92

88 е Промит мозък

преди 12 години

Достатъчно е само да погледнете мафиотската клика зад Обама и тези, които вече назначи в администрацията си, за да видите каква промяна е подготвил. Негов ментор, сив кардинал и главен кукловод е Збигнев Бржежински национален съветник по сигурността на Джими Картър, а също и съосновател (с Дейвид Рокфелер) на мафиотската Трилатерална комисия. Трилатералната комисия и по-широката мрежа на Бржежински, включваща мафиотски структури като Фондация Форд, просто сега са си избрали Обама. Бржежински ще взима решенията. Работата на Обама ще е да ги снася на хората. А това е доста тревожно, когато се има предвид, че Бржежински иска война, включваща Русия и Китай. Като агент на мафиотските банкерски и корпоративни сдружения, целта на Бржежински е да създаде световно правителство с централна банка, световна валута и световна армия една глобална диктатура, която ще се укрепи от имплантирането на микрочипове сред простолюдието, свързани в глобална компютърна/сателитна система. Технотроничната ера подразбира постепенното изникване на по-контролирано общество. Над едно такова общество ще властва елит, който не е ограничен от традиционните ценности. В близко време ще е възможно да се извършва почти непрекъснато наблюдение над всеки гражданин и да се поддържа пълна и актуална база данни с дори най-личните сведения за гражданите!

91

88 е Промит мозък

преди 12 години

Един въпрос: наистина ли някой вярва, че човек от народа просто ей така ще се появи от нищото, за да проведе най-гъвкавата и най-добре спонсорираната кандидат-президентска кампания в американската история? Той е бил избран много отдавна от тези, решени да поробят хората, които Обама твърди, че иска да освободи. Спонсорите на Обама сякаш са извадени от Кой кой е на Уол Стрийт. Сред тях се нареждат такива като Goldman Sachs, UBS, Citigroup, Credit Suisse, Deutsche Bank, J.P. Morgan Chase, Morgan Stanley и тем подобни. Нищо чудно, че се отметна от обещанието си да приеме ограниченията на публичното финансиране за неговата кампания, след което се спря на несметната възможност за частно финансиране. И всички тия изброени по-горе подкрепят кандидат, който не е готов да защитава интересите им? Да, бе, да!Да не забравяме и еврейския финансист Джордж Сорос мултимилиардер и сподвижник на Бржежински, също тясно свързан със спонсорирането и кампанията на Обама. Сорос е бивш член от управителния съвет на Съвета за чуждестранни връзки и финансира Европейския съвет за чуждестранни връзки (European Council on Foreign Relations). Накратко, той е от големите играчи в мафиотската клика.

90

Анонимен

преди 12 години

добре казано

89

Баба Жанета

преди 12 години

До вчера Либия беше Швейцария'та на Африка - утре ще бъде България'та на Африка!

88

КокаиновиятГейОбама

преди 12 години

Обама е просто повече от същото зло, което сме виждали досега голяма усмивка на кукла с конци, изцяло контролирана от мафиотските сдружения, които са го избрали, обучавали и издържали финансово. И пак ТЕ държаха кирливите му ризи на тъмно в килера (като твърденията на Лари Синклеър за хомосексуализъм и пушене на кокаин), като ще продължат да го правят, докато им скача по свирката.

