32

Tina

преди 12 години

177 от гласувалите са депутати, симпатизанти и купуващи *** гласове за ОСНОВНИТЕ /без една/ партии в Парламента!

31

АЛО, ДОБРЕВА...

преди 12 години

..ТЕБЕ КАТО ТЕ БЛЪСНА, БЪРЗИЯ ВЛАК У ГЛАВАТА ...ПРИ ДИРЕКТОРА НА ПИРОГОВ , ЛИ ХОДИ...ИЛИ В СПЕШНОТО ОТДЕЛЕНИЕ...??!!!Я , НЕ СЕ ПРАВИ НА БЛЪСНАТА..... ХАХ,ХА,ХА,АААААА....!

30

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБерасти, за това че заповядахте на полицията-милиция "Бийте българите, пазете ***" ще ви бъде разздадено "според заслугите" на изборите!

29

Анонимен

преди 12 години

Това, че държавата е най-виновна е вярно. Спор няма. Но да не подценяваме все пак и примитивната природа на ***. Докато живяхме при социализма държавата ги интегрираше като всички нас в едно сбъркано общество, в което с малки изключения всички ни вкарваха в един калъп. Когато започна демокрацията или хаосът или слободията започна романът "Дивото зове".

28

Анонимен

преди 12 години

ЗА КАТУНИЦА Е ВИНОВЕН ТИКВУНЕЦА.

27

Анонимен

преди 12 години

Започналата данъчна проверка срещу "цар" Киро е изнервила него и близкото му обкръжение. Нали и змията хапе накрая...

26

Анонимен

преди 12 години

Бившата любовница на Дон Цеци, *** Марга, НИЩО не направи срещу *** престъпност за 2 години, като министър на ПравосъдиетоОще по нищо няма да направи и като вицепремиер, тоест 9-та дупка на кавала ...

25

АЙДЕ , СТИГА ...

преди 12 години

...С ТИЯ ИЗТЪРКАНИ ОБЩИ ЛАФОВЕ...."ВИНОВНА Е ДЪРЖАВАТА"....!ОТ ТАЯ ДЪРЖАВА ИМА ОПРЕДЕЛЕНИ ЛИЦА ....ЗА ДА ИЗВЪРШВАТ ОПРЕДЕЛЕНА РАБОТА!ЕДИН ОТ ТЯХ Е --ПЛОВДИВСКИЯ ПРОКУРОР!НЯКОЙ ДА МУ ЗНАЕ ИМЕТО...ХА ,ХА,ХААА!АМНЕЗИЯ ЛИ ВИ ХВАНА, БЕ ....??!

24

Добрева

преди 12 години

Броени часове след инцидента се оказва, че пловдивският прокурор е на ПОЧИВКА В ЧУЖБИНА, а министърът на вътрешните работи ПЕЕ ПЕСНИ на предизборен концерт с Веско Маринов.

23

до 18-19

преди 12 години

само за информация- можеш ли да прочетеш думата както си я написал - ПРОСТОТИЙ - аз не можах, а само предполагам че това е простотия в мн.ч., демек простотиИ. Бах маа му и *** селяни, у първо отделение не сте ли одили БРЕ!Извинявай ако си ***, простено ти е!

22

123

преди 12 години

аз не мога да разбера САЩ защо когато *** им блъснаха кулите, на хванаха само виновните и да ги осъдят и да си получат заслуженото, а хукнаха и разсипаха две държавиний да не би да сме по-цивилизовани, ха уОРЛИК!

21

Анонимен

преди 12 години

Направи ми впечатление - без да съм от Атака - че единствено Волен Сидеров от действащите политици , нарече нещата с истиските им имена

20

Пловдивския прокурор

преди 12 години

....НЕ БЕШЕ ЛИ ИЗВЕСТЕН С НЕЩО, БЕ ...ДРУГАРЧЕТА ....??!Я , ПОМИСЛЕТЕ ПАК...ХА,ХА,ХАААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ТУКА СЕ КРИЕ ..ГОЛЕМАТА РИБА!!!!!

19

ХАЙДЕ РУМЕНЧО-221..

