301

ВЕЛИК

преди 12 години

"Нашите симпатизанти да подкрепят Плевнелиев, защото се изправя срещу Ивайло Калфин, когото не искаме да видим като президент, особено с подкрепата на Ахмед Доган", аргументира позицията си Костов.

300

Aнелия

преди 12 години

Ето затова Иван Костов е изключителен политик и го уважавам много.Той дава ясната мотивация за гласуване всички българи-не на Доган и БСП.Докога Доган ще управлява България?!!!Да ги изпратим в историята и да им покажем,че сме българи и ние взимаме реше ния за България ,а не Доган!!!Мобилизирайте се ,българи и гласувайте за Росен!

299

Анонимен

преди 12 години

Там където е агент доган....АЗ НЕ СЪМ! Напред с Плевнелиев!

298

Анонимен

преди 12 години

НЕ на калфин!

297

Анонимен

преди 12 години

Успех на Росен!Росене,сините са за теб!

296

гоУем си :-)

преди 12 години

Костов, гоУем си, мооого си гоУем :-)))) ха, ха, ха,хаааааа

295

съвет

преди 12 години

А бе хора защо се плюете помежду си? Чували ли сте за страшните неща които,могат да ни се случат" Едно от тях е на власт да дойдат "активни-некадърници"с това се визират диктаторите-Хитлер,Сталин и още др. Другото го е казал великия вожд Ленин:"Вся власт Советам" Не Ви ли се струва,че се прави опит да ни се нататрузят тези прекрасни бъднини а? Внимавайте! Мислете,не се заяждайте.

294

до # 291

преди 12 години

ЗнаЧи искаш калфин,доган и гоце !?

293

Анонимен

преди 12 години

В ПОЛИТИКАТА ТРЯБВА ДА ИМА К О М П Р О М И С И !ИВАНЕ,С ТЕБ СМЕ!

292

Пешо

преди 12 години

Незнам не е ли вече време на всички тези *** с различни цветове да им извиеме вратлетата и да започнеме на чисто? Да почистим Българиа за една нощ!

291

Анонимен

преди 12 години

Какъв избор ще правим, бе, между чумата и холерата ли? Единствено може да се каже, че в единия случай ще има диктатура, а в другия - някакъв шанс самозабравили се политици да се правят, че се съобразяват с "електората" или "раята", кой както го разбира там.

290

Браво Костов

преди 12 години

Радвам се, че Иван Костов взима макар и нехаресвано от него, но правилно решение. Иначе на изборите могат да изберат поредния социалист-демагог, който се вижда, че се е научил много добре да разтяга локуми, а работата му е от вида "Да идем другари да работите". Вчера съм гласувал за Светльо Витков именно за да се види, че има хора желаещи да натрият носа на политиците, ама на 30-ти съм за Плевнелиев. Всеки трябва да направи избор - не става като EUглена хем да гласуваш - хем да е без избор.

289

Анонимен

преди 12 години

Този пък кой го кара да призовава електората си? Не му ли стига, че разсипа СДС - коалицията и след него десните сили се разпиляха и на практика оставиха вакуум, който се запълва несполучливо от кого ли не? Един ден името Иван Костов ще бъде в историята символ на най-големия предател от времето на прехода.

288

Анонимен

преди 12 години

Плевнята е ***, а Марга Кречеталото е циганкаАз НИКОГА няма да гласувам за тези НЕ-българи

287

Пешо

преди 12 години

Гласувайте овци ако нещете комунисти пуснете за тези които украдоха кинтите от комунизма и ги изпраха пуснете за шушумигата Плевел!!!

286

Дядо Петър

преди 12 години

22 години не можем да се отървем от ЧЕРВЕНАТА ХИДРА.След БСП, ДПС и НДСВ, в момента ни "управлява" поредната й глава - бандата от ченгета и лапачи, назоваваща се ГЕРБ.Така че, колкото и да уважавам лидера на ДСБ, не мога да се насиля да гласувам за пионката на самозабравилия се самодържец, медийна креатура, голяма уста и фурнаджийска лопата (известна още сред съмафиотите си и като ***).

285

Пешо

преди 12 години

Според мен е предателство да накараш еректората който те е подкрепи да гласува за друг кандидат особено пък за някаква шушумига издигната от мутрата министър-претседател!

284

ГЕРБер

преди 12 години

В неделя калфата ще си намери майстора - Росен Плевнелиев. ;)

283

Анонимен

преди 12 години

Е к'ва стана тя-гадния пердизборен клип с брадвата се сбъдна.Егаси демократа, егаси и ценностите му.

282

обективен

преди 12 години

до 284Мноооого си "син", чак червен!