87

Обама е гадже

преди 12 години

Обама е поредното гадже на банкстерите (игра на думи от гангстери и банкери), което проституира за слава и власт. Затова поддържаше гротескното спасяване на банковата система от затрудненията. И винаги ще го прави за сметка на интересите на обикновените хора. Неговите финансови съветници са от първокласния отбор на Уол Стрийт, като сред тях е даже Пол Адолф Волкър (Paul Adolph Volker Trilateralmission, Council on Foreign Relations, Bilderberg Group), ръководил Федералния резерв от 1979-та до 1987 година и мафиот от банкерската клика до мозъка на костите си. Обама го назначи за ръководител на Economic Recovery Advisory Board (консултативна комисия за икономическо възстановяване), която е окупирана от банкерски послушници.Сред тях на ръководна длъжност като главен икономист е Остан Гулсби (Austan Goolsbee) близък колега на Обама от Чикагския университет. Гулсби е член на прословутото общество Череп и кости (Skull and Bones Society) от университета Йейл, към което принадлежат Буш-старши и младши. Именно Гулсби каза на канадското правителство да не се притеснява за нападките на Обама срещу споразуменията за свободната търговия, защото с тези думи е целял само да спечели повече гласове на изборите.Друг вътрешен човек от Уол Стрийт е ционистът Тимъти Гайтнър (Timothy Geithner Bilderberg Group, Trilateralmission, Council on Foreign Relations), който бе определен от Обама за Министър на хазната (или финансите: Treasury Secretary). Гайтнър беше президент на нюйоркската Банка на Федералния резерв (New York Federal Reserve Bank), най-могъщата от частните Федерални картели и която се преструва на американска централна банка. Освен това е бивш служител както на Съвета за чуждестранни връзки, така и на потресаващата Kissinger Associates.

86

"Измамата Обама

преди 12 години

Обама планира да ограби средната класа, да съсипе пенсионните фондове и да федерализира щатите така, че населението да е напълно зависимо от Централното правителство.Елитът използва Обама за да умиротвори обществеността, за да може тихомълком да учреди Северно Американски Съюз, да стартира нова Студена война. Президентът Барак Обама е само инструмент за изпълнението на една по-широка програма. Докато всички го осъзнаят, човечеството вече ще бъде в плен на господарите на Новият ред.За повече инфо гледайте "Измамата Обама" има го в замунда

85

Анонимен

преди 12 години

Някои хора просто не могат да приемат, че някой друг е по-силен от тях. Не че се дължи на завист или нещо такова. Просто не могат да го приемат и правят всичко възможно да го оплюят.Те не могат да разберат, че не винаги този който е по-силен е вражески настроен. Хваща ги парноята че "това може да се случи и на тях". Такива виждам и във форума. Това че САЩ са по-силни не значи че вие трябва като защитници за правата на хората да ревете че е свален един явен диктатор.

84

Еленко

преди 12 години

Обама продължава процеса на трансформиране на Америка в нещо, което прилича на нацистка Германия, с подсилена Национална служба, местни цивилни шпиони, подслушване без заповед, погазване на Втората поправка (в Конституцията), FEMA лагери и военно положение."Дресьорите" на Обама открито се обявяват за създаването на нова Световна банка, която ще управлява всички нации на Земята чрез въглеродни данъци и военна сила. Международни банкери целенасочено организират световно финансово претопяване, за да банкрутират държавите и им наложат Световно правителство.

83

САЩ-РУСИЯ

преди 12 години

Мафиотската Ционистка Пасмина=USA=НАТО-глобалният терорист!!! Факти:1. САЩ участвали в най-много войни от всички останали през последното столетие. Справка общо 91 войни. А военните значимите военни операции от 1910 до 2005 са 153 на брой, като не се броят операциите от втората световна война, които са много. Общият брой военни операции (масивни или не) от втората световна война до "11 септември" е 198. Няма година без войската им да не е участвала във военни операции, т.е. няма нито една година от последните 111, в която да е имало мир + САЩ;2. САЩ са отворили най-много войни за последното столетие. Естествено като размер не могат да се сравняват с първата и втората световни, при които те са участвали, но да кажем не са били главни причинители;3. За обратна справка - лошите комунистически агресори от СССР са участвали в... около 30 мащабни (значими) военни операции и то с голям спор по въпроса. Разликата е в ПЪТИ!Терорът който САЩ упражнява по света в последния век е несравнимо по-голям от този на "агресорите комунисти".ТОВА ЛИ Е ДЕМОКРАЦИЯТА? САМО С КЛАНЕ ЛИ МОЖЕ ДА СЕ ПОСТИГНЕ? ЩОМ Е ТОЛКОВА ХУБАВА, ЗАЩО НИКОЙ НЕ Я ИСКА БЕЗ ДА БЪДЕ ПРИТИСНАТ ДО СТЕНАТА С НОЖ В ГЪРЛОТО?

