52

Иван

преди 12 години

По телевизията в изборната нощ Бенатова попита кандидата за кмет на Сливен дали не е само проформа кмет а зад него да стои Асен Гагаузов.Смущението което се прочете на лицето на този генерал ли е или самозванец показа че е само лице на кмет а всичко останало е Гагаузов.А от предишни публикации е ясно че Гагаузов и Йоско имат общ бизнес.Е изборите спечелени - Гагаузов кмет - работа ги чака с йоско по европейските фондове.

51

Анонимен

преди 12 години

"инвалидизиран" - има ли такава дума в българския език? Още повече за една година?!? Човек или е инвалид или не е, от кога има временен инвалид и то от кръста на долу? Нали първите данни бяха, че шофирал със 180 км/ч, как така изведнъж станаха само 95? Няма ли някой, да го отсреля, като улично псе за няколко стотин години? Щом може да бъде инвалидизиран и излекуван, значи може да бъде прострелян в празната капацина, пръсната на хиляди парчета и пак събрана, така че да го пробваме?

50

Гоце

преди 12 години

На тоя *** трябва да му отрежат всички сухожилия както и езика след което роднините да минат и да уринират върху неподвижното му тяло.

49

peev e kojuder

преди 12 години

peev mnogo pari iska6

48

Анонимен

преди 12 години

"...че е инвалидизиран, за една година ..." не бе само докато трае делото, след това ще се оправи ... а тоя доктор кой е знае ли се ?

47

до 45

преди 12 години

Ами трябва да ти кажа, че аз всеки ден минавам точно на това кръстовище и според мен преминаващи "нормални" няма. Всички идващи, както от бул. България, така и от страната на Панорамния път, летят просто. И да, съгласен съм, че такива изверги като тоя, изобщо няма да спрат, но поне едно 95 % ще го направят. А това е важно.

46

Анонимен

преди 12 години

Какво отдавна бих направил, ако бях роднина на загиналите:-Наемам частен детектив да го следи от както излезе от болницата. Снимки, филми, документи. Изчаквам тази новина за "парализата" му, и се изтъпанвам в 3 сутрешни блока, с всички заснети материали. Да го видим тогава тоя трътлест ***...

45

така е в БГ

преди 12 години

Абе нама ли кой да го осъди тоя *** бе?Да го вкарат в панделата по съкратената процедура за максимум време.Бил инвалид.Ако му влязат 5 *** да го *** да видим как ще бега тогава.Аман от *** в тая държава.

44

До 37

преди 12 години

То не че като има светофар и свети червено някой такъв ще спре. Той като е на такова дередже, че не може да види червено ли е, зелено ли е и дали изобщо има светофар, очаквай да спре. Ще реши, че светофарът е някакво дърво там. Но поне по-нормалните хора ще спират.

43

Анонимен

преди 12 години

Нима смятате, че комисия от лекари биха издали документ с невярно съдържание ? А нима мислите, че следващата комисия, която ще проверява първата комисия колко е взела, пардон, достоверността на медицинското, ще открие нещо нередно? Нима някой от вас е на мнение, че български лекар би продал и майка си за пари? :) Аз не го вярвам!

42

k

преди 12 години

СЪС СИГУРНОСТ НЕ Е ПАРАЛИЗИРА!!!!!!!!!!!!!!!!!! ВСИЧКО ТОВА Е ПОСТАНОВКА....

41

До Пеев

преди 12 години

С автомата вземи се гръмни сам,че да не четем същото и за теб после.

40

godzibg

преди 12 години

абе има ли поне един *** престъпник с много пари ,който да не бъде парализиран или в тежко здравословно състояние като наближава процеса няма ли кой да вземе мерки най накрая...

39

прасчо

преди 12 години

По-принцип пожелавам хубави неща....Тук ще си позволя да пожелая,доживотна парализа и живот пълен с любов в произволно избран затвор....Йоско,като се замисля може и в хърватски затвор,там много ще те обичат......

38

Куршума!

преди 12 години

Просто трябва някой от роднините на починалите да го застреля това *** за да проумеят разни Йосковци, Цар Кировци и всякаква подобна ***, че с пари могат да купят лекари, съдии и прочие, но на куршума не му пука колко пари имат, той просто си лети!!! Тогава техните аверчета ще си вземат веднъж за винаги поука и ще си седнат на преялите ***! Явно "независимата" ни съдебна система ще ни докара до такива примитивни начини за търсене на възмездие.

37

AZ

преди 12 години

Стига глупости бе хора!Всички знаем,че има тарикати и балъци,от кои е ЙОСКО............

36

Анонимен

преди 12 години

Минаха 8 месеца от тази катастрофа и светофара, който е поставен там все още мига само жълто. А там разните селяни летят с 200, но никой не се сеща да пусне тъпия светофар. Явно чакат да умре още някой!

35

Пеев

преди 12 години

Намерете ми 200 000 евро и един автомат и ще ви отърва от този ***!

34

Цвети

преди 12 години

Не е парализиран, видях го най-спокойно да си пие кафенце в Сливен. Нямам думи!!! Вярно, че такива като него все се разболяват от нещо, ама за здрав и прав човек да твърдиш, че е инвалид и то ДА ИМАШ ДОКУМЕНТ за това... чак такава наглост по белия свят не може да се види!

33

DUBLIN

преди 12 години

Paraliziran li-sled Nova godina kato si zaminat tezi KORUMPI v sada i prokuraturata i zaraboti noviqt sad,6te mu se opravi pazalizata,GARANTIRAM VI-takiva kato Iosko i "drugarite" mu revat i ne iskat Boiko......