384

Аркан

преди 12 години

Единствената смислена борба с корупцията е премахването на условията за корупция, не усложняването на законите и тяхното прилагане,което си е паекселанс условие за корупция, не създаването на нови безсмислени администрации, което само по себе си е корупция, не в затягане на регулаторните, лицензионните и контролните администрации, които всъщност са средата на корупцията. Единственото решение е в простите и изпълними правила, в убеждението, а не в принудата и в крайна сметка и в доброто разследва

383

leonsio

преди 12 години

Роската е спокоен, защото тиквата е уредил Касим Дал- овите гласове. Не случайно обясняваше, че не иска Доган- овите, а на мюсюлманите! Тиква, тиква, ама от сой!

382

akud

преди 12 години

малии червените пишат яко по форумите

381

COPY :::))))))))))

преди 12 години

Трябва ни 100% мутренска държава , 100%- моя , мутренска власт , за да ви определя АЗ -по- високи заплати..И да не съм чул някой да говори за Гоце , *** , златев или ИПОН без МОЕ разрешение :)

380

край

преди 12 години

За Плевнелиев и компания краят наближава... кой вярва на мазната усмивка не мога да разбера...

379

2011

преди 12 години

Не твърдя ,че трябва да е зъл :))) , но не може да ме убеди,че е самостоятелен в решенията и действията си и докато като министър поне не говореше толкова и не си личеше , сега си пролича колко зависим е от герб ! Нищо лично :)

378

Аркан

преди 12 години

Борбата с корупцията пък е най - виртуални успех. Страшно много говорене, а всички ние сме с усещането, че повече и повече затъваме в корупция. Едни глупави и спорни проектозакони, експериментални, нови администрации за борба с корупцията и в крайна сметка - Цар Киро си е пълноправен владелец на имотите, "Килърите" са далеч от осъждане, "Недосегаемите" си живуркат добре в цивилния живот, нито един от съдените от тройната коалиция няма да бъде осъден. Каква борба, какви 5 лева?

377

свинар

преди 12 години

Категорично НЕ,тези не могат да спрат стадото.Много са слаби.

376

do 2011

преди 12 години

Ако е зъл, по добре ли ще е?Ако е добряк, не може да е истина?

375

свършен

преди 12 години

И се захвана това недоразумение да довърши и страната.

374

leonsio

преди 12 години

Плевнята е съвременният, европейски Бай ***!

373

до 375

преди 12 години

А Маргарита Попова им помага в пъти повече, отколкото самия Плевнелиев при затриването на ГЕРБ.

372

2011

преди 12 години

Да си призная , докато беше министър на регионалното развитие и благоустройството нямах много явни критики към него , но отскоро откакто започна да се държи като самодоволен и вечно усмихнатия добряк , този шантаж ми дойде в повече!Днешните управляващи съвсем ни взеха за "лош матриал" !!! Време е да сложим край на този ЦИРК !!!

371

Аркан

преди 12 години

Магистралите и еврофондовете също са виртуален успех. За сега Магистралите ги има само на карта, с изключение на някакви си нови 18 км., като и за тях е спорно колко са заслуга на ГЕРБ.По еврофондовете сме много добри, ама на книга много договорено,малко получено. И в крайна сметка, това си е пак трупане на външен дълг, ама карай.

370

акуд

преди 12 години

!!!! БЪЛГАРИЯ НОВА, СИЛНА И ЕДИННА !!!!

369

до 375

преди 12 години

Е, Плевнелиев (сам по себе си) доста им помага в затриването!

368

Аркан

преди 12 години

Фискалната стабилност е само един виртуален успех,той обаче няма никакво значение,когато икономиката на страната не работи. Стабилно нищо си е пак нищо! Икономическия растеж се генерира от нещо, нали помните пари, пари прим и т.н. Т.е. какво правим в бъдеще без пари, с които бизнесът да се развива или да се започван нов. Чакаме външни инвестиции, ама и тука има проблем, нали не мислите, че чуждите инвеститори са тука от грижа за българската държава или от съчувствие към българите?!

367

Анонимен

преди 12 години

Такова слагачество на творческите съюзи и на творческите среди изобщо не е имало наистина от времето на Сталин, Брежнев, а у нас и на Тодор Живков. Грозно подмазване, което много напомня на стихосбирките Априлски сърца, посветени на Живков. Или на Ленинската награда (единствена за годината) за кратките спомени (разбира се, писани от друг) на Леонид Брежнев. Или за маршалската звезда на същия, който през войната е бил един обикновен полковник от политуправлението на армията. Или званието академик за Сталин.Но дори и Тодор Живков в най-тоталитарните периоди не е позволявал да се продума да получава звания и награди за културен деец. Давал си е сметката, че това ще предизвика само смях и вицове. Макар, че подмазвачи и тогава бол.Тъжно е, защото сградата, дадена на СБХ не е на Борисов, на баща му, на зълва му. Дори на банката на Цветелина не е. Тя и досега е била на СБХ въпреки споровете със Софийския университет, които се точат от времето на споменатия Живков. Спорът е решен от правителството, но това не е нова придобивка на художниците. Но дори и така да беше, едно Благодаря за разбирането, господин премиер! щеше да свърши много повече работа, отколкото това Борисов да бъде обявен за художник, при това за почетен.

366

2011

преди 12 години

Коментирах , защото някой беше написал че Плевнелиев ще затрие герб и исках да поясня .че те сами се затриват , но за жалост са на път да затрият и хиляди пенсионери със собствената си глупост и некомпетентност!Нямат срам да обикалят телевизиите Дянковци и Цветановци и да говорят колко добре е държавата, а в същото време хората все повече обедняват и се озлобяват!Не искаме това уважаеми управляващи!Искаме ПРОМЯНА !!!

365

до 372

преди 12 години

От трън, та на глог, че е по - висок.