35

Анонимен

преди 12 години

Това момче да си намери някоя мома да го разхлаби, че явно много е насъбрал и си мисли за простотии,,,

34

до номер 25.

преди 12 години

незнам за 27-годишния при ГЕРБ, ама в първото правителство на НДСВ имаше 23-годишна зам-министърка, която на хартия беше завършила висше (магистър) за 3г. и предишната и работа беше секретарка на някъв кмет в някаква родопска община. А пък нашия приятел, сина на иренчето кръстева, го назначиха шпо времето на тройната ламя на 21г. за шеф на една от най-големите държавни компании. Така че нищо ново. Но това келешче е просто смешно, типичната бг селска амбиция на гол тумбак и без никакво покритие

33

смешко

преди 12 години

смешни хора-СМЕШНА ДЪРЖАВА хахаха!

32

.

преди 12 години

Колко години съзнателен живот има това момче? Преди броени месеци е било в групата на тинейджърите! Да не говорим, че в щатите напр. на тази възраст не може и пакет цигари да си купи. ;)) Твърде несериозно.

31

Анонимен

преди 12 години

простотия,простотия.само разбрах от това интервю/ъъъъъъ, аммммм,ъъъъъъъ/

30

Анонимен

преди 12 години

ee, това е вече голяма чалга

29

олелеле

преди 12 години

той бил амбициран:DDDDЛеле тия селянчета се самозабравиха бате. Амбицията не е нищо, ако нямаш умения. Ти нямаш висше дори бе момче, как ще усвоиш парите от еврофондовете? Какво разбитраш от финанси? Ужас!

28

смех

преди 12 години

В Русия има частни училища за подготвяне на лидери. А тук младите момчета ги пускаме направо в океана /на живота/ на най-дълбокото и ще очакваме положителни резултати!

27

до 19

преди 12 години

Да, обаче пропускаш, че хората по времето на Александър Mакедонски са имали средна продължителност на живота около 50 години и са се женели и са правели деца на по 14-15 (даже някои и по-рано). Освен това, колкото и лидерски качества да има, един кмет трябва да има ОПИТ и ЗНАНИЯ. Обясни ми как със средно образование (защото на 20 няма как да има висше, освен ако не е вуднеркинд) ще има нужните знания, да администрира община!

26

Анонимен

преди 12 години

Е па 25 годишен купи Кремиковци...Що и тоа да не стане кмет...На българина може да му с*реш в устата и пак ще яде...

25

аз

преди 12 години

След като 27-годишен може да е заместник - министър (пази Боже, ама нали е от ГЕРБ), то защо 20-годишен да не може да е селски кмет!

24

шимба

преди 12 години

а!!!!ква ли е далаверета!!!!!

23

Някой

преди 12 години

Човек е голям, колкото големи са мечтите му ... :):):)

22

.

преди 12 години

и ако се замислите като цяло управляващите -правителство,кметове всички (повечето) са възрастни хора с по няколко висши образования и какво от това ...????

21

.

преди 12 години

когато си млад си мислиш,че можеш и знаеш повече от възрастните...възрастните хора пък винаги приемат по дифолт,че никой млад не може да бъде нещо повече от тях....истината е,че и в двете твърдения има истина :) зависи от дадения човек....при всички положения житейският опит е много важен,но по-важното е какви поуки си вадиш от този житейски опит....ако не вадиш никакви и не се водиш по тях и 1000 години да живееш,пак ще е напразно...

20

Homer

преди 12 години

До 3

19

Хм

преди 12 години

А защо не? На 20-т години да стане кмет, па макар и в Ахелой. Гледах клипчето и се сетих за Александър Македонски. Но стоп, кой е бил учител на Македонски и какво образование е получил. А днес в 21-ви век немож в това отношение да се похвалим с прогрес. Процесът е в обратна посока, т.е. регрес. А кандидата за кмет може и да е природен лидер, това не му пречи, а в случая не му помага. Тея от ръководителите на НДСВ наистина ли се имат за интелигентни?!?

18

Homer

преди 12 години

Почивай,мир на праха ти!Дъртите к..ви като наизустиха един текст какво стана?В младите е надеждата,ама нали сте си свикнали на дърти,алал да са Ви!!!

17

БРАВО БОРИСОВ

преди 12 години

Браво на момчето , но трябва да се насочи към Историята на България . В Ахелой няма плажна ивица , и канализацията на Слънчев Бряг и Несебър се излива в близост до най- големия хотел на Ахелой .Една тръба която бълва фекалии от тези хотели . Изтрови всичката риба и лиши местните от риболов.Това момче първо да обещае чиста и нетоксична морска вода на Ахелой .А ако е тарикат да въстанови паметниците от Бай Тошово време за Ахелойската битка , намират над града . Но момчето явно не е запознато.

16

жена

преди 12 години

до 15, вземи думите от устата :)