48

роси

преди 12 години

Защо си мислите ,че Лечков е крадец не знам.Толкова компетентни органи направиха проверка на общината и не се установиха злоупотреби.Що се отнася за разкопаният град - това не го направи Лечков,а Радото защото е пълен некадърник и по време на изборите купи вота на ***.Вие не живеете в Сливен и не знаете за какво става въпрос.Ако Лечков беше толкова вреден в Сливен нямаше да гласуват 26 % от хората.В крайна сметка пък те не са ***.И да попитам :Какво ще направи този генерал ?НИЩО

47

Анонимен

преди 12 години

Чудесна идея!... :) И как предлагаш да се определя кой е глупав и неграмотен и кой не - по брой дипломи (които лесно се купуват с пари) или най-добре направо по сумите в банковите сметки.

46

До 42

преди 12 години

Душко, теб май те влече към Китай - бягай бързо. И не смей да скверниш името на Темида

45

XXX

преди 12 години

"При обработени 100% от изборните протоколи на балотаж в Разград отиват независимия Денчо Бояджиев с 33,44% и кандидатът на ГЕРБ Валентин Василев с 32,31%"Не можеш ли да четеш!

44

до 33

преди 12 години

Прав си.Не знам как е събрал този резултат.Я тези,които са глясували за него да си признаят!

43

пасса

преди 12 години

А Цонко, какво направи в Каварна?

42

Temida

преди 12 години

До 41 Най-добре напусни страната!Докато има индивиди като теб, ще сме си все на същия сдухан хал!

41

123

преди 12 години

не мога да повярвам, че в София все още има комунисти. Май по-добре да отида в Бургас, там поне са малцинство :)

40

ZAX

преди 12 години

Трябва да направят гласуването още по сложно, за да може глупавите и неграмотните да отпадат.Как може на хора с образование и възпитание гласът им да се равнява на един, който е неграмотен?Трябва да се мисли в тази посока.Недопустимо е неграмотни и лесно манипулируеми индивиди да определет бъдещето и пътя на развитие на страната и местните райони.

39

избирател

преди 12 години

Настина ли сме толкова зле, че не виждаме герберастката простотия и арогантност? Ако е така, то наистина си заслужаваме съдбата.Изглежда 50год. комунизъм са ни малко...

38

Руми

преди 12 години

Разград, Търговище, Омуртаг.......там където ДПС печелят най-вероятно. Защо не ги споменавате. Тези области и градове станаха като Кърджали. Трудно ще си ги върнат българите. А и няма как, защото БСП - предателите отдавна имат уговорки с ДПС.

37

ЕМИРЕ

преди 12 години

КЪРДЖАЛИ Е БЪЛГАРСКИ ГРАД И ТВЪРДЕ Е ВЪЗМОЖНО ДА СЕ УПРАВЛЯВА ОТ БЪЛГАРИН. А КАТО ТИ Е МИЛО ТУРСКОТО, БЯГАЙ В АНАДОЛА. Т.ЖИВКОВ ДОБРЕ НАПРАВИ,ЧЕ ВИ ПРАТИ ТАМ, КЪДЕТО ВИ Е МЯСТОТО. СЕГА С ТАЗИ ЕТНИЧЕСКА ТОЛЕРАНТНОСТ МНОГО СИ НАДИГНАХТЕ ГЛАВИТЕ, ЧЕ И *** ТЪРСЯТ УСЛУГАТА ВИ. САМО ЧЕ ЩЕ ВИДЯТ ПРЕЗИДЕНТСКОТО МЯСТО ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН ОЩЕ СЛЕДВАЩАТА НЕДЕЛЯ.

36

Анонимен

преди 12 години

до 27Е те многократно са показвали,че закона не важи за тях- пример от снощи..ББ си позволи да коментира резултатите на екзитпула, в момент,в който имаше изрична забрана за това-какво повече да кажем......като добавим и Ало,Ало..Мишо Бирата ми се обади....

35

галактика

преди 12 години

Заглавието е некоректно - не изреждате всички градове! Спестили сте информацията от Перник, може би защото ГЕРБ не води?! /не защитавам БСП, просто държа на обективността по принцип/

34

№ 25

преди 12 години

Вярно, приятел, пропускът е мой. А за останалото си прав!

33

Анонимен

преди 12 години

ако Пловдив се управлява от Иван Тотев нищо хубаво не чака пловдивчани

32

емир

преди 12 години

Какъв балотаж пък в Кърджали, в Кърджали живеят Турци и ще управлява ХАСАН! Платените агенции да не се правят на ударени, никакъв балотаж няма да има, няма да допуснем някой *** да ни става кмет, балотаж си правете в българия, Кърджали е наш!

31

Хехе

преди 12 години

Изборите бяха манипулирани и нечестни! Не може да има резултати и то до процент ,след като бюлетините НЕ са преброени още! Тук обаче трият всяко мнение като моето ,което значи че подкрепят ГЕРБ!

30

До № 20

преди 12 години

БРАВО, ОТЛИЧНИЦИ!

29

Анонимен

преди 12 години

Според обработени 22,89% от изборните протоколи в София Йорданка Фандъкова събира 53,41% от гласовете на избирателите. 22,89%????? С такъв малък процент обработени протоколи, не е ли рано да се радва, който и да е????