147

Анонимен

преди 12 години

149ti, нещо си се объркал. Явно не си забелязал процента китайци Нобелови лауреати и корифеи в науката..Дори Х.Клитън обяви това като цел номер едно за САЩ - образованието ! Тъй-като Китай вече води при това с много...Сегашните студенти, ще им берът плодовете до 10-20 години.

146

???

преди 12 години

Както в средните векове, новият цар затри цялото семейство. Да живее демокрацията!!! А, кой е новият цар?? П.П. Следва продължение...

145

до 125

преди 12 години

Фактите говорят напълно в твоя подкрепа. Китай имат по малко патентовани иновации за последните 5 години от Холандия, която е стотина пъти по малка от Китай. В Китай се работи основно на принципа copy-paste. САЩ и западна Европа са мениджъри на едни много добри работници, които се задоволяват с малко и работят усърдно, затова и се изливат инвестиции от цял свят в Китай. За миналата година американски фирми работещи с Китай са получили 1 трильон долара чиста печалба от съвместни предприятия.

144

Анонимен

преди 12 години

Жалко. Хубав и симпатичен човек е. Гледал съм интервюто му при Кеворкян. Определено си личеше, че е интелигентен. Дано все пак да не е вярно!

143

Ър

преди 12 години

По досаден от комуниста е само анти-комуниста

142

Анонимен

преди 12 години

При бай Тошо изживях най-хубавите и спокойни години от своя живот. Сега дори и хората, които са богати и имат фирми и коли не могат да си позволят да живеят, така както хубаво си живях тогава аз, а и целият ни народ. И то не защото бай Тошо беше на власт, а защото беше социализъм, а не капитализъм, какъвто беше в съседна Гърция, където сега фалират заради това, че не са имали социализъм.

141

Анонимен

преди 12 години

Видя се Кадафи не е избягал и че може да му се вярва.

140

Атанас

преди 12 години

къв комунизъм ви гони мишкииии,жалки сте ..комунистите управляват вече Хамерика и Загнила Европа

139

Анонимен

преди 12 години

Бегайте в Северна Корея. Там още има комунизма за който плачите

138

за 141

преди 12 години

Да бе....ти да не се молиш за правешкия селянин ? Мога само да те съжалявам :))

137

Анонимен

преди 12 години

Либийците ако знаят какво ги чака от тук нататък ще се молят Кадафи да се върне. :)Ние вече сме го яли тоя и знаем много добре, но те горките още не знаят.

136

Анонимен

преди 12 години

Теорията на конспирацията никога няма да умре. Винаги ще има хора които ще измислят различни теории. Тези хора мислят с задниците си. Другите нека се радваме, защото Либия се освободи от своя диктатор.

135

Умерен

преди 12 години

Поредният диктато си получи заслуженото....треперите ли комунисчета? С вас няма да постъпим така , а ще ви пратим в Белене - 1 звезда ,олинклузив :))

134

Анонимен

преди 12 години

*** ***. Браво на Либийците. Скъпа им беше свободата, но когато я загубиш разбираш колко е важна. Скъпо платиха, но сега вече са свободни. Браво. Икономически с сигурно ще им бъде помогнато.

133

ужас

преди 12 години

От утре в Либия най-търсените стоки ще са кредитни карти и хамбургери! Напред към прогреса

132

Анонимен

преди 12 години

Вие ги плювайте американците, но те отново са на крачка пред всички и проведоха една от най-чистите си войни. Това, което направиха е гениално, използваха всички средства на модерното общество и най-вече интернет, за да направят ревплюция в една от най-богатите държави в Африка. Контрола на масите е най-силното оръжие и това, което постигнаха не можеше да бъде направено и с най-модерни оръжия били те американски, руски и т.н. И всичко това без те да са инициаторите официално, само си летяха със самолети и удряха военни обекти, при това в коалиция. А Обама вече си произнесе речта как САЩ ще бъдат партньорите им в пътя към демокрацията. Не подкрепям Щатите, но не можете да им отречете колко хитро си направиха тяхното. После разправяйте, че американците били ***... можем само да се учим от тях.

131

Мир

преди 12 години

Абе наистина ли някой нормален човек си мисли, че Сащ и Нато милея за изстрадалия либийски "безпаричен" народ и затова им помагат? Честно, може би и лудите и децата не вярват на това:)))) НЯМА БЕЗПЛАТЕН ОБЯД, РИБКИИИ

130

Анонимен

преди 12 години

Баща и син си пият кафето някъде с "покойния" Осама.На снимки с подобна резолюция, направени на "трупа" на милиардер, който вече многократно се е подлагал на пластични операции, не вярвам.

129

за 126

преди 12 години

Абе прости ***, толкова ли сте глупави ?!! Държавите, които имат петрол са неприлично богати..да давам ли примери? А САЩ даже не участват в конфликта....петролът се продава на борсите прости пръчки, а не в Белия дом :))

128

Анонимен

преди 12 години

Русия вече основно разчита, на полезни български *** (русофили), които да дращят по форумите в тяхна подкрепа. Това е пълна излагация и падение за една страна претендираща за световно величие.