14

Аз

преди 12 години

Ако изборите могат да променят нещата, щяха да ги забранят. - У.Чърчил.

13

Аз

преди 12 години

Или 100 лв., или кокошки-носачки, както пише по вестниците. Чакам сериозни предложения.Не приемам фидосовки, маноловки и курнелии. Но Калинка Крумова - може.

12

педесе лв. разходи

преди 12 години

Ето затова винаги печелят неподходящи хора. Българина винаги се е продавал евтинко и после се чуди защо го всички го клатят. Като си продавате гласа поне искайте по ХИЛЯДА лв. за всеки месец от мандата, за да имате пари да издържите всички простотии, които ще натворят.

11

Анонимен

преди 12 години

А във Варна дори се крадат гласове, един от кандидатите за кмет с все известни аптеки, е наредил на служителите си когато продават лекарствата да изискват от клинетите ЕГН и имената им.Което ясно говори че по изборите няма значение за кого ще гласуват хората дали си ЕГн -то защото гласовете им ще бъдат прехвърлени на този "добър" кандидат.Купуването и продаването на гласове е престъпление но за краденето никаде нищо не се споменава.

10

Анонимен

преди 12 години

Гласувайте за ВМРО - пари от групировки и бизнеса не взима ВМРО има имоти за 36милиона и се издържа от тях, от наем.

9

рррр

преди 12 години

Така и така ще се гласува , като ти дават пари що да не ги вземеш ? не ми се вярва някой да откаже парата :)

8

Анонимен

преди 12 години

тези пари които се дават на застъпниците не се декларират никъде няма граждански договори не се плащат осигуровки и данъци. Както е реда по българското законодателство. Застъпниците за сметната палата се водят доброволци.

7

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ дават по 60лв. на застъпниците, това е легален начин за купуване на гласове. хем ти бачка хем купуваш гласа му. 60лв. е нечувана сума досега. повечето са получили 40лв. предварително и още 60лв. ще получат в деня на изборите.

6

Анонимен

преди 12 години

Това е и идеята електората да бъде държан в бедност. А останалите които не държат на левчетата им просто не гласуват от отвращение.

5

НСИ

преди 12 години

Тоя процент са го изсмукали от пръстите си. Както и много други за безработицата, инфлацията, икономическия ръст, подкрепата за ГЕРБ и тн.

4

аз

преди 12 години

даммм, иначе лекарите били корумпирани.

3

Анонимен

преди 12 години

те български учители продават гласа си.. те са тези които организират търговията с гласове сред българите. Предимството им е че познават много хора родители на деца , и работят на половин ден и са с бол свободно време. Всеки даскал прави минимум по 500лв. по време на избори.

2

хаха

преди 12 години

Реалният процент е много по-голям

1

Анонимен

преди 12 години

12%? Само толкова ли са ***?