188

Килъра

преди 12 години

Много ясно, че няма иска

187

до 421

преди 12 години

от 187Коментарът ми беше за тебе :).

186

галактика

преди 12 години

Русия е сила, не й трябва вземане- даване точно с този съюз.

185

Патриот

преди 12 години

Гроздето кисело :)))))

184

Анонимен

преди 12 години

За Светослав не си прав. Отслабва България, верно, но не преднамерено. Прочети по-подробно историята. Законният наследник на Борис е Владимир, Симеон е узурпатор. Провери и символиката на имената - кръстен е на дядо си, както и братовчед му от БГ Борил. Човекът просто е искал да си възвърне това, което му принадлежи по закон - тронът на България. А, друг е въпросът, че Византия се притичва като "помощник" на българите срещу Светослав.И колко години преди това Киев е бил столица на бат`Баяновите българи, след като хазарите превземан Фанагория.

183

Тикво Боката

преди 12 години

След като направих България цветуща и просперираща страна, крайно време е да въведа ред и в Русия. Смятам да възложа тази задача на Пудьо Цецъла и на Фидра Искросова.

182

Фен от Село

преди 12 години

До 183 добавен от: Bai_Hui Природните ресурси са нещо неизчерпаемо както и енергията . Изчерпаеми на тази планета са само банковите сметки на потребителите.

181

Жоро

преди 12 години

Русия отказа на поредната молба на ЕС! Хахаха

180

Bai_Hui до elinor

преди 12 години

Миличък, само не забравяй, че природните ресурси са изчерпаеми. Тоест, все някога привършват. И после какво следва?

179

До № 181

преди 12 години

Берлинският конгрес ни е извадил от лапите, територията на Русия! Ти си някакво хлапе, с какво плашиш? Какви са тези "Тополи", боздугани? Яли са бой, от нас руснаците, след турско, а не ние, от тях. И не се пиши българин, защото не си!

178

Българин

преди 12 години

Е, щом се намериха бунаци, които твърдят, че руско - турската ОСВОБОДИТЕЛНА война няма нищо общо с ОСВОБОЖДЕНИЕТО, какво да се пише повече... да пращат няколко "Топол"-и руснаците и да изтрият земята от нашето мръсно племе.

177

bg

преди 12 години

Rusia e unishtojitelkata na Vuzrodenata Rimska Imperia.

176

Анонимен

преди 12 години

Абе да изпомпват нефт и да си глеат водката, това ми е достатъчно.

175

бивш даскал

преди 12 години

А, виж, това престъпление за създаване на македонска, тракийска, добруджанска нации е неописуемо и съм съгласен с теб. Че и нашите *** дапяха гяхната песен. Ами добре,че в Гърция нещата взеха друга посока, та и самите руснаци клекнаха по въпроса.

174

elinor

преди 12 години

Русия разполага с природни ресурси, които и дават независимост от Европа и еврото, така че не ме учудва позицията и. Колкото до нашата история и изопачаването на факти около нея- времето ще покаже. Истината е някъде там...:)

173

421

преди 12 години

Ще спомена и голямата роля на руските комунисти за създаването на македонската нация и за желанието им да създадат още 2-3 изкуствени нации за сметка на българската. Ще спомена и преименуването на волжките българи на татари, хората които всъщност са разрушили държавата им.

172

бивш даскал

преди 12 години

421, аз ти пиша плюс само защото добре знаеш, кой е Светослав и какви ги е дробил тук. Та навсичкото отгоре е бил езичник. Но не съм съгласен с теб. Русия е една преди Романови, друга по тях и след тях. Даже по-точно, чак от Петър! е нова държава, а една германка я прави енропейска. Затова не смесвай оня нещстник Светослав с Руската империяА за руските интереси е ясно. Казваш за 1/5. 2/5 си загубиаха нашите умни политици.А точно пък СССР и Хитлерова Гервания натиснаха Румъния през 1940

171

Известие

преди 12 години

Индийская армия заказала Апачи вместо Ми-28

170

421

преди 12 години

Ще спомена ултра антибългарската теория за тюркския произход на българите (подкрепена от няколко чисти манипулации и лъжи, вече разобличени и отхвърлени от учените), лансирана и утвърдена благодарение на русия. Кражбата на културно-историческо наследсвто под маската на другата измислица - славянството, като например славянска азбука, когато всъщност е чисто българска и т.н. Въобще грамотен етнически българин няма как да не презира руската антибългарска ***. Но вие не сте в тази категория.

169

421

преди 12 години

Руско-турската война няма нищо общо с освобождението на България. Целта на русия е да ни направи част от руската империя, в крайна сметка България остава с една пета от територията си и то зависима. Останалите земи населени с българи сами си ги освобождаваме като Русия е против нас (както са против съединението). Ще спомена и светослав който помага на византия да завладее България, както и комунизма който ни натресоха и благодарение накойто нацията ни е на изчезване.