168

анонимен1912

преди 12 години

Прочитайки по-внимателно, от ваши идеи и мои добавки предлагам списък предложения за доктор хонориас кауза, които Пловдивският "Университет" да връчи1. Митю Пишова, 2. Пената/специално от Филологически Факултет/, 3. Сашко Васева, 4. Веселин Маринов - двамата за музикален принос, вторият и за полицейския хим, 5.Мильо отПд/посмъртно/, 6. Митко Пайнера и, разбира се, на всезнаещия и всеможещ Свети Бойко Борисов. Амин!

167

Анонимен

преди 12 години

Хонорис кауза пердута!

166

Анонимен

преди 12 години

В момента Стоичков е безработен и може да бъде назначен и за кмет или прокурор, защото Плевнелиев вече е президент.

165

Анонимен

преди 12 години

БОЖЕ,БЪЛГАРИТЕ СЪВСЕМ ИЗТРЕЩЯХА.РАЗДАВАТ ТИТЛИ НА ВСЕКИ НЕГРАМОТЕН *** И ПУЛЬО.

164

Анонимен

преди 12 години

А за П.Мафани няма ли титла?

163

Доктор Хаос

преди 12 години

Този надали има и диплома за завършено средно образование. Дори и началното му куца та се къса... Дават академична титла на Стоичков , който е символ на простотията и посредствения балкански манталитет, а се напърчили да закриват БАН. Боже, пази България!

162

Анонимен

преди 12 години

Требе да се прекръсти титлата на "хонорарус кауза" и всичко ще си е наред и разбираемо....Още по лесно "консултакис каузакис крадакис"

161

неразбиращ

преди 12 години

Доктор хонорис кауза (на латински doctor honoris causa, доктор по заслуги, понякога съкращавано като д-р хон. кауза) или почетен доктор е звание, което се присъжда от висше училище за заслуги към развитието на науката, образованието и изобщо на културата или като жест на добра воля при посещения на високопоставени политици, навършвания на кръгли юбилеи на изтъкнати общественици и под. Почетната докторска степен се дава без за целта да се минава по обичайния академичен път (обучение,...) ?????!

160

жана

преди 12 години

Как така дават такава титла на човек който няма и бакалавьрска степен.????????

159

Усмивката

преди 12 години

Нещо писаха за "репетиция за края на света" на 11.11.2011 г. в 11,11 ч.. Ми то сигурно това ще да е удостояването на "тюфлека". А синята лампа ще му върнат ли? Като футболист може да е бил академик, но сега като човек е др###ьо. Ц####л без грам култура.

158

Анонимен

преди 12 години

Тиквата ли , той вече е хирург и реже оная си работа.

157

ЬЬЬ

преди 12 години

ЗНАЧИ ВСИКИ ДОКТОРИ,ВСИЧКИ С ТОВА ЗВАНИЕ ДА СЕ ОТРЕКАТ ОТ НЕГО-ДА ГИ ОТПИШАТ!! ЕГАТИ БГ ИЗРОДЩИНАТА!! ОНИЯ *** ДА МУ ГО ДАВАТ-А ТОЯ НЕ Е ЛИ *** ДА ГО ПРИЕМА?! ТИПИЧЕН БАЙ ***-МОЖЕ ДА НЕ СЪМ ТАКЪВ,ТИКВА ДА СЪМ-АМА ЩОМ ДАВАТ-ЩЕ ВЗЕМАМ..ПА ЗНАЕ ЛИ ЧИЛЯК-МОЖЕ НЯКОГА ДА МИ ПОРЕБВА!? ТАКА ЛИ Е???АРЕ БЕГАЙТЕ ОТТУКА..ВСИЧКИ ЗВАНИЯ И ВСИЧКО В ТАЯ СТРАНА СЕ ОБЕЗЦЕНИ..НО НОРМАЛНО-0ЖИВОТЪТ НЕ СТРУВА ПУКНАТ ПЕТАК..ЯСНО ЧЕ ВСИЧКО ДРУГО ЩЕ Е СЪЩО ТАКА! ОБАЧЕ... ЕГАТИ ПОРЕДНАТА ГАВРА !!!!

156

анонимен1912

преди 12 години

За жалост си прав, Аве Майна :(Към това добавям и нов кмет, който гласува по анцуг :))))Такъв ръб за кмет, хутболист с отрицателен КИ - доктор хонорис кауза

155

анонимен1912

преди 12 години

Надъхан филибарец съм, Пловдив над всичко.Но има глупости, които ме ядосватСофия ми е противна, даже Завод за *** няма. Но Националният стадион трябва да е точно в София, никъде другаде. Градът освен, че е столица, има население над милион, център е на националните ни телевизии, защото и частните БиТиВи и Нова са такива. Къде да направим стадиона, в Поморие ли?Нац.стадион в Пловдив е групостСъщевременно този "доктор хонорис кауза" иска Градският с-н да бъде съборен и направи за25хил.д.

154

STARBUCKS-USA

преди 12 години

До 145Да,Борисов вече е хурург.Изряза червения тумор.

153

Анонимен

преди 12 години

Грешиш,никола,залагам,че следващият ще е Митко Пищова.Чак след това идва реда на Пайнера.

152

никола

преди 12 години

този шут е същия като Винету,*** и амбициозен,много,много ***.За какво го награждават точно с тази титла,сигурно защото когато учителката го е питала кой е Гьоте,той отговорил че е халф на Германия,много ми е интересно кой го е предложил за награда, ейй боже нямат ни срам ни очи,разбрах че следващия ДОКТОР ХОНОРИС КАУЗА ЩЕ Е Митко Пайнера.

151

1929

преди 12 години

ДюнердЖия,"Долу "Левски", нали? Аз също не го обичамНЕ НАМЕСВАЙ СИНИТЕ Г...ДА И ВОЙНАТА! НАПЪЛНО МОРАЛНО И ЗАКОННО ОСНОВАНО! Затова не ги обвинявай в нещо, в което ньмят и частица винаТОЧНО ПРЕЗ 1914 НЕ СМЕ ВОЮВАЛИ С Н И К О Г О ДВОЙКА ПО ИСТОРИЯ, :)))Сеамо "Ботев"!!!

150

97

преди 12 години

Голям футболист а като човек "о".Вечно лиже подметките на хората които са на власт

149

warsmen

преди 12 години

Боже боже. На колко още простотии ще се нагледам. Както е трагнало в страната ни няма да остане нито една ценна награда. Всичко опорочяваме. На запад тези награди ги дават за заслуги. А не ей така за да се прочие университета. Не отричам , че беше страхотен футболист, но като характер и словоизлияние Стоичков си е нула. С какво толкова заслужи тази чест да кажат господата от университета.