101

сухай

преди 12 години

Народа така и не разбра, че повишаването на акцизите е изискаване на ЕС. Няма значение кое е правителството, докато сме член на ЕС ще е все такъв гърч.

100

990

преди 12 години

Дянков, омитай се!

99

до 96

преди 12 години

..и като дойдат избори какво?:) - Ще гласуваш за списъка, който ти е спуснат от Кукловодите :) Ще избереш нещо нагласено в голямото театро наречено България! :) Не го ли гледаш този театър вече над 20 г.?:)

98

ПРИБРАН СЛЕД ПРОТЕСТ

преди 12 години

Така ще е като им позволяваме... Нали се сещате след нафтата че всичко ще скочи нагоре... На протестите елате със нас те са за ВАС!

97

Анонимен

преди 12 години

Цените в България са право пропорционални на простия български мозък! С други думи казано, колкото по-*** е народа, толкова по-високи ще са цените!

96

Хектор

преди 12 години

дО 93.Аз не искам да ме управлява армията,но тя е единствената надежда да се пресече мафията,полицейската мафия,политическата и т.н.Спомни си Гърция,Чили,Испания,Италия и много още.

95

Анонимен

преди 12 години

Добре, добре... Вдигайте ти. И без 13-та заплата, без вдигане на доходите, само на данъците, без да се прави нищо за бизнеса в България... Всичко е ок. Но ще дойдат избори...

94

BOKO

преди 12 години

eee benzina go dignahne 100 pati, redno e i ostanalite goriva da skoknat nagore:)

93

Анонимен

преди 12 години

цената в цял свят пада заради кризатаа у нас всичко растеабе няма ли най-после и ние да станем пазарна икономика ????!?стига вече простотияза тоя ГЕРБ няма да гласувам втори път,вече и те се издухаха.

92

до номер 90

преди 12 години

... ти бил ли си в нашата армия, имам предвид през последните 30-40 години?Най-големите катастрофи в новата ни история са резултат от намесата на армията в политиката.Не ти ли стига, че управляващи и опозиция се надпреварват кой има повече манталитет на старшина, та още армия искаш да те управлява

91

Анонимен

преди 12 години

И по Живково време карахме коли човече и то но 17ст.за литър бензин.Тогава имах Москвич да ми е горял 10 на 100км.а ми кажи с колко парички съм отивал до Приморско растояние около250км.От там връщане до Хасково и отиване на Пампорово 150км в едната посока разбира се ,всяка година до идването на демокрацията ви да да...

90

Анонимен

преди 12 години

Да слагат акциз и данък "Живот", данък "Дишане" и да се приключва вече с това изстискване на пари от хората ... Сумати правителства се смениха - целта си е една и съща - да се ограби народа по всевъзможни начини.

89

Хектор

преди 12 години

Защо унишожиха армията????За да няма кой да сплеска полицията или да направи преврат.Армията ни ВИНАГИ е била стожер на народа.60 000 полиция-32 000 армия.

88

Оги до 78

преди 12 години

Абе пич нещо хич не схващаш тая работа, за която говориш.В цял свят нещо,което се купува много се държи цената такава, че да може още повече хора да си го купят.А тук....тук по празниците вдигат цените ахахахаха какво повече да си говорим за сбърканото ценобразуване в България?

87

Анонимен

преди 12 години

ух че се разскачаха цените напоследък, направо разноглед станах ... тамън фокусирш някоя цена, и тя, хоп, вземе че скочи, та се удари в тавана и звезди ти се посипят пред очите.... статии като тази, с гръмко заглавие вещаещо инфлация, при промяна на цената с около 2 стотинки, се пишат за да се подготви обществото и да могат спекулантите от монопола да вдигнат с 10-20 стотинки. Взехте ли си заплатата, господа журналисти?

86

ЗНАЕЩ

преди 12 години

Какво значи "ще скочи"... "с около 2 стотинки" - е.га ти СКОКА от 0.8% към сегашната цена! Та ония ... (стискам зъби да не ме цензурират) от Лукойл всяка седмица си играят 2 нагоре-2 надолу! Проблемът на цената не е ВИСОКИЯТ АКЦИЗ (ние все още сме ПОД МИНИМУМА за ЕС!, по договора за присъединяване към ЕС трябва да ги стигнем до 2013г.,без значение чие е правителството), а СУПЕР ВИСОКАТА НОРМА НА ПЕЧАЛБА НА РАФИНЕРИЯТА!Такава норма на печалба няма нито една рафинерия в ЕС, зная със сигурност!

85

вангел

преди 12 години

бинзиня х7,99лв. килоту

84

Анонимен

преди 12 години

вчера в софия имаше такива задръствания, че през цялото време си мислех колко ниска е цената на горивата

83

Сиганин

преди 12 години

Така требе. Митряла требе да се стриже постоянно, че инак почва да мисли за други неща.

82

Оги

преди 12 години

Ееееее *** :-) аз колица на нафтица ще купувам, че е икономична, а вие к'во правите?Баси тия ще направят така, че и нещо което харчи 7 градско пак да е скъпо на човек.Започва да ми писва и то яко.Дайте нещо да правим бе хора.