145

Анонимен

преди 12 години

"Не искам българите да живеем в държавата Страх!" Това трябваше да го кажеш на Станишко, Доган и Ко. навремето, не сега когато МВР работи в пъти по-добре (но не и отлично)!!!!Ще ми вика Станишев че 9 месеца не са хванали хората с бомбата пред "Галерия". Ами ти отворко защо не хвана хората, които отвлякоха минимум 10 човека по твое време?????

144

Мони

преди 12 години

Тази бомба съм сигурна, че е поредната провокация към правителството. Станахме свидетели на какво ли не вече, мисля, че МВР дават достатъчно от себе си и подобно нещо не би повлияло върху работата и резултатите им.

143

Ivan

преди 12 години

DRYGARKO PRAMOVA KATO TOLKOZ STE SE ZAGRIJILI ZA NAS ZASHTO NE DARITE CHAST OT PARITE SI NA TEZI BEDNI XORA ZA KOITO TAKA SILNO STE SE ZAGRIJILI.KAK TAKA TOLKOZ IZTAKNATI KOMYNISTI ZNAETE SAMO DA SI OTVARIATE YSTENCATA I DA GALTATE POVECHE I POVECHE,NALI STE TOLKOZ ZAGRIJENA PAK I EDVA LI ZASLYJAVATE 860 000 EVRA ZA TOLKOZ MALKO VREME,NIAMA LI PONE EDIN DA DARI NESHTO ZA BEDNITE ILI TE SA VI SAMO ZA POMPOZNITE VI IZKAZVANIA?

142

Pencho

преди 12 години

Пръмова, питай Сашо дали е ходил в Габон.

141

ани

преди 12 години

Омръзна ми някаква си ов.. да ми казва постоянно да и не е свикнала да казва не и тая ще защитава интереса на страната колкото го защити за Козлодуй

140

valentin

преди 12 години

Залагам 100 лева-че Волен щи има повече гласове от тая Овца!!!

139

Анонимен

преди 12 години

Мадам Пръмова,раздадохте бизнеса на шепа полуграмотни ***,които загробиха българската икономика и я фалираха,а сега търсите под вола теле!Изглеждате жалки,а въпросите ви са *** плач на масово олигофренясали истерици.Споко,до хранилката си няма да ви пуснем скоро!Опапкахте България барабар с асфалта,за който така старателно отричате!

138

valentin

преди 12 години

Кунева- ти си срам за България!!!Темерутка!!!Освен да лижеш *** друго не знаеш!!!Първо Човек трябва да е Българин и тогава Европеец!!!

137

leonsio

преди 12 години

Мило, аз тези въпроси ги задавам всеки ден! Ти кво чакаше до сега? И да кажеш на тия, дето са ти правили плакатите, че приличаш малко като от обложка на непски филм, който е мааалко по- друг жанр?

136

ВАСФ

преди 12 години

И 20 човека от селския ти блок да гласуват за Скрофата пак няма да я изберат.

135

Някой

преди 12 години

Дано!

134

Анонимен

преди 12 години

познавам 10 от блока, които ще гласуват за Кунева, 3-*** за Калфин, 2-*** за дуги и нито един за Плевнята. В съседния блок е горе-долу същото, интересно коя *** и кой *** ще гласува за мижитурка като плевника. А вие си вийте, колкото щете.

133

do 134

преди 12 години

koi ti kaza 4e si svoboden gradjdanin ve

132

Кунка

преди 12 години

не искала това, не искала онова. А бе плазмодий ! И ние не те искаме ме бе овца грозна

131

Анонимен

преди 12 години

Аз съм ЗА :: ТОТАЛИТАРИЗЪМ, ПОЛИЦЕЙЩИНА, МУТРИ навсякъде, липса на ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ и ОБРАЗОВАНИЕ,КУПЕНИ медии. Който ми ги гарантира, за него ще гласувам. Искам да НЕ съм СВОБОДЕН гражданин.

130

:)

преди 12 години

Тая Кунева от както е кандидат на всяко гърне меродия, защо преди 1 година не коментираше и не задаваше въпроси ? Лесен е отговора : сега са избори и трябва винаги да е в медийното пространство да не би да я забравят, шанса и е точно 0 процента и хората го показаха на миналите парламентарни избори като изхвърлиха НДСВ от парламента.

129

"хубавица"

преди 12 години

Големи въпроси ,голямо нещо!Пък за много умна се пишеше...Добре че гръмнаха тая таратайка,че да намери тема за разговор Пръмова -Кунева!Много е босичка,горката...По -добре без президент ,отколкото тая горгона!

128

м

преди 12 години

Кунева не е за президент. Какво е направила за благото на народа, докато беше в Брюксел!? Седнала с трици маймуни да хваща! Няма да гласувам за нея защото не виждам никакви заслуги до този момент, а какво остава 4 години да я търпим. Още повече че и Слави Трифонов я подкрепя. Този и той взе да си навира главата дето не трябва. Уж, не му трябвало да влиза в политиката, все подкрепя някой с идеята като го избират да намаже филийката по един или друг начин. Аман от шоумени!!!!

127

Mite

преди 12 години

Ще гласувам за Кунева с двете ръце а с третата за Светльо Хиподилски

126

КОШМАР

преди 12 години

По -добре Фидосова . ББРРР.