29

Няма анонимни

преди 12 години

до 25Споко бе пич,на нас българите постоянно ни бъркат в гъзът с юмрук,но за нас си важи покоговорката -"Което не ни убива ни прави по-силни!"

28

Анонимен

преди 12 години

Ама хора бе това че сте страхливо стадо не значи че всички са такива.В Гърция си знаят ако тва правителство не става ще го свалят идва следващото после следващото и така докато не се оправят нещата.Тука всички се страхуват разединени и мразещи се помежду си.Докато разчитате на милоста на мутри и *** така ще е.Почнаха да се бунтуват някакви хора и веднага ги заклеймиха като нацисти и расисти.А *** ако сторят същото те не са расисти те си пазят културните особености.После що е така??

27

анонимен

преди 12 години

Искаме или не, цивилизацията такава, каквато я познаваме, се разпада!Научно-техническата революция даде много, но и взе много от човека.Твърде много промени за твърде кратко време.Предстои регрес.Няма да е пълен.Но е необходим.Винаги в исторически план така е било.Като стъпките на танго - две напред, една назад.Просто на нас ни се е случило.

26

sofeto

преди 12 години

Да апнеш и да пийнеш 350 милярда евро не е шега работа. След такива глезотийки и аз щях да се раздвижа!!!

25

Ей, гърци,

преди 12 години

....шшшшшшшт, да не събудите българите!

24

wtf

преди 12 години

Благодаря за пояснението, само не разбрах: ако мислиш, че мен ме интересува Ферунде Ал Талибан Шукри, защо ми обясняваш каква е? Идеята ми е, че с организирани предварително стачки не се получава. На хората на върха обикновено им дреме на шнура, ако дори и да могат да направят нещо по въпроса. Очевидно не се получава с мирни протести, понеже те не оказват реален натиск. Не че имам по-добро предложение, но мисля за глупаво само да се плюе какви сме *** и сме по-*** от всички.

23

Анонимен

преди 12 години

Много ми е интересно: Какво значи стачката да успее?????????????????? Това означава ли, че ще продължат да си взимат раздутите, непокрити с нищо заплати????????????????????И най-много се притеснявам до кога Германия и другите ще са навити да им плащат? Ха, ха, ха, ХА, ХА, ХА

22

Анонимен

преди 12 години

Ами то от стачки остава ли им време въобще да работят? Те и без това не са от най-работливите а с тия стачки още повече ще затънат. Или си мислят че те ще стачкуват а германците ще работят зараи тях.

21

BOKO

преди 12 години

Да се сещате някога социологически агенции да са познали резултат от избори?А много ми е интересно как ГРОБ, които настроиха срещу себе си почти всички съсловия в обществото, щели да спечелят? Дори машинациите и полицейския терор на Цецо Апартамента няма да им помогне

20

Анонимен

преди 12 години

До 6-ти - евала, който си мисли че в чужбина само него чакат, много се лъже. И тук потъват само че разбира се от друго ниво и ще трябва повече време докато стигнат дъното от което БГ никога не се е надигала. Това е ЕДИНСТВЕНАТА разлика11-ти - то да знаеш така става - продаваш апартамента и отиваш някъде и хоп..живота ти готов. Такива "аз днес реших утре заминавам" като теб много, ама решителност и качества да го направят - това е друго

19

Минаващ

преди 12 години

До:18Вчера хората от 84 държави се вдигнаха на антикапиталистически бунтове, но България е на друга планета. Тук се вълнуваме само от Ферхунде (героиня ат турски сериал) нали?

18

wtf

преди 12 години

Всички хейтъри - кво само драскотите по форумите? Все държавата ви ***, все другите прости и страхливи. Ами не съм видял никой да направи нещо смислено. Последните, които се надигнаха на протести, бяха на моите години и по-малки. И какво? Всички скочиха как така можело да се говори "*** ***, турците под ножа" - ами ей-така! А гърците с тези стачки какво ще постигнат, освен че си засират още положението? Управляващите няма заради стачките да изкарат пари, просто няма от къде!

17

Няма анонимни

преди 12 години

Идвала била седмица на стачките,ами през последните 3-4 години кво беше,репетиция ли ?

16

Анонимен

преди 12 години

Искам и аз да променим нещата, ама народа мисли само за ракийка и салатка, и молски дрешки друго не го вълнува, *** народ слаба държава да живей чалгата.

15

Минаващ

преди 12 години

Само ние сме доволни от държавата а?? Да *** и простия народ! *** сме, ама не си го признаваме! Чалга, Мутри, Ракия, Сланини, Буркани, нали има филия с мас и картофи за какво са ни протести!

14

Тишинааааа...

преди 12 години

Ей, пък тия гърчуля, много невъзпитани! Ми стига са викали по митинги и стачки, че ще събудят българето...Кво хубаво си похъркват българето, попръдват насън и отвреме на време повръщат в просъница от препиване с фалшив алкохол от *** им повелител Бай цар Кирето. Шшшшшшт, маляки, стига сте крякали, че пречите на *** да дремат в съдрания им въшлясал държавен юрган!

13

NIE OT BSP

преди 12 години

DETO SME STAPILI S 4ERVENIA CARVUL---SAMO STACHKI GENOCID I MRAKOBESIE-----FAKT NEOSPORIM

12

Петко

преди 12 години

До 9 -Това е поговорка за мечката ... Глас народен -глас Божии , тук не е Сирия -Всичко си има граници , а и милиционеския социализъм се проми в див капитализъм .Бадева за хилядите Български герои които са проляли кръвта си за нашата мила Родина

11

Анонимен

преди 12 години

Аз съм решил напролет продавам апартамента, и се махам и аз от тоя ***, навсякъде хората стачкуват и си отстоявват правата и имат разни привилегии тука е заспала работа,10 живи сте умрели в кожите си.

10

Балканите на колене!

преди 12 години

СМАЧКАХА ВИРОГЛАВИТЕ СЪРБИ, А СЕГА ЩЕ СМАЧКАТ И АНАРХИСТИЧНИТЕ ГЪРЦИ...НАС БЪЛГАРИТЕ НИ СМАЗВАТ ПО РОЖДЕНИЕ!