226

rr

преди 12 години

Тоя си вре носа навсякъде.

225

до иван

преди 12 години

Иване,за съжаление не са напъни!Има реални резултати- ШОС е факт и все повече страни в т.ч. и Турция искат асоцииране!А тръбите на империята са също факт в ЕС!Митническият съюз между Беларус,Казахстан и Русия е есъщо факт,а това е 2/3 от СССР/такова беше наименование на империята/!Концентрира се огромен финансов ресурс-не забравяй,че Китай е в ШОС,а това е основния кредитор на САЩ.Финанси плюс природен ресурс плюс пазара ШОС плюс ядрени сили/КНР и РФ/-това е интересът на империята!

224

Анонимен

преди 12 години

Интересно как избитите в Катин от 22000 станаха 2000 според БТА, ясно е че и там преброителите са отявлени русофили.

223

хахаха

преди 12 години

Пичове,Русия и без вас си е Русия....ни да му мислиме с това голо д......,че вече от всякъде ни боцкат....!!!

222

Анонимен

преди 12 години

Политици като Лавров могат да впечатлят единствено българските русофили, които клечат като кучета пред месарница очаквайки похвала от московските си господари.

221

до 252

преди 12 години

Точно тези напъни да възстановят имперската си вътрешна и външна политика ще ги досъсипе като държава, и аз не съдя, правя едно заключение базирано на множество контакти и наблюдения, които имам в Русия

220

Иване на латиница

преди 12 години

Иване,не съди!Русия засега е единствената оцеляла 300 години империя с амбициите и интересите си!Ако си чел историята на Русия ще видиш,че е оцелявала точно след пропуснати шансове и в момента се възстановява като империя-виж организацията ШОС,виж митническия съюз,помисли!!А ако си умен няма да ми лепиш етикети на русофил,русофоб и др.измислици на т.нар.демократична ***,целяща в *** главици на местната протоплазма да кънтят етикети,а те да си далаверствуват!

219

Анонимен

преди 12 години

Муамар Кадафи беше убит по заповед на РотШилдови ( МВФ, СБ, ФЕД ) защото отказа да зароби Либия със заеми към тези световни лихвопийци.Вместо да плаща лихви на РотШилдови, Кадафи национализира нефта и газта, и чрез приходите от тях спести валутен резерв на Либия от над 183 милиарда долара !!!!Либия бе ПОСЛЕДНАТА ДЪРЖАВА В СВЕТА, БЕЗ НИКАКЪВ ВЪНШЕН ДЪЛГПоради същите причини РотШилдови "поръчаха" и ...- Джон Кенеди - започнал печатането на държавни долари и готвейки се да забрани тази дейност на ФЕД- Николае Чаушеску - изплатил целия външен дълг на Румъния и забранил със закон взимането на други заеми- Андрей Луканов - отказал да изплаща дълга на БВТБ ( Външно-Търговската Банка ) като държавен дълг, чрез обявения Мораториум през 1990 г.

218

.

преди 12 години

RAZLIKATA MEJDU FORDA I MOSKVICHA E CHE MOSKVICHA VARVI I SLED 60god. A FORDA VECHE E KUP JELQZO PRETOPENO

217

до 244

преди 12 години

Ти пък!!Какво го питаш за духовно начало,за духовност??То иска да плюска и между две плюскания да повтаря като папагал нещо,което е чуло,ама не разбира!Просто повтаря-друго не му е дадено,а ако го питаш ской е открил Америка ще ти каже,че е Кристоф Ламбер!А недай боже да го питаш за американски писатели или поети-то ще ти приказва за Арнолд Шварценегер!Толкова му е папагалското можене!Наистина без коментар!!!

216

Iwan

преди 12 години

Снимката е достатъчно показателна, за това какви хора управляват днешна Русия :)Жалко за руснаците, живота им предостави огромен исторически шанс, който те пропуснаха и пропиха, вероятно до 20-тина години днешна Русия ще бъде разпокъсана на 10-15 различни тоталитарни държави

215

до 241

преди 12 години

Явно някой се е бил подмокрил,но другият понеже не е могъл те е събирал с лъжицата от чергата!Аман от такива мутанти,правени с лъжица!Психясала чалгаджийска тиня щъкаща по форумите с изключително "мъдри мисли" и поучаваща другите,а саомата тя притежаваща речник от двадесет папагалщини,изкънтели в мястото на мозъка!

214

Анонимен

преди 12 години

РУСОФИЛИТЕ СА ХЕЙТЪРИ! Като чуят САЩ, ЕС и Запад пукат от яд!

213

Анонимен

преди 12 години

РУСОФОБИТЕ СА ХЕЙТЪРИ!

212

до 240

преди 12 години

Без коментар за твоя коментар умнико! Не прави сравнение с продукта ,а с отношението към останалата част на света. С какво обичаните от теб американци са по-висши духом!? С Форда пред Москвича ли!?

211

за 241

преди 12 години

Мда, има такива хора, опитват се да пикаят по адрес на Русия, но от злоба забравят да си свалят гащите.

210

istorik

преди 12 години

Не се срамуват от варяжкия си произход, просто "славянската" карта беше много удобна за руснаците да заграбват земите на съседите си, под благовидното "единство". Като прибавим и цензурата по вестници, учебници и историческите автори, то на крилете на "славянската" Екатеринина лъжа, Кремълците трупаха дивиденти дълги години. Само че всяка лъжа си има край, горчивините и заслепението се лекуват само от времето.

209

Анонимен

преди 12 години

Всъщност нашият проблем е наличието на все още немалък брой ***, които се подмокрят като чуят думата Русия!А всъщност държавата Киевска Рус, носи името на шведското племе "Рус", което я основава!Първият княз е шведският принц Рьорих!До Иван Грозни всички са шведи!Рашките се срамуват от това!***!Все едно ние да се срамуваме, че България е създадена от прабългарина Аспарух1А къде са прабългапите, къде са шведите сега!Би трябвало да се гордеят!

208

до 239

преди 12 години

Без коментар!Москвич и Форд?Схващаш ли?Или ти е сложно?

207

до 238

преди 12 години

И в този ред на мисли с какво са по-различни америкъните!?