297

Интересно

преди 12 години

Дали пръднята Гоце които му даде Стара Планина ще му направи помен..........доста свидни жертви дават другарчетата му

296

Анонимен

преди 12 години

Време е на герберите! Убий гербер спаси България:))))))

295

До 254

преди 12 години

Графоманче - словоблудно, аз пък си спомням един плакаг, на който България беше изобразена като кученце корки, застанало до защитника си ротвайлер - НАТО. Това сте ***! Добре, че сте за Червената книга!

294

до 285

преди 12 години

Тръгна *** да парадира с числеността на нациите.А защо 60-те години един милиарден Китай тръгна да напада 150 милионен СССР и набързо му разказа руснака играта в югоиточен СССР???***, какво значение има колко народ има дадена нация бе?Сега ако има войни няма да се бият пушка срещу пушка, нали се сещаш? И като им свършат патроните да спретнат ръкопашен бой. Ти в кой век живееш бе, ***?

293

До 272

преди 12 години

ПОздравления 28-те страни от НАТО имат на 30 трилиона БВП или около 56% от световния ,като прибавим страните от Британската Общност,които не са членове на НАТО минават 60% от световния БВП , извинявайте но на мен ми харесва да сме в този клуб па макар и да сме джуджета

292

СЛАВА НА КАДАФИ!

преди 12 години

ВЕЧНА МУ ПАМЕТ И ПОКЛОН !!!НЕ СЕ ПРЕДАДЕ КАТО МИЖИТУРКА И НЕ СКЛОНИ ГЛАВА ПРЕД ПАЛАЧИТЕ СИ, КОИТО ВЪПРЕКИ БОМБАСТИЧНОТО ПРЕИМУЩЕСТВО НЕ МОЖАХА ДА СЛОМЯТ СЪПРОТИВАТА МУ В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ПОЛОВИН ГОДИНА !!!С ГЕРОИЧНОТО СИ ПОВЕДЕНИЕ (УМИРАЙКИ НА БОЙНОТО ПОЛЕ!) ЗАВИНАГИ СЕ ЗАПЕЧАТА В СЪЗНАНИЕТО НА ЧЕСТНИТЕ, СПРАВЕДЛИВИ И СВОБОДОЛЮБИВИ ЛИЧНОСТИ НА НАШЕТО ВРЕМЕ - ТЕЗИ, УСПЕЛИ ДА УДЪРЖАТ АГРЕСИВНАТА ОФАНЗИВА НА ЧАЛГИЗАЦИЯТА И МАСМЕДИЙНИТЕ УРОДЛИВИ ***!ОЩЕ ВЕДНЪЖ - ПОКЛОН!

291

Анонимен

преди 12 години

САЩ са пълни нещастници. Най-голямата *** от всички страни се е замъкнала там и са създали тази чудовищна държава. На всичкото отгоре ги командват евреи...Евреите командват и целия свят чрез банките си и *** мамата на всички. Тяхна маша за постигане на целите им са именно американските ***...

290

STARBUCKS-USA

преди 12 години

Бойко,дай правителствения самолет на ***,да идат на погребението на Кадафи.Стига са ревали тук из форумите.

289

обективен

преди 12 години

абе жив е либийския ***, сега си лафи с Тошко, Брежнев и прочие негови дружки

288

Анонимен

преди 12 години

Сърбите са народ а не като нас *** бе....Те си уважават държавата и народа не си дадоха пазара на ЕС,не си продадоха всичките заводи за стотинки,не си унищожиха армията заради НАТО.И сега не ги мачкат *** с бусове и не им изнасилват жените,нито пък им обират бабичките.България вън от НАТО и ЕС

287

Анонимен

преди 12 години

285 - Ти пък какво сравняваш бе невежо:)))) Май САЩ има дългове към целият свят и Обама *** ходи да се моли на китайците за нещо:)) Помниш ли:))) Да ви е.. в простите парчета!:)

286

Анонимен

преди 12 години

Всички турчеляа,помаци,*** и прочее небългарска *** ги чака това!

285

АТАКИСТ

преди 12 години

СЕГА ТЪПИТЕ АМЕРИКАНЦИ ,ДА НАПАДНАТ *** ОТ ИРАН!СМЪРТ ЗА ИРАН!

284

стефан

преди 12 години

Ако е убит поне е загинал като воин ! Преди време така убиха и Салвадор Алиенде в Чили, защото не се харесваше на САЩ- ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО В НАЙ-РАЗЛИЧНИТЕ МУ ФОРМИ!!!!

283

до 256

преди 12 години

Прочетете какво е писал този юнак.21 век!Да словославиш един шизофреник и тиранин!Ами продължавай титане на мисълта-слави Сталин,Хитлер.***!

282

Коментиращ

преди 12 години

Доколкото прочетох от другите медии, М.Кадафи е убит от СЪЮЗНИЧЕСКИТЕ ВОЙСКИ, т.е. от войници, по-вероятно командоси, на Алианса. Въстаниците отбелязали това с изстрели във въздуха. Тактиката на войниците на ПНС е следната: напред във въздуха се реят самолетите на съюзническата авиация, която бомбардира позициите на войниците на полковника, след нея сражение водят елитни военни части на Англия, Франция и Италия, които мироналагат с оръжие, а на 1-2 км зад тези части тичат въстаниците с човали в ръце и обират всичко, което им хареса. Сега ,когато войната свърши и наложихме демокрация в Либия, кво праим: нефта е за Англия и Франция, защото те най-много изнасяха демокрация, а Италия май ще се хване за пръстите! Ами на нас няма ли да ни дадат малко нефт поне да си платим разода на гориво за разходката на фрегатата! Или пак ще ни накарат да пазим войниците на Алианса, докато те си почиват от сраженията?!

281

Време е!

преди 12 години

Време на другите престъпници-саркурзи,каметрън и *** обрама!

280

Анонимен

преди 12 години

Даааа! Вчера Хилари призоваваше за неговата смърт и днес готово:))))) И малките *** по форумите подскачат колко са велики СДАЩ и бунтовниците, който ги даваха как разграябват магазини:))))

279

Анонимен

преди 12 години

А бе ЧЕ ГЕВАРЧЕТА май вече не ви издържат нервите и започнахте да ръсите глупост след глупост , но колкото и да страдате света ще си отдъхне след махането на поредния диктатор

278

Бум

преди 12 години

Обили са ми ***. Скрили тялото от съображение за сигурност??? Пха,ха,ха...бати глупоститеее. Що са го скрили бе, да не вземе та да възкръсне и да избяга ли?!