14

Салахадин

преди 12 години

Ша ви знам в Джапанците.Га,измислите робот да ми връзва рибарска кука или да ми разплита жилката на макарата, елате ми се обадете.

13

Анонимен

преди 12 години

Колкото и да прилича на човек,не е човек.Учените си мислят,че могат да създадат човек,мозък.Разбира се те не занят за съществуването на душа,която не могат да създадат.Грешни люде.

12

До номер 8

преди 12 години

Хйде не се излагай така вземи прочети малко отвори, някой речник и виж какво означава думата Андроид, да те светна това е робот който прилича на човек т.е. като този Азимо.

11

Анонимен

преди 12 години

Направо се възхищавам на японците.А какво да кажем за Бог, който е създал човека по свой образ и подобие?

10

Анонимен

преди 12 години

*** и противната машина,какво се киколи,направо бих я счупил...

9

Анонимен

преди 12 години

6Доста си глупав. Нали тия роботи ще произвеждат нещо, което безработните няма да могат да си купят ? Следователно, фирмите ще фалират и роботите ще бъдат заместени от нискоквалифицирани бачкатори.

8

Анонимен

преди 12 години

Колко *** народ са ползвателите на андроид. Според тях робот не е робот, а андроид.*** и прости селяни. ТОВА Е РОБОТ!

7

ДО 6

преди 12 години

Ще замести само работниците.Като гледам никой не се е ориентирал на там-в нашия клас всички ще учим висше.Аз съм си избрал специалност китайски език.Така че,докато роботите заместят работниците,което ще стане след поне 50 години-работниците ще са починали.

6

Анонимен

преди 12 години

Да да представи си колко работа може да върши и колко хора може да замести понеже не иска заплата и храна и къща и т.н. Нал затова ги създават ? *** ко ше праят бачкаторите ако построят милиони роботи а ? При сегашния икономически модел хората ше требе да се разчистват понеже ще станат ненужни и безполезни - един вид ше са само проблем

5

сексманиак

преди 12 години

Ми виж го как ходи - като разгонен котарак :) Се едно, че себе си гледам, като видя обект на мания !

4

xaxa

преди 12 години

А ти как го определи че е мъжки?... Като му гледам луфта между крачката - е точно каквото търсиш. :)

3

emanuilp

преди 12 години

Добре ще е, да имаме такива машинки в ежедневието си. Представете си колко работа могат та вършат.... :)

2

Анонимен

преди 12 години

Андроидът може да разпознава хората едновременно по лицето и гласа, а също и да разпознава гласовете на няколко непознати, говорещи един през друг.+++Мдам, роботът очевидно е по умен от половината фолк звезди взети заедно.

1

сексманиак

преди 12 години

Ако може да носи бира от хладилника, ще го призная.П.С. Не, че съм на сухо (да не си помислите нещо, ей ) но ей така, от чисто любопитство... има ли женски робот ?