159

Censor

преди 12 години

Що ли на всички им убягва ... по малко политици-хрантутници, имаме си повече отколкото всичките страни в скандинавиа взети заедн, а един премиер после обяснява как трябва заплатите на хората да са ниски! А ми да си намалят и техните и да си изкарат другите доходи на светло ... е да ама не. Тичайте да гласувате!!!

158

Иван Димитров

преди 12 години

"Предвидена била и специална програма за ремонт и преасфалтиране на вътрешнокварталните тротоари и улици."Dnes.bg, вие ме изумявате с малоумието си! В стремежа си да сте анти всичко и всеки, не можете да си контролирате езика и влагате ирония дори там, където не може да има. "Била предвидена". Ми що да не е предвидена? Дали ще се изпълнява е друг въпрос, но може и да е предвидена. Вие нямате информация, нали? Защото киснете в офиса си и не мърдате никъде. Няма да се научите да пишете, никога!

157

урс

преди 12 години

Друго безспорно достойнство на Светльо е, че не е омазан до ушите с политически *** и не е част от политическата ни класа, която се е оплела като свински черва в една безподобна плетеница от връзки, интереси, слагачества, подлизурства и навеждания в лошия смисъл на думата.

156

№ 9

преди 12 години

Николай Пехливанов - ТОВА Е МОЯТ КМЕТ 0 БЮЛЕТИН 9 !!!!

155

1122

преди 12 години

СПЕШНО ПОВИКАЙТЕ СОФИЯНСКИ

154

местен

преди 12 години

помощ, помооооооощ, някой да ме опази от кметици, лансирали амбициозна, пет годишна програма за намаляване на бездомните кучета на половина.Че досегашната им, амбициозна, 4 годишна програма за намаляне на каруците се провали с гръм и трясък

153

до 109

преди 12 години

Те парното ще го вдигат за 3 път тази година.

152

том

преди 12 години

*** си е века

151

Ужас

преди 12 години

Страховито налудничев поглед...май в ГРОБ няма един нормален.

150

ДОЛУ ГЕРБ!!!

преди 12 години

Бедна, бедна ми, учителЬнице, що не си стоя в школото и не преподава русский език, ами се пънеш да се занимаваш с градоустройство? Господ Бог ти изпрати предупреждение - ти не го послуша заради щестлавието си! Всеки ден отпадаш, всеки ден изглеждаш по-зле! Защо ти е всичкото това?

149

Анонимен

преди 12 години

Докато не се сложи контрол над месопреработвателните и други предприятия в София няма да има решение за кучетата.Преди час в 5:00 видях как от лека кола изхвърлят кашони с кокали в квартал Манастирски ливади-запад.Щом ги хранят няма как да не се размножават.Засега глутницата е само от 40 кучета,но бяха 5 миналата година,което значи,че не са кастрирани или,че се носят нови малки кучета от някъде.Някой иска да ги има за да може да взима пари от общината,уж за да ги кастрира.

148

Анонимен

преди 12 години

На обещания едно,но на практика реално ще е съвсем друго.Отново се почва с приюти за кучета,а защо?Ами за да се откраднат законно още пари от софиянци!Буферни паркинги добре,но безплатни ли?Май не ,а и пак ще се правят обороти на паяците и скобаджиите.Вътрешнокварталните улици и тротоари се правят само там където има новодомци и то от партията,която е на власт.А общинска полиция неслучайно беше закрита навремето.От тях дори катаджиите бяха по-малко корумпирани.И за какво е инспектората тогава?

147

Анонимен

преди 12 години

GERB!

146

Parcuc

преди 12 години

Бавен проблем ли бил тоя с кучетата ? WTF ? Тук на пазара в ОС2 глутницата стана х2, по скоро е прогресиращ проблем...

145

Софиянец

преди 12 години

ЩЕ СИ Я ИЗБЕРЕМ ДАНЧЕТО ОТНОВО! СПРАВЯ СЕ СУПЕР СЪС ЗАДАЧИТЕ СИ! ОСТАНАЛИТЕ КАНДИДАТИ НЯМАТ ШАНС СРЕЩУ НЕЯ!:)))

144

ЕМИГРАНТ

преди 12 години

Ало Фандъкова, всичко е чудесно, но питам, защото не съм в БГ:ИЗДАДЕ ЛИ ЗАПОВЕД ДА СЕ СВАЛЯТ ВСИЧКИ ВИСОКОГОВОРИТЕЛИ ОТ ДЖАМИЯТА В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ И ДА СЕ ЗАБРАНИ НА ФЕСОВЕТЕ ДА СЕ ДУПЯТ НА УЛИЦАТА ИЗВЪН НЕЯ?ТОВА Е МНОГО ВАЖНО !!!И Е ЗАЛЕГНАЛО В ЗАКОНА ЗА ОБЩЕСТВЕН РЕД В СЪФИЯ !!!

143

избягал в Хага

преди 12 години

снимана 1 сек преди да лапне микрофона....поредна проста посредствена чавка начело не на какво да е -а на столицата София!И Тиквата на БГ пък..последовател на Тошо Тиквата,Станишко лигавата тиква преди туй..бостан тиквен български! аре бегам оттука и чао..чао от Хага имате!!

142

Никодим

преди 12 години

Арогантност, безочие, безсрамие, безхаберие към "матреала" и огромни лъжи, *** ПИАР, който е повече от досаден, медии ***...всичко това ме отврати до дъното на костите.

141

РАБОТАТА ОПЕЧЕНА

преди 12 години

Ако ме питаш мен, за 3 месеца ще ги намалим на 90% - требват ми още 10 човека, за да ги командвам. На ден ще хващаме поне по 200.Дайте ни и 10 дка площ, а и щех да забравя - да ни карат всички умрели крави и коньове за да ги храним . . .

140

Никодим

преди 12 години

Братя, не зная при вас как е, но аз като видя или чуя за някой от ГЕРБ ми става зле по същият начин както ми бяха досадили и останилите келемета, които са ни управлявали. Просто ГЕРБ от надежда се превърна за по-малко от 2 години в една от най-омразните ми партии наравно с ДПС.