369

Е

преди 12 години

Къде е Хитлер като ни трябва? Къде са газовите камери, когато ги търсим? Къде е правителството..ми че то е в центъра, ама само като сграда, която краси инак вече *** София. Къде са политиците, когато *** ни тероризират? Седят и пият кафе в парламента, разказват си вицове и правят преговори..с ***! Дам, парламента е просто красива сграда, в която никой нищо не върши, а политиците ни са марионетки. Цар Киро е наистина цар, той е кукловода, лидера, водача!

368

ku4eto

преди 12 години

////Цар Киро: Няма да плащам данъци!////...........ама вие все още ли не сте разбрали че вие ми плащате данъците и ПЛАЩАТЕ НА МОИТЕ ЦАРЕДВОРЦИ/ман**лите/......тока, водата ,помощите .ами аз съм си в мойто ЦАРСТВО и вие ще плащате ...КАЗАХ

367

Българин

преди 12 години

Нагъл е гадината, защото и съд и полиция и въобще цялата власт го галят по ***, вместо да го смажат - него и всички *** !!!Я да го вкарат в мазето на полицията, да го провесят от тавана за копитата с кратуната надолу и трима ушеви да го зачешат с тоягите, а като припадне, да го залеят с вода, за да се свести и после пак наново бой - пък да видим - и данък ще плати и всичкото си скрито злато ще изпее и всичките си далавери и престъпления !!!*** разбира от дума, ама само след бой

366

до 368

преди 12 години

Само да попитам колко *** разбират какво е ирония, та да оставяме журналистите да се правят на интересни с тези "поклони" пред тези неандерталци?

365

Анонимен

преди 12 години

каква царица костадинка,бе ***-к***а костадинка ли искате да кажете?

364

GB

преди 12 години

Като научавам какво се случва у нас и какви *** "царски" фамилии са се навъдили: Цар Киро, синът му принц Ангел, съпругата му царица Костадинка и снахата принцеса Събка, само се пощипвам и искам да се събудя, ама не става! Изглежда съм си буден и това е наяве! И си викам Боже, Боже ако затова търпяхме мъките на прехода ела си ме вземи Боже! Не искам да съм буден в този абсурд!

363

анонимен

преди 12 години

Принцове, царе, принцеси има само в монархиите. Да се пресели там и да не плаща данъци.

362

БАЧКАТОР

преди 12 години

Трябва ни правителство, което да не толерира по никакъв начин ***. Ако имаме такава власт този няма да е толкова нагъл. И криминалните престъпления ще намалеят с 90% .

361

анонимен

преди 12 години

Принцове и принцеси има само в монархиите.Да се пресели там и да не плаща данъци.

360

СИМЕОН

преди 12 години

МОЛЯ ВИ ПРИЗНАЙТЕ МЕ ЗА ***.Искам да бъда признат за *** за да се ползвам от следните привилегии.-Да не плащам ток.-Да не плащам вода.-Да получавам 4 пъти по- големи помощи от българите.-Да ми дават общински жилища.-Да не плащам наем на жилищата.-Да строя където си поискам.-Да се возя безплатно в градския транспорт и БДЖ.-Да яздя кон по улици и булеварди.-Да не си чистя *** на коня.-Да работя- БЕЗРАБОТЕН.-Да прецаквам българите.-Да си правя каквото си искам.-Да нямам никакви задължения.-Да могат братята ми да бъдат безнаказани педофили.-Да могат братята ми да крадат и убиват безнаказано.-Да мога да зaмърсявам всичко наоколо.-Да заплашвам, че ще крада и ще убивам, ако не ме хранят и поят безплатно.-Да не си признавам децата и да получавам големи помощи.-Да не ме интересува нищо в тая държава.-Да могат братята ми да си осакатяват децата, за да взимат пенсии.-Да мога да си пикая и *** навсякъде където си искам.-Искам в България да останат само ***.-Искам българите да се изнесат от тук и да ни оставят сами, за да полумиме всичко.-Искам да изсечем горите, и да си палим огън от дърветата.-Искам всичко да се разруши и да се срине.-Искам да си отмъстим на българите, за това, че са ни хранили.-Искам моя дял от единия милиард, отиващ за традиционно трайно безработните.-Искам останалите 200 милиона, които давате на българите, също да се прибавят към ***.-Искам да продължавате да подкрепяте *** и така българите по- скоро ще напуснат страната.-Искам да продължавате да ни помагате да се размножаваме като *** и да ни храните безплатно.-Искам следващите 10 години да се удвоим, а децата ни да започнат да раждат още по- млади от колкото до сега.-Искам на десет години вече да сме родили поне по едно дете, а до 20 години да имаме по 8 деца.-Искам да ни увеличите помощите, за да можем да си живеем още по- добре и да си пием бира на воля.-Искам да направите закон за българите да работят още по- усилено, по 16 часа на ден и без почивни дни, за да има повече пари за нас.-Искам братята ми да изнасилват и безчинстват безнаказано.-Искам България за ***.-Искам после цяла Европа.-ИСКАМ И ОЩЕ,И ОЩЕ ,И ОЩЕИСКАМ ВСИЧКО

359

нина

преди 12 години

Вие чувате ли се какво коментирате.Кой *** си плаща данъците а вие искате техния цар да си плащаТава е пълен абсурд.

358

Анонимен

преди 12 години

Защо се чудите бе хора,той е платил където трябва,сега и данъци ли да плаща

357

Анонимен

преди 12 години

който е крал безнаказано, в българия става цар крадлив

356

Анонимен

преди 12 години

Значи, аз плащам данък за моята скромна виличка, дето за две години е разбита 11 пъти. А, главатарят на тия, дето я разбиват, няма да плаща. Де Илия - на кирия.

355

MKS

преди 12 години

Да бе защо продължават да титуловат този мръсен *** с титлата ЦАР?!И кога най-после ще чуеме присъдата на него и мангалското му семейство?!

354

ядосан

преди 12 години

илияне , ***. редакрирай си писанието, махай ги тия титли. не си журналист

353

Анонимен

преди 12 години

Ееее, ама стига сте обвинявали Днес.бг, за това че ги наричат "принцоне", Царици" и т.н.ИРОНИЯ !!!!!Така мисля. Просто ги иронизират.

352

:D

преди 12 години

какви принцеси , какви царици, вие не сте в ред с главите

351

Анонимен

преди 12 години

и аз няма да плащам данък сгради за щото по цял ден сме на работа и ни няма в къщи за да бъхтим и покриваме данъците на разни царе и кировци

350

Анонимен

преди 12 години

Явно се чувства под протекция.