45

Анонимен

преди 12 години

42 - Бе не съм този на когото пишеш, ама Болен дълго враме ще чака процентите се:))))

44

Анонимен

преди 12 години

Нещо не ми се вярва. Нали първото основно (и добре че) правило на израелските военни е - с терористи не преговаряме. Точно за да се избегне подобно извиване на ръце.Абе палестинците са егати ***, що си не изпуснят някой ядрена глава попогрешка..

43

ДО 34 ОТ АТАКА

преди 12 години

Съотношението на плюсовете и минусите на твоя коментар май е същото като това в анкетата. Не анкетата е фалшифицирана, а ТИ МАНИПУЛИРАШ С КОМЕНТАРА СИ !

42

Анонимен

преди 12 години

43 - Той е специален случай, а ти си клиничен случай:)

41

атака

преди 12 години

Не че обичам евреите :)))), но тяхната постъпка е смайваща. Колко държат за своите хора. ВСИЧКИ ЗА ЕДИН, ЕДИН ЗА ВСИЧКИ. Ето, ТОВА Е НАРОД !!!!!!!!!

40

Анонимен

преди 12 години

Хайде пак чифутска пропаганда в тоя сайт - КАКВО МУ Е ГЕРОЙСКОТО ДА ТЕ ПЛЕНЯТ? Пленени хора по света стотици хиляди. И като му гледам снимката тоя не е редав, погледа на лунатик, редките зъби, изражението и позата му сочат клиничен случай на *** (не го наричам *** а болен от *** - има голяма разлика). На такива клинични случаи в щатите им викат "специални" и като гледам и в тоя лунгур май няма нищо специално, просто той самия е "специален случай"

39

Атака до 34-ти

преди 12 години

Ядосвате ли се че Волен има гласове колкото Плевела,Калфин и Кунева взети заедно ? Сега ти дадох 11 минуса . САМО АТАКА - ВОЛЕН ПРЕЗИДЕНТ. БЕЗПОМОЩНИ СТЕ. УТРЕ ВОЛЕН ЩЕ ИМА ОТ 46 ВЕЧЕ 50 ПРОЦЕНТА В АНКЕТАТА.

38

дпа

преди 12 години

еврейчетата са си *** мамата ама от всякъде

37

Анонимен

преди 12 години

А от Аушвиц не ги освобождаваха...

36

monika

преди 12 години

Защото е много болен човека бе безподобний.... да не казвам какви ,че ще ми изтрият коментара. Във всичко търсите интриги! Щом няма друг начин за скъпото му лечение и не са съгласни да освободят пленник, замяната е последна възможност.Арабите се възползват да спечелят максимално от това и да пуснат 1000 техни пленници. Нормално е за арабите те са свикнали да се пазарят!Ако бяха англичани джентълменски биха пуснали момчето на свобода ако ли не щяха да го лекуват подобаващо.

35

Браво Чарли до 25

преди 12 години

Па да не е манекен случайно , във войната в Ирак е имало доста затворници с доживотни присъди или чисти откачалки / серийни убийци , казват му служиш в Ирак няколко години и си свободен / ?

34

недоволен

преди 12 години

Като чета коментарите, направо се чудя, има много хора които незнаят за какво става въпрост и пишат глупости. Научете повече за Хамас-Палестина.

33

Анонимен

преди 12 години

Този пленник е обикновен войник на 19 години, бил е в казарма както повечето мъже в България. Пленяват го и става проблем, той реално не е професионален войник, не е от Мосад, не е никакъв, той е момче като всички останали извикани в казармата. За него ще заменят много терористи, макар че и от тези 1000 със сигурност има такива момчета като него. Трудна сделка, но като ви чета май забравихте как арабските ислямисти отрязаха главите на нашите шофьори, заставате на страната на Хамас, не е ли тъпо

32

Анонимен

преди 12 години

Същия номер сме го правили навремето с пленниците на Чингис хан. Заменили сме ги за 4000 овни! Вид психологическа война. Нищо ново под слънцето.

31

ДО dnes.bg

преди 12 години

ПРЕПОРЪЧВАМЕ НА АДМИНИСТРАТОРИТЕ И *** ДА ПРЕКРАТЯТ ГЛАСУВАНЕТО В АНКЕТАТА НА САЙТА/ДОЛУ ВДЯСНО/ ЗА ГЛАСУВАНЕТО ЗА ПРЕЗИДЕНТ ЗАЩОТО Е НАГЛО МАНИПУЛИРАНА. АКТИВИСТИ НА АТАКА АФИШИРАТ ПУБЛИЧНО КАК ПО СТОТИЦИ ПЪТИ НА ДЕН СА ГЛАСУВАЛИ ОТ ЦЕНТРАЛАТА СИ. КАТО ОТКРИТО СЕ ПРИСМИВАТ ЗА АНКЕТАТА. МОЛИМ СЪЩО ТАКА ДА ЗАПАЗИТЕ АВТОРИТЕТА И ИМИДЖА НА ТОЗИ НОВИНАРСКИ САЙТ. СИДЕРОВ СКОРО ЩЕ ДОСТИГНЕ 50 ПРОЦЕНТА ОТ ГЛАСУВАЛИТЕ.

30

Анонимен

преди 12 години

Волен президент!

29

Анонимен

преди 12 години

Ех ако САЩ случайно паднат,какво ли тогава ще правят Израел..АКо САЩ паднат, това ще е така, зашото Израел го иска.

28

Българин

преди 12 години

До:28Май въскръстна виж Ердоган! Нямаме късмет,че граничим с Турция! За мен Ердоган е Хитлер ислямист

27

До 25

преди 12 години

Донякъде си прав, че си вземаха войната с арабските държави, все пак Израел си е създаден точно с парите, които Америка даваха на Англия през ВВ2.Палестина е била английска територия и не случайно точно англичаните им дават тази земя.Евреите винаги са имали пари, мразени с векове от всички, но винаги най-богатата и манипулативна нация.

26

Браво 25!

преди 12 години

Браво, 25! До 24- грозно ли ви изглежда момчето? Да видим вас някой да ви замъкне в Столипиново и да ви държи 3,4 години на хляб и вода, дали ще сте големи хубавци. То не се знае и сега как изглеждате... :)