99

$

преди 12 години

Винаги има първи път. Нашите стари политици, да не би да са знаели как да се държат на обществени места. Както един президент, на който жена му на прием в Париж, му слага в устата да опита колко е вкусно.

98

До 117

преди 12 години

Дефинирай имането на акъл ? Човека е интелигентен и начетен. Това, че не се мазни тук и там не го прави ***. Доколкото си спомням, "простичкия" изказ на Боко се приемаше за положителна черта.А вас или който ви плаща....... ви е страх :) Дерзайте :)

97

до 118

преди 12 години

Ти лично ли познаваш Витков, че говориш, че няма акъл и....визия. Ех, че некомпетентност и простотия.

96

за 118

преди 12 години

долна инсинуация)))ти колко пъти си говорил на сериозни теми с него?*** си!

95

БАЧКАТОР

преди 12 години

Изборите тази година ще са най -интересните досега.

94

Анонимен

преди 12 години

Колкото и да не вярвате аз съм УБЕДЕН че Светльо е най-читавият от всички !Но народа си е ***, Светльо няма шанс...

93

Анонимен

преди 12 години

Влязох да видя какво става с коментарите. Нищо смислено. Нищо не можете да кажете за Витков конкретно против. Има си човекът навършени 40 години, отговаря и на другите изисквания да се кандидатира за президент. Кандидатирайте се и вие умниците. Вие как го виждате Светльо "да се подстави")))))) на някой /бил подставено лице/.Айде лека ви нощ. Първите 40-тина коментара са най-интересни :Р

92

страх

преди 12 години

Добреееее, явно властта наистина здравно е хванала медиите. Дребна малка провокацийка и като мухи на.... не е мед :) Добре бе, какво знаеше Плевнелиев, Пръмова, Калфин за външните отношения, когато са тръгнали в политиката ? Може би са били подготвени, но от кого ли ? Като погледне човек назад и вижда само БКП с опит във външната политика... хубава подготовка. Аз искам промяна в статуквото и искам президент, който да може да задава въпроси за всичко, което не знае и да търси отговори.

91

do 113

преди 12 години

може и да оправи нещо, каратист еможе и по-добър от боко да е

90

до 107

преди 12 години

Кунче, ти ли си ***?

89

шитко

преди 12 години

Ей, ти, анонимния, който много разбира от официални приеми и президентска визия. Взе нещо да се изнервяш и да се повтаряш, а и да да омръзваш. Поне си тури име! Стига си анонимствал тука! Май не схващаш, че ние ще гласуваме за Виков, не защото ще оправи България за един ден, а защото другите кандидат-президенти за нищо не стават. Капиш? Аман от дупедавци като тебе.

88

Galfon

преди 12 години

koito plashta, toi porychva muzikata, nali znaete ?

87

До 107-ми

преди 12 години

А, бе, ти си странеш бе :-)... "Страшен льохман" имам предвид :-)... Направо ме разсмя с глас :-)Виж си 97ми пост и предишните - мъжки род :-)... А после мъж си имал :-)....*** си ти :-)....... бездарен :-)......

86

Ех, 103-ти

преди 12 години

*** си ти - защото колкото и да са били обучени капитаните, срещу тях са били възпитаници на (тогавашния еквивалент) на генерал-щабна академия... Плюс наличните чуждестрани съветници... А руските "учители" на нашите капитани, незнайно защо са отзовани малко преди въпросните събития...Ама кой да мисли - като може направо да се пише...Та ако искаш - пак ме наречи "***" - нямам нищо против :-)!

85

До 104

преди 12 години

Гоце е просто "placeholder". Преведи си го и ще разбереш.

84

87аъд

преди 12 години

Безмозъчни същества са тези, които ще гласуват за светльо с малко "С"! Отклоняват ви гласовете черверастите, за да си учеличат шансовете да спечели калфин!

83

До 97

преди 12 години

Аз къде ще ходя - това знам само аз (и евентуално - жена ти)....

82

Анонимен

преди 12 години

"Как, смотльо дришлив, се справи Българската армия при Сливница, бе, *** продажно!?!? Като нищо не знаеха, с най-висок чин - капитан?"***, всичките капитани са били обучени в руските военни академии. Да не смяташ че са ги взели от полето или кварталната кръчма и са ги сложили начело на войската?

81

анонимен

преди 12 години

Ако СВЕТЛЬО СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ, ТРЯБВА ДА СИ ПУСНЕ КОСА, И ДА СИ НАМЕРИ ПРЕЗИДЕНТША.

80

Во-лен, Во-лен

преди 12 години

Е, заради такива клоуни като тоя Светльо Витков, женствения Плевнелиев ще спечели! Защото този ще разкъса гласовете на останалите като Сидеров например. Вероятно тоя клоун Светльо Витков е поставено лице от герб за да разкъса гласовете на останалите!