85

Анонимен

преди 12 години

85Коко, като имаш предвид как се тунинговат сега, ще ти се иска след 10 години просто да *** едно обикновено роботче !

84

koko

преди 12 години

Аз искам истинска хубава сервитьорка да ми поднесе бирата.да я заприказвам и да и дам бакшиша,не искам някаво желязо да ми сервира

83

Анонимен

преди 12 години

При по добри условия на живот, би трябвало членовете на едно семейство да се увеличават, но за съжаление се наблюдава обратна тенденция.

82

р2д2 до 58

преди 12 години

Програмистите минават във все по-високо абстракционно ниво и се превръщат от кодировчици в спецификатори, архитекти... Производителността расте, като във всеки друг бранш.

81

предсказание

преди 12 години

(77)По просто е! Човекът ще мине на ново еволюционно стъпало! Съзнанието ще се промени! Ще станем по осъзнати и няма да има тайни един от друг! Усещане за частица от едно цяло. До момента се ползват около 3-5% от заложените в човека възможности. Ще ги разширим! Ще има един език на който всички ще общуваме.

80

Анонимен

преди 12 години

африканците винаги ще се възпроизвеждат, dont worry, други нации също, за разни етноси да не говорим, ако ще 3-то поколение роботи да изкарат

79

Анонимен

преди 12 години

Ще дойде време, в което хората ще произвеждат роботи, но няма да се възпроизвеждат.

78

Анонимен

преди 12 години

78Изглежда не разбираш много добре как работи пазарната икономика. Ако има тотално евтин работен ресурс и съответно енергиен източник, току що сме постигнали комунизма. Блага в изобилие и никаква нужда от ежеднеен труд за постигане на физическо съществуване.

77

до 77

преди 12 години

Ти на тоя ли свят живееш или в някакъв филм или компютърна игра? Как виждаш 3/4 от получаващите заплати вече не получаващи заплати а безработни?Кой ще купува?Закво са ти милиард машини като няма потребление.Все едно да станеш фермер и да теглиш огромни заеми за да отглеждаш жито в пустинята- напълно автоматизирано и роботизирано.На кой ще го продаваш и с какво ще ти го купи дори и да можеш..

76

Анонимен

преди 12 години

То още сега има технологиите 3/4 от работниците да бъдат заменени с роботи. Това не се прави, защото тези хора трябва да имат работа... иначе ако нямат работа, ще правят деца, ако правят деца, Земята ще се пренасели, ако се пренасели Земята - ще започнат войни за ресурси (не, че някога са спирали, но ще са по-ожесточени), накрая ще има много избити, но нещата ще продължат по старо му, после пак ще има мир и пак войни за ресурси и така до края на света.

75

Андромаха

преди 12 години

Проблеми с техниката винаги е имало, затова тр. да се предвижда автоматично изключване, дори при най дребна повреда.

74

Bai Hoi

преди 12 години

Nie veche sme roboti shefa vika spri malko da pochine mashinata che pregrq ......a edin marmot zavivashe shokolada v staniol !!!

73

Хектор

преди 12 години

Айзък Азимов го е написал преди много време,какво,как и защо ще стане.Също подробно описва и решението на проблемите който ще възникват.Поредицата започва от книгата-Аз роботът....

72

Анонимен

преди 12 години

Предполагам, че с масовото навлизане на роботи популацията на хората ще намалее, но за сметка на това, тези които останат, ще бъдат по качествени, по одухотворени, моралът ще бъде на високо ниво, а на тези, които не се нуждаят от ценности на духовно естество, ще им се зачисли по един робот, да ги пази и напътства.

71

Чоко

преди 12 години

В скоро време няма да има учени...

70

До 62

преди 12 години

По-добрият вариант е да превърнем всички роми в киборзи, които поне ще вършат нещо.

69

няма проблем...

преди 12 години

Като втора стъпка ще измислят роботи потребители, които да използват благата създадени от роботи, защото много хора ще останат без работа и като последна стъпка роботите ще заместят хората принципно :).

68

Анонимен

преди 12 години

Това не ми харесва.Ако объркат нещо и пуснат некоя сбъркана серия роботи да се чудим на къде да бегаме

67

robota 2323

преди 12 години

abe robot ,robot ma i toi dusha ima

66

Анонимен

преди 12 години

"Седем изпитателни автоматизирани коли на Гугъл, в които имаше хора, наблюдаващи изпитанието, изминаха над 1000 километра, без да се наложи хората в тях да се намесват. Така че колата на Гугъл скоро може да замени професията шофьор."Е то оставаше и изследването да покаже, че тяхното изобретение не е полезно.