132

Тиква-Реформатор

преди 12 години

Всички с IQ над 50 - в КОНЦЛАГЕР! Тази държава трябва да се управлява само от хора без коефициент на интелигентност т.е. от ГЕРБ!

131

Анонимен

преди 12 години

Ламбо да не е поемал риск някой да му е опрял пистолет в главата и да го е карал насила *** и ппияницата му

130

Тиква-Реформатор

преди 12 години

Тия археолозите разкопаха едни неща, дето сега се хваля с тях и се фукам пред тия дето ми викат "конграчулейшън", ама аз археолозите ще ги закопам, щото се правят на умни.А метеоролози на тая държава не и трябват - докато ме има времето ще е слънчево докато ме има -понеже аз съм СЛЪНЦЕ И СВЕТЯ!

129

Марк

преди 12 години

Аре сстига стези *** бе!Долу комунозаврите от БАН!!

128

Анонимен

преди 12 години

Е ко снадално има Ламбо да не е малък не знае ли че никой няма да ги избере бесепето сега Сталинишеф е виновен нали

127

Марк до 125

преди 12 години

Верно ли бе?!?!Баси кефа!!

126

Анонимен

преди 12 години

БАН е бизнес организация, която се занимава с отдаване на имоти под наем. Почти никаква наука не правят и не защото не им стигат парите, а защото не им стига желанието.

125

СКАНДАЛ В БСП

преди 12 години

Скандал: Ламбo си иска парите, които му обещал СтанишевГрандиозен скандал се заформи в БСП, след като кандидатът за вицепрезидент на столетницата Стефан Данаилов си поискал парите, срещу които реши да вземе участие в изборите. Още преди месец стана ясно, че участието на Ламбо в президентската надпревара е спазарена срещу солидна сума, която да компенсира финансовите загуби, които ще претърпи като вице на Калфин, ако спре да се снима в продукцията Стъклен домОсвен това той отказал участие в два хитови италиански сериала за мафията. Сумата обаче била толкова космическа, че от Позитано се колебаели дълго дали да удовлетворят финансовите му претенции. Накрая обаче склонили, защото в крайна сметка било ясно, че Калфин не може да събере сам и половината от гласовете, които взе заради Данаилов. Оказа се, че офертата към Данаилов била за 250 000 лева и при загуба на изборите, и при спечелването им. Допълнителните споразумения към това били актьорът да се включи на по-късен етап в кампанията, когато приключат снимките на новия сезон на Стъклен дом, който започна вчера. Осведомени източници от Позитано твърдят още, че на Ламбо били обещани и самостоятелни предизборни обиколки, за да не бъде в сянката на мухльото, както актьорът нарича Калфин. Най-важното от споразумението между Данаилов и БСП е, че ако спечелят изборите, Данаилов ще напусне вицепрезидентския си пост, за да може да се занимава с доста по-доходоносната професия на актьор от своята категория. Още в понеделник след изборите Ламбо поискал от Станишев да си уредят сметките, но за негова изненада лидерът на социалистите му съобщил, че в момента не разполагат с тази сума, тъй като обръчът от фирми около БСП рязко се е оттеглил заради липсата на кметове на червените и слабото им присъствие в общинските съвети. Ламбо онемял от факта, че остава без пари, но след това е вдигнал грандиозен скандал на Позитано и гърленият му глас се чувал из всички коридори в партийната централа. След 20-минутната кавга всичко утихнало, което означава, че или Ламбо е получил уверение, че парите ще се намерят, или просто е приел факта, че родната му партия го е извозила, за да използва авторитета му само срещу неизпълнени обещания.

124

Анонимен

преди 12 години

едно от доказателствата, че БАН са ***:- не могат да си поискат по-голям бюджет :)

123

ТОА ПА ОТ 107

преди 12 години

ТИ ДА НЕ СИ ОТ БАН? "УНИЩОЖАВА ЛИ СЕ НИЩОТО?", ТОВА Е ПОСЛЕДНАТА НАУЧНА ТЕМА. ПРЕДПОСЛЕДНАТА ПАК В БАН Е - "КОЛКО ПАРИ СТРУВА НИЩОТО?" ТА С ТАКАВА "ДЪЛБОКА" НАУКА СЕ ЗАНИМАВАТ ТАМ!!!

122

Тиква-Реформатор

преди 12 години

Щом не е МОЛ или СПОРТНА ЗАЛА - няма нужда от него!

121

Анонимен

преди 12 години

Закривай училищата и даскалите също да ги изритаме на нас наука не ни трябва

120

Любомирчо

преди 12 години

До 100 Умният обича да се учи,глупакът да поучава - АП Чехов

119

bai_jordan

преди 12 години

До 110Щом казваш!!!

118

Анонимен

преди 12 години

в БАН са прости почти колкото футболисти, но не могат да ритат и като тях :) да не говорим, че и за Син Сити не стават, просто трябва да им се отнеме автономността и до се разчисти

117

Тиква-Реформатор

преди 12 години

За к`во ви е култура и наука бе? Вижте ме мен - ни съм културен, ни съм учен - *** съм като продънена кофа, ама съм ДЕМОКРАТИЧЕН ДИКТАТОР, а жена ми си има банка!

116

СЛЕДВАЩИЯ

преди 12 години

ВЕДНАГА ДА СЕ ЗАКРИЕ СРЕДНОТО ОБРЗОВАНИЕ!!!!НЕ НОСИ НИКАКВИ ПРИХОДИ!!!... много майки има за таковане в тая скапана държава...

115

до 110

преди 12 години

Ами как ще схванеш като си *** като гьон

114

до 91

преди 12 години

Сещам се как в БГ се праеха платки и комп. компоненти, как произвеждахме и компютри, аз лично се сещам как от 1-ви клас работех на правец 8, после на правец 16, как Сендов и др. разработиха първите ЕИМ, как се правиха разработки на сплави, на лекарства(на много лекарства), сещам се за разработки на сортове, за цели системиза напояване, против градушки,разработки на текстил, на различни препарати,за най-добрите специалисти в медицината в БГ, и още много други,а ти сещаш ли се откъде са тези неща?

113

гробаря

преди 12 години

Да пасат овцете като ИТ специалистите да ядат асфалт и филии с мас и да сеят картофи и тикви ко тръгнали като обесници с тез въжета.