82

Читател

преди 12 години

На 82Ако Русия е "човек", е добър човек. Има ресурси и няма да краде, да измисля войни, нарушени права на граждани в погранични и богати райони.Кой предизвика сегашната световна икономическа криза? Европа се съсипва целенасочено!Да не би да са руснаците.Не сме наивни.В две речи - на военния министър на САЩ след Втората световна война и на Клинтън, някъде към 1995 година става дума за едно и също - деморализация и опростачване на младежта, тези, които нещо разберат-да се направят на луди!

81

Анонимен

преди 12 години

Муамар Кадафи беше убит по заповед на РотШилдови ( МВФ, СБ, ФЕД ) защото отказа да зароби Либия със заеми към тези световни лихвопийци.Вместо да плаща лихви на РотШилдови, Кадафи национализира нефта и газта, и чрез приходите от тях спести валутен резерв на Либия от над 183 милиарда долара !!!!Либия бе ПОСЛЕДНАТА ДЪРЖАВА В СВЕТА, БЕЗ НИКАКЪВ ВЪНШЕН ДЪЛГПоради същите причини РотШилдови "поръчаха" и ...- Джон Кенеди - започнал печатането на държавни долари и готвейки се да забрани тази дейност на ФЕД- Николае Чаушеску - изплатил целия външен дълг на Румъния и забранил със закон взимането на други заеми- Андрей Луканов - отказал да изплаща дълга на БВТБ ( Външно-Търговската Банка ) като държавен дълг, чрез обявения Мораториум през 1990 г.Засега се знае само една държава, на която държавен секретар, отива в друга държава и иска убийството на човек - Хилари Клинтън в Либия! Просто хората са си убийци по рождение и за тях човешкият живот нищо не значи! все пак петрол требе на дебелогъзите!

80

Анонимен

преди 12 години

Шимпанзето - "миротворец" бил и мъдрец... Браво, оправи САЩ, там всичко е перфектно видно от "окупирай Уолстриит", с малко помощ от ЦРУ оправи "мира" и "демокрацитя" в арабския свят, нарушиха собствения си закон че държавните глави са неприкосновени, а сега вече и послания тълкува. Интересно за него дали е силно послание убийството на държавен глава? Той организира чрез нато убийството на Кадафи, а някъде в Ал Каида може би пишат силно послание и за него ... Колко жалки са с двойния си стандарт

79

Анонимен

преди 12 години

Интересна интерпретация. Можеш също да пофантазираш какъв "човек" би била Русия.

78

Анонимен

преди 12 години

Ако САЩ беше човек определението за него щеше да е само едно патологичен престъпник. Агресията и конфронтацията са легитимни цели независимо от щетите които нанасят. Ако отделен индивид притежаваше такова поведение, то той определено би бил окачествен, като престъпник, а поведението му като Зло. Следва да заключим, че определението Империя на злото подхожда много на САЩ, даже бихме могли да разширим понятието до цивилизация на злото. USA - глобалните терористи и НАТО, ще бъдат съдени от цялото човечество един ден !!!

77

Г.Д.

преди 12 години

Всичко това, тази война в Либия се режисира от смрадливите ционисти Ротшилтд, Рокфелер.......! За да контролират долара чрез петрола и Китай да е зависим от техния петрол! Така спасяват временно Измисления Долар Господар и си печатат трилионите свободно! Щастливи са капиталистите......дотогава докато парите им все още имат някаква стойност, и докато КРАЖБАТА чрез печатане на пари е оправдана!?НО, ще дойде ден, когато ще трябва да си платят за гяволъка!

