb

83

Анонимен

преди 12 години

Оф ко пак започнахте да са карате по местожителство.Не е вярно от къде си, важно е колко пари имаш.Познавам много софиянци и пловдивчани дето живеят в панелки, а на село има и богати хора.Богатите са по-добри, защото не се самосъжаляват.Бедните винаги обвиняват другите за беднотията и все чакат на държавата.