121

Анонимен

преди 12 години

119, Българино лихвите са функция на риска. Парите са си на инвеститорите, т.е. на пазарите и колко искат срещу съмнителния кеф да ти дадат назаем си е тяхна преценка. Ти може и да квичиш и да роптаеш, но парите са техни. Толкоз. Кой е виновен, че е лапал заеми без да го интересува дали ще закопае страната или не? Банките ли? Ай сиктир с тия соц басни.

120

Анонимен

преди 12 години

гърците може да са затънали до гуша в дългове, но са с добър жизнен стдандарт, защото там за разлика от България не се изпълнява американска политика на геноцид.

119

Българин

преди 12 години

Причината за кризата в Гърция е в ненаситността на финансовите пазари, които дават парите с висока лихва. НИКАКВА друга причина няма за състоянието на Гърция!! Сега всеки си изтрива ръцете с гърците - мързели били, не знам какви си били, но е ФАКТ, че лихвите по кредитите увеличиха дълга през годините, а не - главниците!

118

до 112

преди 12 години

Мамоооо, то бива простотия, но..... Колко теми започнаш с едно изречение. Защо поне една не разви?

117

Якос Духас супата

преди 12 години

Елас не е имала някаква сериозна икономика, както и България. Какво има - история и острови! Ресурси малко. Живяла е със заеми, които политиците им са раздавали с лека ръка. Тях трябва да търсят отговорни гърците. Живяли добре, но Запада не иска да дава без да има възвръщаемост. И всичко се срива! Така е с всеки, тръгнал да живее със заеми. В един момент си зависим и правиш каквото ти кажат! Мисля, че гърците ги очакват лоши дни, дори да се върнат към драхмата.

116

до 113

преди 12 години

не са 40, а 30 години

115

до Светла 112

преди 12 години

Мноооого трудно ти прочетох коментара. Да не говорим, че не съм съгласен с него, но поне няколко точици що не сложи. Пет печатни реда - едно изречение. Сериозно ми намирисва на неграмотност.

114

До 112

преди 12 години

Ти счупи ***!Най-начетеният е той от гърчолята!

113

До 109

преди 12 години

Пишете глупости!Не може вечно да лежиш на стара слава!Ядоха и пиха на корем 40 години,сега ЩЕ плащат!

112

Svetla

преди 12 години

Днес Германия отказа да бъде домакин на националния отбор на Гърция с мача с национала на Румъния,защо е отказала ми това са първите признаци,а Папандреу е един страхлив /социалист-комунист/,който не знае език,но му се искаше власт и продаде Гърция на Хамериканците,но гръцкия народ не е див и поне за сега знае какво иска и няма да е късно времето и ще изрита тоя продажник на улицата...днес,утре и до края на годината площадите са пълни с младежи и озверени пенсионери и безработни-вярвам,че ще

111

Анонимен

преди 12 години

Днес.бг,пише Всички на улицата!Не на улиците!

110

винкел ОТ ПЕРНИК

преди 12 години

ДА ИДВАТ ГЪРЧОЛЯТА ДА БАЧКАТ У НАС ЗА 10ЛВ НА ДЕН РАБОТА БОЛ НАПРАВО ЧЕ ГИ ЦЕПИМ НЕАМ ТЪРПЕНИЕ ДА ДОИДАТ ТЕА ТЪРТЕИ МЪРЗЕЛИВИ ЩОТО НА ТАМ ВЪРВЯТ НЕЩАТА СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ НИ ПАДНАТ МЪРЗЕЛИТЕ НАГЛИ ГЪРЧОЛЯ

109

до 52

преди 12 години

Пич , не си мисли че 100 млрд. така се опрощават , по скоро има сделка за която още гърците не знаят.Живял съм и съм работил повече от 10г. в Гърция , позавъртях телефони тук там и се оказа че просто се касае за петролни и диамантени залежи на някои острови.Някои компании (както у нас се направи) искат да вземат всичко ефтино а ако може и без пари.Затова изкуствено им създадоха тая криза и тия заеми.За съжаление истината никога няма да се узнае , поне от обикновенните хора.Ще гладуват като нас.

108

Анонимен

преди 12 години

Гърция я изкарват "черната овца" за да си оправдаят кризитедр.евро страни в централната част.Гърците играятсъщо игра.Борсите се сриват(или не това пак е игра-конспирация).За да може да се оправдае Новият световен ред ,които се подготвя.Не вярваите на евро сълзи,вярваите на Големият Капитал е извода за трезвомислещите.

107

никола

преди 12 години

а да не би гърците и ЕС да се разбрали за този ход,гледам еврото се е сринало по борсите,износа на стоки от ЕС ще се увеличи,а оттам и печалбите ще нараснат доста и кризата да се прехвърли върху други икономики извън ЕС,да знаете нямат край византийските номера.

106

Анонимен

преди 12 години

Да това е демокрация-референдума също.Ако сме демокрация и в България трябва да има референдум.Досега никога не е имало.Кои се е допитвал до народа през тези 20 години "демокрация" в Бг.

105

Анонимен

преди 12 години

101-ви, на тебе ли да вервам на приятеля ти ли, или на мен си, където съм ходил там има няма над 500 пъти от 1989г. та досега...Казах ти, нямаш поглед върху нещата, и недей да вярваш на всеки..

104

План

преди 12 години

Има Световна конспирация. Гърция трябва да фалира и да я разпродадат на парче. Много са свободолюбиви и не се вписват в Новия Световен Ред.

103

niama

преди 12 години

Ако не ни приемат в шенген, та да може ромите да се населят свободно по континента, да направим и ние референдум за излизане от ЕУ !!!!!

102

Джони

преди 12 години

Ако някой чака гърците да заживеят по - зле от нас - Страхувам се ,че няма да дочака. Някой българин да протестира когато правителството ни подписа "Евро +" - не . Сега ще ни пробутат и в Еврозоната и ние - най бедните в Европа ще плащаме на Гърците - барабар Петко с мъжете !