700

Карамазов

преди 12 години

Калфин е кандидат за президент от същата партия, оцапана с кръв и хранила с хора прасетата в Ловеч и Скравена ! Той е пряк наследник на сътрудниците на диктатора Живков.Няма никакви доказателства, че БСП е по-различна от БКП ! Бабичките и бивщите агенти на ДС, които са 90 % от електората на БСП са ярко доказателство за комунистическата природа , която няма как да се промени !Никога не бих гласувал за връщането на комунистите на власт !Никога !

699

до Додо

преди 12 години

Ако ГЕРБ са бъдещето,то значи,че бъдещето е Маджо,Пашата,правешките мафиози,Черепа,тоталитарно,полицейско управление на свързани с БКП и ДС хора.Цялата власт съсредоточена в един човек,към който вече има култ към личноста,присъщ за времето на Вълко Червенков и Сталин.Росен П.не е лош човек.Но той винаги ще е слуга на вожда си и никога няма да е независим и президент на всички българи.

698

НЕНЧО

преди 12 години

Ааааа аз живея в 16-ти апартамент. Искам да попитам :- верно ли че Росенчо АсАнов е ***, тоест ***- верно ли че е бил комсомолски секретар- верно ли е че не е служил в армията заради хомосексуализъм- верно ли е че е бил бизнес двойка с Лазар Причкапов- верно ли е че поел обещания пред Доган, когато депесарв Андрей Ивано ( с 44 имота) му е уредил оная замяна в София

697

Супер ГЕРБ-ер

преди 12 години

На 23/10 изборите за президент приключват - Плевнята отнася калфата ,като ластовица червей...Истинската работа започва след това- разследване на младия милиардер Гоцко, устроиване на Доганя в централния, тържествено изпращане на хамстера в родината му.

696

MILIONI

преди 12 години

Roske na chujd grab i 100 toygi sa malko ,tazi prednina se dalji na 50 000 000 leva isharcheni narodni pari za predizborna agitaciy. Da se zadavite dano ,inache za drugi nujdi pari nymate .

695

до 700

преди 12 години

За сметка на това има много данни за миналото на ББ,които той не иска да си спомня.И все пак трябва да има един луд ***,който да казва истината в очите на някой самозабравили се стругарки,пожарникари,физкултурници всички свързани по един или друг начин с БКП и ДС.Не е лошо един луд *** да прави зулуми пред джамията в европейска София,за да не се допусне ислямисти да се дупят на килимчета на тротоарите пред смаяните погледи на жени и деца.

694

nqkoi

преди 12 години

Преди няколко дни дадох вот за Волен в анкетата. Но сега си мисля ,че ако Волен Сидеров е истински патриот, няма да има нищо против Светослав Витков да бъде президент ...

693

АТАКИСТ

преди 12 години

Заради господин ВоЛен Сидеров съм готов да влеза гол в женската баня

692

Торкемада

преди 12 години

Никой не може да измести Росен от сърцата на гей-лобито

691

Додо

преди 12 години

Много е елементарно - ГЕРБ са бъдещето, а Калфин и БСП с мечтите си за връщане на комунизма и Държавна сигурност ,са миналото, което никога няма да се върне в България !Никога повече комунистите от БСП няма да са на всеки трагичен километър от българския преход, за който сега плащаме с мизерията си !

690

Детектифф

преди 12 години

Социолозите да спрат с тези прогнози, най-малкото защото не са верни и винаги са угодни на управляващите към момента. Донякъде им умиват лицето и чудесно обработват общественото мнение. Човек и друго да мисли, непрекъснато му втълпяват, че мнението на болшинството е друго и се демотивира, примирява се. Този филм трябва да се спре. Нека прогнозите се предоставят само на политическите партии за вътрешна употреба, а народа си знае работата. Няма по добър социолог от него!

689

николай

преди 12 години

Абе хора верно ли вярвате на тези измислени проучвания из нета? разни хора без работа по цял ден стоят и цъкат по анкети и вие вярвате, че са хиляди?! много повърхностно ми се вижда. Да не говорим, че е нереално. Моите очаквания са до изборите ГЕРБ още повече да се съсипят. и няма начин да е по друг начин. Те просто не стават. И ако хората продължават да им вярват и гласуват за тях при всичко, което направиха в държавата само за 2 години - значи заслужаваме да умираме по улиците от глад!

