74

Анонимен

преди 12 години

Никога не съм предполагала,че ще ми се наложи да гласувам за комунист,ще гласувам с огромно отвращение за Калфин,ще избера по-малкото зло-комунист,пред мутро-комунист.Господи,до къде се докарахме!

73

22г.

преди 12 години

до 70 няма да подкрепиш скритата мафия а ще подкрепиш откритата :ДДДД

72

Анонимен

преди 12 години

69 - А ГЕРБ ще върне ли гласовете на турците в Кърджали:))) Или те са без шалвари:)))))

71

22g.

преди 12 години

63 мисли най правилно а всички се заяждате с него. много му е правилна логиката. а вие дето толкова сте се заяли с него има предвид че цялата власт не трябва да бъде в 1 партия. пише се *** народ защото никой не съобразява това!не се гласува защото харесвам този а се гласува за да не спечели еди кой си. ето това иска да каже

70

На на нааа

преди 12 години

Аз не бих подкрепил калфата и агата,не мога да подкрепя мафията и за това гласувам за герб на белотажа

69

до 68

преди 12 години

Пишеш манипулации. Всички знаят, че ДПС ще подкрепи Калфин и ако българите не гласуват, ще ни е президент човек, който е една партия с хора, облечени с шалвари, които не знаят български. Буквално!

68

Анонимен

преди 12 години

Не бих гласувал за Плевнелиев, за да не гледам после самодоволната физиономия на Борисов и Цветанов. Ще подкпрепя Калфин, защото ако не гласувам аз, Плевнелиев ще бъде избран с гласовете на хора, без български и мислещи, че има Сомалийски залив!

67

Анонимен

преди 12 години

Във Варна изборът беше селяния (Марешки) срещу мафия (Кирил Йорданов, Гуцанов - представители на *** за североизточна България). То луда работа. Кирил Йорданов 3 седмици преди да му изтече мандата смени едно каре плочки на Княз Борис. Пък иначе застрои Морската градина, плажа, пусна колите да карат сред хората на крайбрежната алея, въобще все хубави работи. Аз не знам как така от 2 мандата с БСП, сега К. Йорданов е с ГЕРБ и пак най-вероятно той ще стане кмет. Май е вярно, че ГЕРБ пази ***?

66

Анонимен

преди 12 години

Не бих гласувал за Калфин, за да не гледам после самодоволната физиономия на Доган и Станишев. Ще подкпрепя Плевнелиев, защото ако не гласувам аз, Калфин ще бъде избран с гласовете на хора, неговорещи български.

65

До 63

преди 12 години

Е добре че поне ти си умен - ще ни покажеш ли пътя към светлото бъдеще, велики мъдрецо?

64

Анонимен

преди 12 години

63 - И защо да е *** народа!? Защото не мисли като теб ли:))

63

егати простия народ

преди 12 години

Ето резултатите го показват, народа е овца и нищо повече. Каква е разликата между ГЕРБ и БСП, няма такава и Борисов и Станишев са отрочета на комунизма, това е само борба за власт. Но защо си мисля че ГЕРБ са по-опасните, ако вземат и президенския пост ще стане една...та то и сега се бият в гърдите и постоянно се хвалят, смятайте че вече са непоклатими и идва време на диктатура, а това е опасно. Надяваме се че все някой ден ще го осъзнаем и ще им дадем вот на недоверие и ще изберем друга дем. па

62

Анонимен

преди 12 години

Кунева, тая лелка обръща натам накъдето и е изгодно? Освен, че говори в стил Гоце, някой кеща ли се тая лелка да е направила нещо за България, докато беше властимаща всъщност? Иначе мазното говорене и излъчване си го има.

61

Анонимен

преди 12 години

55 - Тъй, тъй! Що да се плашим! А наскоро един онкоболен се взриви, че му спряха лекарствата! Абе кой му пука за болни! важно е МВР да врътка с колите и да разкарва Царчето Киро по 5-звездни хотели!

60

До 47

преди 12 години

Напротив в България доста неща се промениха в последните 10 години! А това че няма присъди е проблем преди всичко на съдебната система и прокуратурата, които по конституция са незавсими, въпреки че там има сериозен прогрес в сравнение с преди десетина години, когато всичко беше изключително хаотично, безнадзорно и подчинено на престъпно бездействие. Промяната може да дойде единствено отдолу, а не отгоре както си мислиш ти - когато обществото и отдените граждани като мен и теб станем по активни!

59

Анонимен

преди 12 години

И аз гласувах за Кунева, но няма да гласувам за нито един от тия 2мата, *** и селски тарикат, да ви имам избора за президент.

58

някой

преди 12 години

Та кой взима рушветите?Хората естествено-кой се отказва от лапачка?!Това си е генетична черта!Какво се правите на ощипани моми?Сложете си ръка на сърцето и си признайте?

57

Анонимен

преди 12 години

52 - И да ти кажа! Аз гласувах за Кунева и сега ще гласувам за Калфин:)) Един път и аз ще направя нещо с отвращение за доброто на страната си! Не се спичай! Краят идва бавно и методично:))

56

Anonimna

преди 12 години

Ogromno stado ovce sa bg grazdanite naroda e baiat,a ne politi4ite koi te pita triabva6e nokio,ama nikoi v znak na protest da ne glasyva tap narod,a za svedenie Dogan e nai dobria i inteligenten politik,a biax rasiska...................................

55

кой

преди 12 години

Какво се плашите всички че се раздува бюджета на полицията и се подслушвало?Та в Лондон на всеки ъгъл има камери там не можеш да п-ш!Явно сте много малки и не си спомняте комунистичесткото време!Всички зорлем сме си наврели по един или два чипа в з-ка с gsm-те па ревем!Интернет пространството не е ли същото?!