22

Анонимен

преди 12 години

Еей, мрънкалници, спрете вече.Да, разбрахме! Видно е, че ГЕРБ не са идеални.Имат си трески за дялане, ноо...в сравнение с *** и Доган просто са като света вода ненапита.Кога сте виждали комунисти да разследват свои, ако има съмнения.Кога щеше да е уволнена Калина, ако беше в правителството на Сергей?Скандала нямаше да види, дори и бял свят.Ноо...като ви е кратка паметта, гласувайте си за комунистите, върнете си ги и започвайте да строите светлото бъдеще.

21

Анонимен

преди 12 години

Калинка, калинка, калинка моя!В саду ягода малинка, малинка моя!Ах, под сосною, под зеленою,Спать положите вы меня!Ай-люли, люли, ай-люли,Спать положите вы меня.Калинка, калинка, калинка моя!В саду ягода малинка, малинка моя!Ах, сосенушка ты зеленая,Не шуми же надо мной!Ай-люли, люли, ай-люли,Не шуми же надо мной!Калинка, калинка, калинка моя!В саду ягода малинка, малинка моя!Ах, красавица, душа-девица,Полюби же ты меня!Ай-люли, люли, ай-люли,Полюби же ты меня!Калинка, калинка,

20

FBI

преди 12 години

Вижте, няма какво да говорим...по своята същност БКП представлява един злокачествен карцином, който е развил метастази във всички партии близо и/или участвали в и около управлението на страната през последните 22 години, и в този смисъл тази *** е една онкологична, гадна и вредна клетчица...лошото е, че организма (сиреч обществото) страда, а краят не се вижда.

19

ето

преди 12 години

Ето това е още един типичен пример за безмозъчните, които са част от тази измислена партия наречена ГЕРБ !

18

кк

преди 12 години

Ау КАКЪВ ЗВЯР!

17

хахах тъпаци

преди 12 години

Калина отдавна напусна България и си гледа детето и кефа!

16

Аз

преди 12 години

Днес.бг, ако искате да сте конкурентна медия, сложете снимка на Калинка Крумова, а не на тоя ***.

15

АНТИ

преди 12 години

ОЛЕЛЕ,7-МИ! ТЕ ПОДПРАВИХА И ФАЛШИФИЦИРАХА ЖИВОТА НА ПРАВИЯ И ЗДРАВ БГ ГЕН,СЪСИПАХА ГО-И ОТ ДЕСЕТИЛЕТИЯ НЕ СМЕ КАТО БЯЛА СТРАНА-А УЖ СМЕ В ЕС?! ,ТИ МИ ДРЪНКАШ ЧЕ ТОВА БИЛО НАЙ-ГОЛЕМИЯ СРАМ! СРАМНО Е ,ПОЗОРНО Е,АМА КАКВИ ДРУГИ ОБЩОНАЦИОНАЛНИ ПОЗОРИ И СРАМОВЕ ИМА..ТОНОВЕ!!И С СССР,И С ЕС..-С НАЦ.ШАЙКА ПРЕДАТЕЛИ ЩЕ Е ТАКА ВИНАГИ В БГ!! ЗНАЕ СЕ-ЩЕ Й НАПРАШАТ ОКЙОТО-НАЛИ СА СИ АВЕРЧЕТА ОТ СЪЩОТО КОТИЛО,БЕ?! 4-5 ПОКОЛЕНИЕ ОТ БКП КОТИЛОТО СА ВЕЧЕ ТИЯ!САМО ТАЯ *** Е ЕДИНСТВЕНИЯ ИЗМАМНИК В БГ ЛИ??

14

никол

преди 12 години

гарантирано от ГЕРБ!!!!!!

13

Анонимен

преди 12 години

Калинка, фон на "лентата" !!!!!!!!!! Кадър трепач! е това става за емблема на ГЕРБ!!!!!!!!!!!!!!!!

12

Томас

преди 12 години

че тя мунева си е калинка

11

Анонимен

преди 12 години

Да не излезе, че Плевнелиев и Калинка са усвоявали бизнеса по паркингите на Германия.

10

Анонимен

преди 12 години

много просто момиче беше това, Тиквата такъв ли е балък да не се усети

9

До 4

преди 12 години

А какво да кажем за спрените милиарди от нея за българските земеделци???

8

Анонимен

преди 12 години

100% германците са пратили отговори по всички въпроси до 3 дни най-много. Просто не върви някакси по време на избори да излезе информация, че дипломата на Калина е истинска/фалшива. И двата варианта не одоволетворяват управляващите.

7

РЕАЛИСТ

преди 12 години

ТОВА БЕШЕ НАЙ-ГОЛЕМИЯТ СРАМ НА ДЪРЖАВАТА ,НО НИКОЙ НЕ Я НАКАЗА!!! ТА ТАЗИ ЖЕНА ЩЕШЕ ДА ЛЕЖИ ДЪЛГО ВРЕМЕ В ЗАТВОРА АКО БЯХМЕ БЯЛА СТРАНА!!!

6

Анонимен

преди 12 години

"Прокуратурата веднага започна разследване по случая."Брех много дейна таз прокуратура бе... :D

5

ели

преди 12 години

Тепърва ББ трябва да пита в ЕНП каква да бъде развръзката от разследването.

4

Анонимен

преди 12 години

Калина Илиева беше издънка на ГЕРБ но неможе да се сравнява с откраднатите милиарди от БСП

3

Анонимен

преди 12 години

"Не е ясно кога ще има развръзка по разследването "Може да не е ясно кога, но е ясно каква ще бъде развръзката. Като се има в предвид, че баща и е първи приятел на Бойко...