394

Марк

преди 12 години

веднага да се прекрати това заборчняване на БДЖ!Преди това се случваше с БТК и Кремиковци!Моментална приватгизация!Да се оттървем от този воденичен камък на нашите финанси!

393

Анонимен

преди 12 години

Кой започна приватизацията ?БСП - СДС - ГЕРБ- престанете да лъжете хората ?

392

до 47 ОТ 396

преди 12 години

Грешка:ПРИВАТИЗАЦИЯТА СЕ НАЛОЖИ, ЗАЩОТО КОМУНОИДИТЕ ПРЕДИ ТОВА НАПРАВИХА НАЦИОНАЛИЗАЦИЯТА!!!

391

фхф

преди 12 години

Синдикатите играят театър. Така беше и в Кремиковци. Те активно са участвали в източването, облагодетелстването и краденето. Така беше и в Кремиковци. Работници от БДЖ, не им се доверявайте, те само ще ви подведат. Те няма да ви защитят-те мислят само за собственото си оцеляване и благополучие. ТАКА БЕШЕ И В КРЕМИКОВЦИ.

390

18

преди 12 години

За 2 години ГЕРБ неразбра че БДЖ е източено , за 5 години какво ли ще разбере...?

389

до 47

преди 12 години

колко си ***!Приватизацията се наложи, защото преди това комуноидните *** бяха направили приватизацията, драги!Защо в Австрия не се провежда приватизация?Ами защото там червената *** не е била на власт! И не е съсипала страната! поради това не им се налага да правяг никакъв *** "преход"! Поради което няма такива тиквеници, които напълно здрави и прави да се редят на държавната цицка!Виж какво плебей, държавата съществува , за да осигурява условията на всеки гражданин да си изкар

388

до 390

преди 12 години

Кои са по приятните занимания на хората днес и в неделя при положение че и ти пишеш в неделя...?????

387

До 392

преди 12 години

Нали това е целта- държавата да освободи данъкооплатците от издръжката на в момента губещото предприятие. За това са нужни реформи, оптимизиране на линиите-закриване на губещи и субсидирани линии,съответно освобождаване от ненужен персонал. За да може да се спаси БДЖ и да излезе на печалба за да си плаща дълговете.

386

Анонимен

преди 12 години

Мисля че държавата трябва да се събере още днес пред народното събрание след час целия народ да е там и да попита управляващата партиа , какво да работи и каква трябва да е заплатата му затова което работи ,,,??????

385

ТОЯЖКАТА

преди 12 години

Аз имам ли право да протестирам против тия протестиращи железничари при положение, че работят в сектори в които не печелят пари, дори напротив, заделят се пари от бюджета, дори се взимат заеми за да ги издържат, а питам аз. Значи държавата ще ни задължава със суми заради това, че те трябва да получават пари без да са полезни, а питам пак аз.

384

БДЖ е източено

преди 12 години

Това е демокрацията - хората имат право да протестират, но БДЖ е продължително източвана компания с 800 млн. дългове! Липсват около 600-1000 вагона изнесени,претопени или никой не знае какво се е случило с тях! И всичко е станало при предишните правителства. Трябва реформа в БДЖ за да не последва съдбата на Кремиковци и БГА Балкан.

383

Анонимен

преди 12 години

все ми е едно! Вие явно сте хора без работа и социален живот и само чакате някоя новина да се изпръка тука да започнете да развивате политическите си теории. Хората имат по-приятни занимания в неделния ден :)

382

Детектифф до 374

преди 12 години

Прав си. Държавата се продава под път и над път, огромни ресурси влизат в нечии бездънни джобове, а глашатаите викат Долу или Да живей в зависимост от симпатиите и наброените пачки. Единствено човешкият живот никой не раздържавява. Защо ли? Ами за да бъде контролиран и периодично орязван откъм потребности според нуждите на държавата. В този смисъл, държавата не обича приватизация, неугодна е някак си, как гражданина Х ще управлява сам живота си,та това е нагло и недопустимо.

381

ГЕРБераст

преди 12 години

Мачкай Бойко,мачкай ! Изборите минаха,ние сме на власт.Махай БАН,махай БДЖ.Важното е да няма срив в сисремата на МВР и 20те заплати при пенсиониране да си се дават.Само ГЕРБ-най хубавите и умни са с нас.ГЕРБ за винаги !

380

!!!!!

преди 12 години

НАШИТЕ ЖЕЛЕЗНИЦИ ГИ ИМА ОТ ВРЕМЕТО НА ТУРСКО РОБСТВО! Е сега е мафиотско,такова и е по-лошо,естествено,види се от фактите!

379

Анонимен

преди 12 години

Държавата е бом бок, а някой ни убеждава че МУТРАТА взима правилните решения , това изобщо не е нагло , ама хич !!!

378

Анонимен

преди 12 години

Цял свят се е показал на улицата и искат живота си достоен, Българина пак си стои по къщите и е наопаки срещу света !!!

377

Анонимен

преди 12 години

Защо бе защо не искате да им давате парички . Не ги обичате ли ? Или не са достатъчно карсиви? Не вие не сте свикнали да давате а да вземате наготово.И да ревете че някой друг ви е виновен.

376

18

преди 12 години

Няма да стане вкъщи народе , просто няма !!!

375

ДО 379

преди 12 години

Не задавай *** въпроси. Човекът вече е прочел "Винету", защо му е да чете разни форуми?