76

ИСТИНАТА

преди 12 години

В определен момент САЩ ще обявят фалит. По принцип Америка трябваше да обяви фалит на втори август -сега вече просто разпространява агонията си и в други континенти и държави които са стабилни. Сега САЩ може да поддържа монопола си върху емисията на долара като световна валута, само с военна сила. Затова, ТЕЗИ, които държат властта там - доларовият емисионен център - ще трябва да прибягват до резки агресивни мерки, може би и до разпалване на ядрен конфликт. Ще наблюдаваме милитаризиране на ситуацията в света - разпалване на регионални конфликти - заради "борбата с тероризма в полза на човечеството и демокрацията" и др. подобни глупости. Разбира се, дълговете на правителството на САЩ са надминали всякакви разумни предели и сривът на долара е въпрос на време. Печатането на долари върви с колосални темпове. По правилата на монетарната либерална икономика, той вече не би трябвало да съществува. Допреди 2-3 години реалното покритие (стойност) на 1 долар беше ... 4 цента, според независими анализи. Днес покритието му е още по-малко. Инфлацията в САЩ се е натрупала толкова, че може да изгърми всеки момент Свръхвисокото равнище на дълга е най-големият проблем за американската икономика, като рано или късно, манипулациите с курса на долара, ще завършат с чудовищна катастрофа. Именно в такъв момент, за да се прикрие сривът на долара, може да станат нови събития", подобни на атаката на Световния търговски център в Ню Йорк. Те ще станат повод за отказ от "стария долар", в когото държат капиталите си всички "световни терористи и прочие злодеи" и за въвеждане на новата валута, например "амеро". Не е трудно да се предвиди, че в такава ситуация САЩ няма да признават чуждестранната доларова наличност под предлога, че е от наркотрафик, тероризъм или че е фалшива. Достатъчна е само малка паника и ще започне масивно освобождаване от държавните облигации на САЩ. Изхождайки от тези съображения американската финансова върхушка се нуждае от нулиране на дълговете. Доста аналитици твърдят, че в съвременния свят е възможно всичко. Причина за замразяване на външния дълг на САЩ може да стане терористична атака с *** ядрена бомба в американски град, разпространение на пандемията от "свински грип",птичи грип или нещо подобно. Все нещо ще измислят!!! САЩ са една фалирала държава!!! Обама наскоро отбеляза, че терористите ще продължат с опитите си да поразят САЩ???Хилари Клинтън потвърди за терористична заплаха към САЩ...???Атаките от 11 септември можели да се повторят....???

75

Разделяй и Владей

преди 12 години

Такива "новини" разопространяват за да има: Разделяй и Владей ! Не трябва да спира, етническата омраза, напротив, трябва да се подклажда, според "ТЯХ", господарите на "Новият световен ред"! Америка какво ли не направи, само и само, да си намери причина, да влезе в Ирак. Битката за арабския петрол е много голяма. Факт, се доказва и със сегашните проблеми в Либия, Сирия и т.н. !!! Колкото е вярно, че Кадафи е "диктатор", колкото е вярно, че откриха "химическо оръжие" в Ирак..........токова е и вярно, че "несъществуващият Бен Ладен, с измислената шепа талибани" е бутнал кулите в САЩ........на "най-великата нация", направени от "най-великите им инженери" ?!!!

74

Анонимен

преди 12 години

Обама: Смъртта на Кадафи е силно послание към диктаторите Какво хубаво заглавие! Значи скоро да чакаме и тази на Обама!

73

Лъжите зад войната

преди 12 години

Хитрите и коварни евреи направиха атентатите 9/11, за да имат после повод да заграбят петрола на Ирак, който точат вече толкова години! Целият свят знае, че САЩ са най-големите терористи, но лицемерно се прави, че им вярва ! Атентатите са дело на илюминатите - хората управляващи света в сянка !!!На 11 септември 1990 - Президентът Джордж Буш (старши) изнася речта, в която споменава Новия Световен Ред, 11 години по-късно - 11 септември 2001 - САЩ си взивяват кулита близнаци, правят бизнес по-късно от тази трагедия, почват война за да крадат петрол и вероятно други неща. Ще видим догодина, когато стават отново 11 години на 11 септември..... защото онези отвъд океана - Илюминатите, обичат играта на карти и числа, а числото 11 им е фаворит!!!