20

Анонимен

преди 12 години

Стига сте повтаряли като папагали че Марешки бил мафиот. Това че се е постригал късо и се държи нахакано не прави всеки мафиот. Бизнеса му е легален за разлика от "бизнеса" на цар Киро (Йорданов)

19

v_

преди 12 години

Кирчо с *** напред!Давай Кирчо, зад теб са Максуда, Аспарухово, Каменар и Владиславово. Всичкото *** за Кирчо. После ще разпродаде Варна да си възстанови паричките, че то *** без пари не гласува. Това се честни и справедливи избори!!! От ГЕРБ!

18

медузчо

преди 12 години

Не виждам как може да се избира между 2 мутри

17

Анонимен

преди 12 години

Тези избори са пълни с изненади и с лоша нарочно или не организация с две думи пълен провал. Но за Варна..... аз не съм варненка, но от познати и роднини от Варна знам, че никой не обича Кирил Йорданов и всички навярно са в шок какво става?

16

Бургазлия

преди 12 години

Малееее Йорданов срещу Марешки.Дупе да ви е яко.Още 4 години ще страдате :(

15

процентите

преди 12 години

Бизнесменът Веселин Марешки (издигнат от Инициативен комитет) получава 18,15% от гласовете, според ЦИК.МАНИПУЛАЦИЯ !% за Марешки са 22 !!!

14

Анонимен

преди 12 години

Марешки е по-добрата алтернатива, защото се е доказал като администратор, а това че приличал на мутра няма нищо общо с биографията му, която не е мутренска. Така че варненци да решат дали да продължат 12-годишната агония или да направят нещо позитивно за себе си, игнорирайки факта че гласуват за богат човек, който обаче не е станал богат за тяхна сметка.

13

за доброто на Варна

преди 12 години

До всички варненци !До българи, арменци, турци, евреи сплотете се, не давайте шанс на един бояджия да се тупа в гърдите и отново да ни унижава с колата си с 6 цифри /единици/ , направена по поръчка с наши пари, и мощния му мотор на цената на един стадион , да минава в новите си маркови дрехи и да не ви забелязва, да продължава да продава морето, пясъка, земята на дедите ни !Не на Кирил ГЕРБ-ера !!!ДА на момчето, което още от 90-те започна да прави своя бизнес и днес не е зависим от партии и мафии !Казвате че купувал гласове ? Че плащал ?ЛЪЖА, ГОЛЯМА ЛЪЖА.Нито един дори той правеше само соц. проучване колко ще го подкрепят, това правеше съвсем открито, и сега може да сравни резултатите с предварителните проучвания , защото всички знаеха как се печелят избори във Варна от тези, които три мандата си избират кмета с ФАЛЩИФИКАЦИИ В ГОЛЯМ РАЗМЕР !За да няма повече това гласувайте за МАРЕШКИ, той няма да ви краде парите !Той ги има !!!Това е желанието на младите, на тези, които очакват най-сетне да се чуе и техния глас, да имат шанс за нормален живот в собствения си град !ЗА МАРЕШКИ !

12

Анонимен

преди 12 години

Това си посадихме-това ще жънем!Ще затъваме все повече и повече!Дори няма да дишаме и праха на Бургас,защото те ще са на светлинни години пред нас!Плаче ми се!Срам и позор за нас!!!Прави са тези,които ни наричат гагаузи и ***!

11

РАЗБИРАТЕЛ

преди 12 години

БРАВО НА БУРГАС !!!!!!!!!БРАВО НА КМЕТА !!!!!!!!!!ЗА ЧЕТИРИ ГОДИНИ БУРГАС Е СТАНАЛ КРАСИВ ЕВРОПЕЙСКИ ГРАД, ЗАЩОТО КМЕТЪТ РАБОТИ, УСВОЯВА ЕВРОФОНДОВЕ, ДЪРЖАВНИ СУБСИДИИ И ГРАДИ ИНФРАСТРУКТУРА.И ВИЖТЕ ВАРНА НА КАКВО ПРИЛИЧА, СЛЕД КАТО 20 ГОДИНИ Я УПРАВЛЯВАТ АЛКОХОЛИЦИ, МУТРИ, КРАДЦИ И *** .................

10

Абе

преди 12 години

Аз си гласувах за Марешки още първия път, защото съм пряк свидетел как на практика спасява животи чрез ниските цени на лекарства. Човека е съвестен. *** *** не е и човек.

9

Kolyo M

преди 12 години

Марешки има достатъчно пари, не му трябват още от политика.. Сам издигна 2 от най-добрите медицински центрове във Варна, докато Кирчо за 12 години нищо не направи. Сами преценете...

8

Анонимен

преди 12 години

и тези избори бяха купени !!!

7

Варна

преди 12 години

Не познавам човек, който да е гласувал за някой от тези двамата! Тези резултати ме шокират!

6

националист

преди 12 години

Изберете си пак Кирчо той ще ви оправи.

5

Бургазлии

преди 12 години

Варненци виждате ли Бургас до къде стигнаха?Нямат една дупка по пътищата. Ако съм варненец нито Кирил нито мафиота Марешки! Ужас!

4

Бургаски вечери

преди 12 години

Жалко за варненци,заслужават по-читав кмет...

3

крокопотам

преди 12 години

СРАМ и ПОЗОР!!!

2

Анонимен

преди 12 години

И двамата яко плащаха за гласове...Единия от тях ще се разори,да видим кой. Максуда пак ще щракат пръсти.

1

Анонимен

преди 12 години

а какъв голям го вадеха варненлии