131

Пак не ни признават

преди 12 години

Тия от ЕС пак са се объркали. В Герб 100% са с по три- четри дипломи за Висше образование стандарт- Калина Илиева. Даже и Цецко има една диплома , ама се брои за 3/три/ защото е за "челна стойка".Преобладаващото мнозинство от ГЕРБ са се дипломирали в "престижния университет на "ЦАР КИРО"

130

Нострадамус

преди 12 години

ДО 145 Много си зле.

129

до 124

преди 12 години

Оф, не бях добра в загадките, на кой кой доцент е? Може и да някоя нова, аз 2009 завърших.

128

Образован

преди 12 години

Авторът на тази дописка изглежда е продукт и той на калпавото образование, след като не е наясно че не може да се позовава в публикация на "един доклад", "изследване" или "група учени", когато тиражира твърдения. Правилно са отбелязали по-долу, че това е непрофесионално и манипулативно! Типично е за жълтата преса, но не бива да е стил на списване в новинарски портал.Научете се как се поднасят новини и как се ползват и цитират източници!! От Брюксел може да го поискат :-) !

127

Анонимен

преди 12 години

Ама че нахалство! Защо от Брюксел не поискат повече раждаемост тук?Аз искам раждаемостта да се повиши двойно сред българите, но от Брюксел не. Те даже искат повече хора да ходят да учат зад граница и да се асимилират там!Изобщо, приемането на България в ЕС и Шенген на този етап беше изключително пагубно за народа ни. Трябваше първо да се развием много по-добре икономически, социално и като общество, едва след това да влизаме където и да е. Сега хората бягат по чужбина. Явно това е била целта

126

някой

преди 12 години

До: номер 120Извинявай много, ама аз съм бил в САЩ на гости, не на работа и също съм се върнал, познавам един, който всъщност ми е колега който беше в САЩ на работа и се върна, сега работи при нас, но нещата са точно наопаки на това което казваш!!!Първо - татко му е "клечка" и го уреди на работа в САЩ. Второ - човека си е спестил парички които си ги харчи тук, където стандарта е много по-нисък оттам. И трето - там бачкаше яко, тук бачка по социалистически. И заплатата му е социалистическа.

125

Rado

преди 12 години

Влизаш Излизаш Началник Ставаш ВИНС -ВАРНА хаха-ха

124

Анонимен

преди 12 години

122:Какво приказваш, брат?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?Скоро ходих в ***, ама като ти прочетох поста пак ме напъна, бе!

123

до 117

преди 12 години

В_ _ _ ва асистентка е на И. В_ _ _ а _ ов. Ако наистина си учил в Свищов мисля, че това ти е достатъчно.

122

M.Petrov

преди 12 години

109, не сме суверенна държава вече, от 2007 насам част от суверенитета ни мина под брюкселска егида за добро или за лошо...

121

Икономически Варна

преди 12 години

Най елитния университет в България е Икономически Университет Варна - тук излизат най кадърните икономисти

120

до 115

преди 12 години

И аз учих ама ...Имах един колега - пълен отличник. Само 6. И знаеше материала още преди да сме го учили. И завършихме. Почна работа на едно място. Сега нещо е превъртял и стои по светофарите нещо, не знам. Така, че не разсъждавай много, да не видиш другата страна на нещата!

119

Принц Иршу

преди 12 години

"Младите хора с дипломи и акъл отдавна ги няма в България, не се очаква да се върнат, няма за какво. 40 процента са достижими само ако увеличим броя на "калинките":) "Абе ти си много тъпо *** бе, изглежда средата ти е чалгаджийска щом викаш така! Семни средата и тогава говори даже познавам няколко човека, които се върнаха от САЩ и Западна Европа, защото тук взимат същите пари и са много големи специалисти! Много си зле ама честно!!!

118

до Танер

преди 12 години

С по-малко от година опит може да станеш офис асистент или някой от "работниците" в сектора, в който се целиш. Трябва да навлезеш в работата, да познаваш материята и тогава ставай manager. Лошото е, че много хора тръгват с подобно на твоето мислене - големи очаквания, а насреща много малко предлагат и след това се оплакват. До 98:A при мен всеки познат, решил да си търси работа и има година-две опит бързо намира и дори се чуди от няколко предложения кое да приеме. Говорим за C/C++/Java/Oracle.

117

ели

преди 12 години

Искам по-конкретно да цитирате въпросния Специален доклад. Дайте връзка към него, за да го видим тоя божествен текст. В противен случай монипулирате! Всеки може да състави такава новиници - "Специален доклад от Брюксел съветва утре българите да се самоубием, защото са станали много хората в Европа, които ползват килирица..." Трябва ли да вярваме на поредната непрофесионална и непозоваваща се на източници като хората дописчица?

116

Анонимен

преди 12 години

до 62Аз като бивш възпитаник проявявам интерес-може ли да знам как се казва даматя?

115

Schweizer

преди 12 години

ЕС са прави както винаги. Доброто образование си е винаги един огромен плюс. Много мои познати завършили висше образование в България са на много добре заплатени позиции- дори и тази които останаха в Родината, взимат минимум 3000 лв. на месец, има хора които си докарват и 2500 евра, а в чужбина е още по-добре - заплати от порядъка на 11 000 франка или 5000 евра са нормални. А ако ке учете ще станете като дървените философи във форумите- вечно ще се оплаквате и вечно ще мразите по-добрите о вас.

114

Анонимен

преди 12 години

105:Танер, тук си прав! Обаче на теб да не ти пука. Аз пък имам служба година и половина в турски пограничен район. Какво видях през това време: отрудени работливи хора, които от 5 часа сутринта са на тютюна и с каквото могат винаги са готови да ти помогнат. Това е истината. Така че Сидеров и боклучави сидеровци да го духат!Ако жизнения стабдарт в БГ беше по-добър, хората нямаше да са толкова озверели и нямаше да има никакво етническо напрежение. Но, нали знаеш, сиромах човек - жив дявол!

113

до 112

преди 12 години

Това ли е правилен управленски подход на мениджър ? Като не ми харесва нещо казано да започнете да обиждате ?

112

Taner

преди 12 години

До 107Какво да се коментира - по рождение си *** , Изостанал и недоразвит. Направи като дурги земи малко ракия , напивай се и това да ти живота.