97

SirT

преди 12 години

Сега гледам пред мен 100 сребърни лева от 1930-та година. И си мисля, боже къде сме били и къде сме сега! Дори парите са ни били с покритие в злато и сребро! До къде ни докараха тези долни *** и шайката педофили в EU!

96

Анонимен

преди 12 години

Браво! Сега очаквам да видя кой ще се самовзриви, както онкоболният човек на когото спряха лекарствата!

95

Анонимен

преди 12 години

Едно време се гордеех в чужбина да се нарека българин. Сега ме е срам изобщо да кажа, че съм от България! Въпреки, че обичам страната си! Но си задавам вече въпроса, какво е страна, аккво е родина, какво е държава?

94

Лъжи!

преди 12 години

Тези три процента,където ги дават са пълна глупост.Реално поскъпва къде-къде повече.

93

до 79 - гурбетчия

преди 12 години

1-во ти не си гурбетчия, а си бг. турчин който си умира от кеф да настройва българите едни срещу други и т.н.2-ро не е проблема в българина а в демокрацията или по-точно в капитализма! Не ни сравнявай с държавите на запад, те са демокраций от 200-години.... там винаги е било капитализъм!Сега разбра ли мюсюлманино злобен, а най- добре да хванеш да се взривиш - ВИЕ и без това друго не можете!

92

Пламен

преди 12 години

Свещи да си купуват с тия пари и да ги палят на най-близките си заради това увеличение.

91

ан

преди 12 години

ЗА ТАКОВА СТАДО ТОЧНО ТАКЪВ КВАДРАТЕН ТРЯБВА. ЗАЩОТО ТОВА СТАДО 22 ГОДИНИ ГО СТРИЖАТ ДОЯТ И Е-ЪТ.22 ГОДИНИ ТОВА СТАДО КАЧВА НА ВЛАСТ САМО СЕЛСКИ ТАРИКАТИ КОИТО МУ РАЗКАЗВАТ ПРИКАЗКИ ЗА СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ В ГРОБИЩАТА. ПРИ ЗАМРЪЗНАЛИ ПЕНСЙИ И ЗАПЛАТИ ДРУГАРИТЕ СИ ПРАВЯТ ЕКСПЕРИМЕНТ ДА РАЗБЕРАТ ДАЛИ СТАДОТО МОЖЕ ДА ИЗДЪРЖИ НА ГЛАД И СТУД. АКО ИЗДЪРЖИ ТОВА ЩЕ ОЗНАЧАВА ЧЕ ЩЕ МОЖЕ ЧОВЕШКА *** ДА ПЪТУВА ДО МАРС. ДА ВИЕ ЧЕСТИТО УВЕЛИЧЕНИЕТО ДРУГАРИ И ДРУГАРКИ. ОЩЕ 100 ГОДИНИ ЩЕЕ ТАКА ПОСЛЕ ЩЕ ВИДИМЕ.

90

Анонимен

преди 12 години

Знам, че ще ми изтрият коментара, но все пак - ДА ВИ *** МАЙКАТА!

89

Анонимен

преди 12 години

Какво представлява полуграмотното човекоподбно създание наречено българин от 2011година.Айде боРци,дайте ми париДайте ми пари,песни до зориПосле се чудят що се упражняват върху задните има части техни подобия......

88

азка

преди 12 години

Винаги го казвам и пак ще повторя: Язък за хубавата ни природа, за плодородната ни земя, за кристалната ни изворна вода....всичко погубихте управници недодялани...и да не беше ГЕРБ, друг ще ни съсипва....гъзолизачи....много разбирате народа предизборно и като ви изберат ставате дебелокожи със шкембаците напред....тпу...

87

do гурбетчия

преди 12 години

79 - 1-во ти не си гурбетчия, а си бг. турчин който си умира от кеф да настройва българите едни срещу други и т.н.2-ро не е проблема в българина а в демокрацията или по-точно в капитализма! Не ни сравнявай с държавите на запад, те са демокраций от 200-години.... там винаги е било капитализъм!Сега разбра ли мюсюлманино злобен, а най- добре да хванеш да се взривиш - ВИЕ и без това друго друго не можете!

86

dred#

преди 12 години

Браво ТИКВА, браво ЛЕНТА ... "такова" ни майчицата отвсякъде ... какво можахте изпоокакахте, какво можахте увеличихте, къде можахте комисиони засмукахте ... евала, силни сте ... на следващите избори 10%

85

Д-р Лекува герболеза

преди 12 години

Е те за това поскъпване е виновен бате Мухобойко, и този акциз ще му изеде главата. Това правителство няма да преживее зимата.

84

123

преди 12 години

Целият проблем идва от членството ни в ес, което ни налага непосилни данъци и акцизи и съответно ниска цена на труда.

83

коментар 82

преди 12 години

За, това спря работата в строителството. Колко хора останаха, без работа?! Години наред. Никой не строи и не прави ремонти. Много им е скъпо.

82

Анонимен

преди 12 години

Ангел Семерджиев - tozi trqbva da gnie v zatvora otdavna

81

Анонимен

преди 12 години

Седем милиона тикви няма как да пораснат в Банкя! Растат из цяла България!

80

Анонимен

преди 12 години

Оххххх котьоооооо.Шееефе търсят те по мобифонаааа ХА-ХА-ХАТигре,Тигре има ли париИмаш ли пари ,хубави жениНямаш ли пари,стари бабичкиО-Па-ЛаааХайде честито на "тИГРИТЕ"!

79

Кратун

преди 12 години

...уви, не само цената на парното. Строителни материали като цимент и тухли се пекат също на газ. Това също ще поскъпне....

78

Анонимен

преди 12 години

Трябва , този дето пусна димката пред парламента да се награди и да му се купят димки с тротилов еквивалент:)