65

до 53

преди 12 години

Затова ли Нобеловият лауреат Орхан Памук има издадена смъртна присъда в Турция :-))

64

Анонимен

преди 12 години

АЗ ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ И ВСИЧКИ,КОИТО ЖИВЕЕЕТЕ ТУК И ПЛЮЕТЕ ПО НЕЯ,ПЛЮЕТЕ ПО СЕБЕ СИ,И БЪЛГАРИ И ТУРЦИ!!!

63

Анонимен

преди 12 години

До 47-А бе като е толкова развита тази *** държава ,защо вече 50 г. не я искат в ЕВРОПА!!!

62

Анонимен

преди 12 години

А КОЛКОТО ДО ОТНОШЕНИЯТА БЪЛГАРИ-ТУРЦИ,НИЕ СЕ РАЗБИРАМЕ ДОСТА ДОБРЕ САМО ЧЕ ИМА РАЗНИ МАЗНИ ПРОВОКАТОРИ ОТ ТУРСКА,И БЪЛГАРСКА СТРАНА КОИТО СЕ ОПИТВАТ ДА ВСЯВАТ СМУТ И ДА ПРОМИВАТ МОЗЪЦИ ПОСТЯННО А ИСТИНАТА Е ЧЕ САМО НИЕ МОЖЕМЕ ДА НАПРАВИМЕ ТАКА ЧЕ ДА ЖИВЕЕМ ПО ДОБРЕ!!!

61

a

преди 12 години

Хърватите са по-силния отбор и са победили. Честито! Стига всяко нещо сте го обръщали в политика и сте търсили повод да плюете срещу Турция. Ако ще се говори за политика, трябва да знаете, че хърватите хич не са стока. По време на Втората световна война хърватските усташи са избили стотици хиляди хора. Хърватите са еднакво виновни със сърбите и бошнаците за огромните жертви във войната в бивша Югославия от 90-те години на мималия век. Така че, по-добре да замълчим и да говорм за футбол.

60

Папликан

преди 12 години

До 61: Не можем всичко да знаем, да, в Турция си е...дори вече са успели да го осъдят за оскърбление на турския народ, заради това, че признава арменския геноцид. Наистина Памук е достоен за уважение човек, браво на всеки турчин, който се гордее с него...за съжаление те са много малко, тъй като повечето турци искат главата му.

59

Анонимен

преди 12 години

К'ва Европа искате бе *** ***? Фанатизирани диваци с примитивно мислене нямат място в Европа. Браво на Хърватите че ги върнаха в първи клас... там където им е мястото- в Анадола да гонят козите по камънаците и да се дупят по 5 пъти в джамиите си.*** ***!

58

Анонимен

преди 12 години

Айде стига сте се джафкали България,турция и т.н. Всички живееме в БГ и всички сме българи поне по гражданство и дори на някои това да не му харесва нещата са такива каквито са,под едно слънце сме една вода пием,един хляб ядеме и да продължавате да се плюете полза няма родината ни е България и трябва да я обичаме иначе нямаме бъдеще,и турци и българи!!!

57

DO 60

преди 12 години

AVE PAPRIKASH ORHAN PAMUK OTDAVNA SI E V ISTANBUL ,SHTOM NE ZNAESH PONE NE SE IZLAGA

56

Папликан

преди 12 години

До 53: С турският нобелов лауреат Орхан Памук, който не смее да се прибере в Турция, тъй като е заплашван с убийство (и какво ли още не) от турския народ, и който ще бъде съден заради това, че "призна амернския геноцид". С него ли се хвалиш ? Ако да, значи поздравления, Памук наистина е човек достоен за уважение човек...Защо ли имам чувтсвото обаче, че дори и не си го чувал, а плясна това изкавзнае просто да ни "натриеш носовете" :D :D

55

до 58

преди 12 години

Ааааа, имат 3% европейска част от територията на турцийката си. Затова била турцийката европейска страна а не азиатска с нейните 97% в Азия.))))))

54

No Islam In Europe

преди 12 години

3 на 0 добре, но въпроса е какво правят *** в групите за ЕВРО 2012 след като страната им е чисто азиатска?

53

до 53

преди 12 години

*** папагал, отговарям на пост 42 по кое България бие Турция. *** нещастен защо изместваш въпроса? ***, първо прочети пост 42 и виж аз как му отговарям в пост 51, ***.То по тази логика вие пък нямате световен шампион по шахмат, нали? *** скапан ***!

52

Анонимен

преди 12 години

tolkova ograni4eni, zavistlivi i jalki hora ima v tazi strana ! dobre 4e tur4in sam se rodil !

51

DO 54

преди 12 години

TI LI SHTE MI KAJESH KADE DA HODQ VE

50

до 47

преди 12 години

Развит е Диарбекир повече от София? *** фес ***, марш в Анадола, ***!

49

do 51

преди 12 години

Koga Bylgariq s nobelov laureat?

48

DO 49

преди 12 години

EH DA MI PADNESH NAPRAVO SHTE TE RAZPORQ I SHTE TE PUSNA NA KURDITE TSARVUL GADEN

47

до 42

преди 12 години

В спорта: по БОКС(КУбрат ПУЛЕВ), плуване(Петър Стойчев), по волейбол, по Шахмат Веско и Антоанета, Олимпийските ни златни медали по математика и информатика. Кога турци ще имат злато по информатика и математика, умен?

46

Турция си е Турция

преди 12 години

Много слаба Турци, ще кажа почти колкото България но ще съм излъгъл