688

грешка

преди 12 години

Няма да сгреша като преди 2 години ! За това време разбрах, че ГЕРБ са същите пумии като предишните ! За да се махнат трябва да се гласува за най-голямата им конкуренция, тоест за жалост БСП...но това е начинът да се отървем от мутренските смешници с огромно его !

687

странно

преди 12 години

Абе тея проучвания къде и кога и с кой ги провеждат, че нещо не ми се е случвало досега да взимам участие и не познавам и някой, който да е участвал.... доста съмнително ми се вижда...И тази сигурност, която струи от партия ГЕРБ, че ще спечелят, а в същото време железниците умират например и гафовете им се нижат един след друг... не знам кой ще гласува за тях освен платените...

686

Левитиращ

преди 12 години

Както вървят нещата Росенчо може и да се размине с Дондуков 2, а понеже си подаде оставката като министър ще трябва да си търси нова работа. Може би Бойко ще го назначи за Директор на завода за лентички :0

685

Браво Волене

преди 12 години

Този който крещи неистово по митингите, а в Парла-мента нищо не прави се казва ...ВОля ЛЕНина = ВОЛЕНА баща му е сливенски *** ...Преструвал се е на сляп, за да не служи в Българската армияНяма данни да е завършил математическата гимназия в ЯмболНяма данни да е завършил приложна фотография в СофияНяма данни да е завършил Семинарията в СофияНяма данни да е завършил Българска филология в Софийския университетВъобще каквото е започнал, не го е завършилСъщия *** е бил служебен фотограф на 6-ти отдел на ДС, към ОУ МВР - ВрацаСлед това е назначен служебен фотограф към Музея за българска литература в София,от личния приятел на Т. Живков - Георги СвежинНа 6 Юни 1984 г. СРС образува дело N 5152 срещу Сидеров, по член 264, ал. 2 от НК ( изнудване ), защото е откраднал скъп японски фотоапарат - около 1 000 $, и иска пари от собственика за да му го върне.ДС го спасява от съд и затвор. Сидеров вече е агент СотирПознава се с Ахмед Доган от преди 10 НоемвриПодписва петиция за освобождаването му от затвораСлед 10 Ноември е бил на тайно обучение в САЩКандидат на СДС за депутат - не е избранНазначен от ДС за гл. редактор на "Демокрация" без журналистическо образованиеПише люти статии срещу българите в защита на Ахмед Доган и ДПСДокарва вестника до фалитСлед това скъпо платен служител на приятеля на Доган - Илия Павлов и МултигрупПосле дребен писач в "Монитор"После временен водач на листата на НДСВ за Ямболски окръгОтстранен от Кобурга заради връзки с ДСПосле увъртащ се около БСП за депутатско мястоНакрая му се отвори парашута като "краен националист и патриотин"Получавал е пари от Доган (1,6 милиона лева), от арабите, от Сашо Дончев и т.н.Както лично той, така и всички местни шефове на Атака са жидо-масониЛюбимия Му лаф : " ВАЖНОТО Е КИНТИ ДА ПАДАТ "

684

Анонимен

преди 12 години

Ако искате адекватна анкета- погледнете вдясно в сайта- 180 000 гласа! Най-много *** да вземат още 10% от бабичките и Витков да има с 15 % по-малко иначе това ще са резултатите май!

683

ники

преди 12 години

Ленторезът къде е днес бе, някой знае ли?

682

НФСБ 6 СОЛАКОВ

преди 12 години

КАЛФИН,ПРЪМОВА ,ПЛЕВНЕЛИЕВ ,ВИТКОВ ,СИДЕРОВ - ХОРА КОИТО НЕ СТАВАТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ! БЮЛЕТИНА 6! СТЕФАН СОЛАКОВ !ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! ДОЛУ КРИМИНАЛНО КОМУНИСТИЧЕСКА ***!

681

АТАКИСТ

преди 12 години

ДО 691 СЪГЛАСЕН СЪМ С ТЕБЕ!ТАЯ *** ДА ГИ ПРАТЯ В КОНЦЛАГЕР!СМЪРТ ЗА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ***!