42

Анонимен

преди 12 години

42 - Глупоста ти удари Млечният път, а там Боко вече асфалтира вече:) Гледай да не се повредиш:))

41

до 42

преди 12 години

И тук лъжа! Русия е световен износител на зърно. Миналата година заради пожарите и сушата там, се вдигнаха световните цени на пшеницата

40

до 38

преди 12 години

С малка корекция - не може да си произведе хляба и месото....

39

Анонимен

преди 12 години

Преди години една рускиня се омъжи в българско село. Изпратила снимка на къщата, където се задомила. Сънародниците веднага я наплюли, че е изпратила снимка на селското училище..... И ако мислите, че нещата много са се променили там в последните 20 години, спомнете си как се променяха тук....

38

Анонимен

преди 12 години

Хахахахаха! Това е истината! Оказа се, че"работливите" западняци живеели на кредит, а "пияните" руснаци са дори едни от най-големите кредитори на САЩ:))))

37

Аз

преди 12 години

Русия такава, Русия онаква..истината е че Русия се оправя винаги сама.....

36

27

преди 12 години

Русия никога не е имала "крехка" икономика, като основна причина за това можем да отбележим факта, че тя е единствената страна в Света с огромни залежи от всичко. За да стане по-ясно да изброим някои - нефт, газ, злато, дървесина, всички видове руди, скъпоценни и полускъпоценни камъни, минерали и др., като добавка само ще вметна, че тя е най-голяма по площ, както и това, че на нейна територия се намира 1/4 от сладководния запас на Земята, ако това е "крехка", чудя се какво ще кажеш за САЩ?

35

Разобличителя

преди 12 години

Убежденията на независимите експерти звучат доста повърхностно и за това аз ги отхвърлям.Това желание на Руската страна е много интересно и на него трябва да се обърне сериозно внимание като се има предвид настоящата финансовата ситуация в Евро-зоната.Дали това решение не означава че Русия е готова да се включи във финансовата война от страна на Еврото срещу долара,и неговите печатари?Става много интересно.Разобличителя

34

Tina

преди 12 години

В крайна сметка Русия е много по-европейска страна и е много по-близо до Европа, отколкото други страни.Не знам дали Путин ще се съгласи на членство в ЕС /шегичка!/, но ЕС трябва да погледне на Русия като привилегирован и стратегически партньор.

33

до33

преди 12 години

Бре че лъжа! Сигурно хилядите почиващи у нас са пандизчии. Ами в Турция, с предимство им издават визи на самата граница.

32

Анонимен

преди 12 години

Защо на Испания, а не на Гърция

31

до 15

преди 12 години

Аз също мога да изпиша че плащам по 2 хил.евро заплата но дали ще ги получаваш е другият въпрос,в Б-я също има такива заплати,погледни като цяло какво представлява населението на Русия,там хората имат забрана да напускат страната си,а и не са светнати какво става по света има такова затъмнение което го нема никъде по света,явно си от хората които лесно се манипулират.Ако Русия отвори границите си ще остане без население.

30

d0 31

преди 12 години

I az poznavam hora, koito se obzavejdat v bg s edna zaplata....edna ptichka da ne ti e kriterii

29

До 28

преди 12 години

Аз пък имам позната от Москва, която казва, че с 1 заплата си обзавежда целата дневна...прави сметка тук колко заплати ти трябват за това.

28

Жоро-бг

преди 12 години

*** да намалят водката, че не им се отразява добре....

27

picha

преди 12 години

moita macka e ot St. Petersburg i moje bi "expertite" ot foruma, mogat da ia pitat za CENITE, i zaplatite, i kak se jivee. Naprimer zaplata ot 2000 Euro v edna Schweicaria e pod minimalnata, stoto cenite tuka sa drugi. Mnogo e gotino v Russia, za tova masovo emigrirat :).

26

наблюдател

преди 12 години

Странно изявление на руските интереси(предизборно най-вероятно),като се има в предвид крехкото равновесие,в което е руската икономика.Още повече,че извън 15километровия диапазон около Москва,цари безработица и отчаяние,още повече-липса на перспектива...

25

До 19

преди 12 години

Е как няма да са на 10 то място щатите по БВП с тези войни които водят непрекъснато. Като толкова разбираш от икономика трябва да знаеш как се образува основния процент на БВП.БВП не е категоричен показател за развитието на една държава, още по-малко за благополучието на жителите. Даже за последното може да се каже е в обратна пропорционалност.

24

Анонимен

преди 12 години

До 19 БВП на САЩ е измислена цифра .Близо 15 % от населението не СЕ ОТЧИТА ,защото са нелегални .А и ако са толкова силни ,защо не показаха в България на какво направи хамериканците ,китайския *** когато отиде на посещение в СащНаправи ги на парцали ,и им каза ,че ще трябва да си плащат дълговете .Не ,че в България журналята гопредадоха .

23

Анонимен

преди 12 години

А кокото до абсолютна стойност на БВП русия е точно 10 пъти по слаба от щатската или на тази на европейския съюз като цяло икономика ,така че рано е да серадват русофилите. Апропо ръста и не е 25% а под 15 и се дължи основно на износ на енергоресурси а не на високотехнолоични стоки , защото такива нямат