преди 12 години

...НЕ ДРЪНКАЙ ПРОСТОТИЙ----КАЖИ ИМЕТО, НА ПРОКУРОРА НА ПЛОВДИВ!!!!!!ТИЯ "ВЕЛИКИТЕ ПРИКАЗКИ" ....ГИ МОЖЕМЕ ВСИЧКИ!!!

18

ХАЙДЕ РУМЕНЧО-221..

преди 12 години

...НЕ ДРЪНКАЙ ПРОСТОТИЙ----КАЖИ ИМЕТО, НА ПРОКУРОРА НА ПЛОВДИВ!!!!!!ТИЯ "ВЕЛИКИТЕ ПРИКАЗКИ" ....ГИ МОЖЕМЕ ВСИЧКИ!!!

17

БАЧКАТОР

преди 12 години

Едно нещо съм запомнил от протестите- полицията биеше и арестуваше деца и ги караше да свалят знамената , а *** с брадвите се заканваха че ще колят българи. На изборите ще си кажем думата.

16

Анонимен

преди 12 години

177 толерасти!

15

До 4 СЕЛТАК

преди 12 години

Как си представяш да си следствен и в същото време да извършваш подбудителство за убийство!?Този *** хептен на *** ни прави!Такъв безподобен лъжец е за бесило!Да се изстъпани пред народа с такава плиткоскроена лъжа!И най-лошото е,че в България *** са много,вярват му и ние страдаме!

14

Анонимен

преди 12 години

По конституция властта произлиза от народа, когато няма власт тя се връща отново в народа. Много пъти в историята на България народа е изземвал функциите на властта нещо което видяхме и в Катуница.

13

rumen221

преди 12 години

Приятели,Националния ни интерес е ясен МАТЕРИАЛНО И ДУХОВНО БЛАГОДЕНСТВИЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, които включва и ***! Но днес сме принудени да се борим за ЖИВОТА СИ, защото в последните 20г., *** НАГЛОСТ Е БЕЗКРАЙНА, а в Катуница видяхме само поредното *** слово на омразата, прераснало в ПОРЕДНОТО умишлено убийство на българин, от *** етническа омраза!!! За интеграция/ОЧОВЕЧАВАНЕ на *** е КРАЙНО НАЛОЖИТЕЛНО:1. "Социално подпомагане за отглеждане на дете", да се плащат само за първите три деца и до три години - 90% от заплатата, но не повече от средната... ТОВА СЕ НАРИЧА ДЕМОГРАФСКА ПОЛИТИКА!2. От четири до седем, трябва да се плащат "Средства за социална интеграция", за всички деца посещаващи детски ясли и градини. Пари "на ръка" - само при доказана невъзможност децата да ги посещават. ТОВА Е ИНТЕГРАЦИОННА ПОЛИТИКА!!3. От седем години, до завършване на средно образование (безплатно по Конституция) да се плащат "Средства за образоване", които се плащат само при посещаване на училище...! ТОВА Е ОБРАЗОВАТЕЛНА ПОЛИТИКА!!!4. Особено важно е Основанието за "Отказ от социална помощ". То следва да е безкомпромисно при "Отказ от заемане на предложено работно място"...ТОВА Е ОБЩЕСТВЕНА СПРАВЕДЛИВОСТ!5. Всички общини Трябва да регистрират фирми за "Облагородяване на общината", където с полагането на нискотехнологичен труд, необразованите безработните граждани, да си изкарват прехраната...!!!- Неграмотен се ограмотява за 6 месеца. При отказ без помощи и на трудовата борса...- За 3 месеца се взема професия... При отказ без помощи и на трудовата борса...- Имащия квалификация, но отказал работа - на трудовата борса... и на Жизнен минимум, от 65 до 135 лева..., защото 65лв. е гарантирания от държавата минимум, а 136 лева е минималната пенсия за честно положен труд И ТОВА Е СПРАВЕДЛИВОСТ!!!6. За нерегистриран на борсата никакви помощи...!!! - СПРАВЕДЛИВО Е!!!Ето това е комплексна, образователна и демократична социална ПОЛИТИКА....!!!- Дянков, Плевнелиев, ПРОСТО е да се направи, но с ПОБОИЩА НАД ТИЙНЕДЖЪРИ не става, трябва и