183

стига циганизация!!!

преди 12 години

"Дон Цеци" е ***,няма по-лошо от такъв човек!!!

182

Анонимен

преди 12 години

НА ТЕЗИ ИЗБОРИ щЕ СЕ ВИДИ ДАЛИ ИМА БЪЛГАРИ В БЪЛГАРИЯ...АКО ПАК ОСТАНАТ ТЕЗИ ОТ ПРЕХОДА ЗНАчИ БЪЛГАРИТЕ НАИСТИНА СВЪРшВАТ

181

САМО АТАКА!!!!

преди 12 години

БЪЛГАРИ,ГЛАСУВАЙТЕ ЗА "АТАКА"!ВОЛЕН СИДЕРОВ Е НАШИЯТ ШАНС ЗА СПАСЕНИЕ ОТ ПРОДАЖНИТЕ *** МЕКЕРЕТА!

180

qwer

преди 12 години

Ей бушмени от днес.бг стига сте трили бе ***,майка ви да е.а продажна.

179

qwer

преди 12 години

Българи дойде времето да се гласува за АТАКА ,време е национализмът да вземе връх,вижте ги болшевиките влизат в съюз с най-антибългарските партии,ако ние си разделим гласовете по ГЕРБ,СДС,РЗС и други комуназите ще се курдисат най-отпред и след това да се псува и да си удряме главите в стената ще е много ,много късно. Да не допуснем БСП да взема президенството.*** червени досега провокираха,че ГЕРБ са с Доган и *** ето я истината БСП със ДПС и Евророма,какво по ясно от това за техната винаги *** политика,за тех няма Родина и националност,за тях има само власт,пари и грабежи и палежи,това са кърлежи ненаситни,да ги издухаме с "Атака"

178

утре сме Работодател

преди 12 години

Това е нашия ден!!!Българи .......да отидем до урните .....и това не е" етнизиране "и упражняване на суверенно право, от което се ползват само Ромите ........

177

!!!!!

преди 12 години

Този *** трябваше да е вече в затвора !!!

176

do 204

преди 12 години

Ами какво трябва да направи Волен като предложенията му са все отхвърлени,той не е могъл да има решаваща роля при вземането на решения,Комунистите дали сега гледат като теб какво е направил Ц.Кънчев например просто му вземат гласовете и това е,а ние ще гледаме какво е направил Волен или как ще се *** Б-я благодарение пак на тези антибългари комуназите ?

175

Анонимен

преди 12 години

ИЗЛЕЗТЕ БЪЛГАРИ И ПОМЕТЕТЕ 20 ГОДИшНИТЕ СИ ГОСПОДАРИ...ОТ ПРЕХОДА..

174

Анонимен

преди 12 години

ЕДИНЯ БЕшЕ ЦАР КИРО ТОЯ ДОН...ЕЙ БЪЛГАРИ ОПОМНЕТЕ СЕ ...ПОСЛЕ ПАК щЕ ПУСУВАТЕ АМА щЕ Е КЪСНО.

173

до 202

преди 12 години

Ако Волен мисли това което говори бих гласувал за него. Но Волен не е искрен с избирателите си. Много хора се оплакват че са гласували за него и той нищо не е направил срещу *** в България. И е вярно. Защо през всичките тези години които е във властта веднъж не пое въпроса с българската история където пише че сме били под "османско присъствие". Защото и той е продажник като всички други.

172

Анонимен

преди 12 години

Какви са тия агитации за ГЕРБ най *** партия утре ще спечелят с гласовете на ромите!

171

qwer

преди 12 години

Гласувайте за Атака така ще се смачка това *** племе,ГЕРБ ще си останат в управлението, а националистите в президенството за да се справят с *** на държавата,другите малки партийки трябва да ги забравиме защото срещу БСП,ДПС и Евророма,трябва и ние да се обединим в противен случай ще дойде нова тройна коалиция на власт,от сега трябва да се прекъсне коренът на зараждащото се антибългарско мешаре.

170

Анонимен

преди 12 години

До 199Гоце го помилва, сега този ще даде 1 000 000 гласа за Калфин, и Гоце ще управлява чрез него трети мандат....затова този не е в затвора.

169

Анонимен

преди 12 години

Четете внимателно. Този наглец твърди, че с *** гласове ще покрепи БСП и Калфин, за да получи власт.....Помислете си добре, и утре непременно гласувайте, за да не ни управляват ***, Доган и Гоце.

168

Анонимен

преди 12 години

А?!?Тоя защо не е в затвора?!?Защо изобщо се движи насам натам и никой не го праща там, където му е мястото?Може би защото нямаме държава, нито пък държавност....

167

Parcuc

преди 12 години

Кви сте вие такива БЕ *** ? Цар Киро, Дон Цеци пфффф ....

166

qwer

преди 12 години

Предлагам *** да си прекръстят Българската Социалистическа Партия на БЪЛГАРСКА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА *** ПАРТИЯ - така ще звучи по-добре и много точно ще отразява дейноста с която се занимава тази организация.

165

Власт=Пари

преди 12 години

Дон Цеци (е..си гаврата и с името Цеци и с названието Дон) иска власт, не пари. С властта си той ще осигури още по-големи привилегии на подтиснатите "роми" ( защото да получават усигоровки, да не плащат данъци и сметки, да крадат, убиват и изнасилват не им е достатъчно).С осигуряването на тези привилегии (за сметка на българите) той ще създаде новата *** република и се надява да бъде новият и президент.

164

qwer

преди 12 години

*** червени направиха коалиция с ДПС,сега с Евророма,брейййй доста са се професионализирали в духането и все на *** налитат,те за власт и на Св.Петър ще врътнат една ***,нищо че са отричали Бог винаги и са гърмели църкви,такива *** само в БСП могат да се намерят,партията развъдник на професионални минетчии.