106

Ishmael

преди 12 години

ДПС е бита карта.Никой не би могъл да замести Доган. В деня, в който той си отиде (по естествени или, хммм, други причини), ДПС ще се разпадне като къща от карти.

105

ддд

преди 12 години

Дордея се че съм СДСар-*** !!!!!!!!!!!!!!!

104

долу бкп и внуци

преди 12 години

Докато сегашните седесета, десета и незнам си какви производни бекапета са в парламента, за демокрацията в България няма никакви шансове. Но щом още има хора да им се връзват, от апаратчици отърване скоро няма да има.

103

иво

преди 12 години

Да. Точно за това се гордея. Че сме трима, а не 35%, които си мислят , че някой си , нещо ще промени. След време НИЕ ще станеме повече от 35%, но нищо няма да се промени. ще бъдеме все по зле и по зле. Нама да злорадствувам, защото , както и на всички вас и на мен ще ми бъде по зле.Дори ще ми бъде по кофти отколкото на вас. Но ще презирам тези , които тогава ще гласуват за СДС/ДСБ/ Просто помнете какво съм ви написал. Дотук.

102

Анонимен

преди 12 години

В бюджет 2012 г. са предвиждени повече пари за образование, култура и спорт и по-малко за Сектор сигурност, обяви министърът на финансите Симеон Дянков в Несебър.ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ...АЗ И МОЕТО СЕМЕЙСТВО.

101

МАНИ,МАНИ

преди 12 години

Щом е ...Румен ,а и политик .....,гола вода!

100

ЗОМБИРАН

преди 12 години

Гордееш се с какво по точно? Че допуснахте Бойко Тиквата в дясното пространство да ви разкажи играта.Едва ли ще се намери нормален човек в близките години да гласува за посинелите ви идеи.

99

Анонимен

преди 12 години

ТОЯ *** ТРЯБВАШЕ ДА СИ КУПИ ОГЛЕДАЛО ДА СЕ ОГЛЕДА ПЪРВО ПРЕДИ ДА СЕ КАНИ ДА СТАВА ПРЕЗИДЕНТ.

98

Лисичката

преди 12 години

"Гордея се,че съм ***"....хм,умно казано!

97

иво

преди 12 години

Е , аз не се срамувам. Съжалявам , че много от тези хора са били служители на ДС. Съжалявам , че много от тях отидоха в други партии и разделиха СДСНо защо аз да се срамувам Те да се срамуват. А аз се гордея. Гордея се със всичко което съм направил и повярвал. И вярвам , че един ден ще има един човек , който ще се срамува от миналото . но ще вярва в бъдещето. Н о няма да се оставя на някакви мутри , независимо дали се наричат Б.Борисов или А. Петров. Това ме прави по различен от Я.Дачков

96

Анонимен

преди 12 години

с КАКВО СИ ГОРД,БЕ?С ТОВА,ЧЕ СТЕ ТРИМА,ЛИ?

95

God

преди 12 години

Естествено, че сините през 97-*** имаха най-стабилното мнозинство. След Виденовата криза нямаше нормален човек, който да пусне глас за БСП. Проблемът е защо сините не решиха още тогава въпросът с ДС-кадрите във властта? Тогава държаха и трите власти и да се оправдаваш, че опозицията те е бламирала е нелепо. Защо не осъдиха никого от Виденовото правителство? След това дойдоха Божков, Софиянски, Бакърджиев и "Олимп" и синята идея безвъзвратно отлетя. Надето и Мартин само довършиха партията.

94

Prydnia-fysnia

преди 12 години

DA MU IMAM PRI4ESKATA NA TOZ IZPADNAL SELIANDUR XAAXAXAXAXAXAXA

93

zzz

преди 12 години

Искам, да попитам г-н Христов, след като е толкова горд, че е седесар, дали е горд, че е българин? ...поредната глупава физиономия, се изказва по този олигофреничен начин ! ДПС , щяло да реши .... спокойно си коментира, гордия седесар, сякаш, той не е в България и света се върти около него ...... но иначе е горд седесар!! Господин Христов, добре е първо да прочетете, някои от изказванията на президента на Чехия. В едно от тях, той заявява : Първо, съм чех ..... и след това, всичко останало!

92

до 89

преди 12 години

Разпадът започна още от 1989г,.с настъпването на ...Американската ---ДЕМОКРАЦИЯ!

91

ДПС

преди 12 години

"Продават се мамо ,...българите ,и на ДПС и на *** "....?За жълти стотинки!

90

Кочо

преди 12 години

Поредната отегчителна до смърт мижитурка.П.п. "Десен" избирател съм. За този бих гласувал само с опрян на челото пистолет.

89

Анонимен

преди 12 години

До кога ще лъжете хората, кога ще имаме истински политици?

88

до 78

преди 12 години

Според статистиката от същия този саит няма да гласуват поне 68%.А според дебелите книги ако по малко от 25% гласуват започва разпад на обществото и никаква армия или милиционерска *** не е в състояние да спре една гражданска война.Би трябвало някой торба акълия да се замисли какво прави.Всичко си има някаква мярка.............

87

...?

преди 12 години

Аз пък се гордея ,че не съм политик и *** !